- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #4.041
çok iyi ya 6 günde 2 kilo ve sadece dikkat edip spor yaparak
Bugün 6. günüm diyetimde ve sporumda. 1 saat spor yaptım bugün. -2 yi görür gibiyim :) Sporla verilen asla geri alınmıyor. kıtlıktan çıkmış gibi yemedikçe. Her şeyden az yemek çoook doğru. Ben 25 kg vermişim isveçe nasıl uydum hala anlamış değilim. :))
çok iyi ya 6 günde 2 kilo ve sadece dikkat edip spor yaparakbende bu yönteme geçiş yaptım valla 64.5 bu günki kilom..cumartesi yakın arkadaşım evleniyo ve sağdıcım 1-2 kilo eksik olarak düğüne gitsem çok mutlu olcam ve istediğim gibi eğlenip düğünün tadını çıkarcam
aynen öyle canım azar azar yiyip vericem şu kalan kiloları inşallahhhBen yine yavaş veriyorum. Arkadaşım haftada 3 kg dan 2 haftada 6 verdi. Gerçi o ilk başlangıçtı. En sağlıklısı ye ye zayıfla :)
aynen öyle canım azar azar yiyip vericem şu kalan kiloları inşallahhhspor olarak ne yapıyosun merak ettim..ben leslie yapıyorum ama daha faydalı olcak bişey varsa onu yaparım
çok teşekkürrrrr...bi bakayım ben jilian a..onuda yaparım belki leslie ileben spora gidiyorum gitmediğim zaman leslie+ jillian yapıyorum. Jillian çok fena sıkılaştırıyor ama zor.
3 leveli var 10ar gün yapılıyor her level.
30 günde incelme programı yani.
3 kg 10 cm farkediyormuş. Sitede var inceleyebilirsin tatlım
7. günüm ve 4 kilo verdim :) aralarda dondurma kaçamağı yaptıysamda :))
ayy bendemi yesem acaba :44::44: şekerim çok düşüyor
light sade vanilyalı yiyorum ben 1-2 top :)
günaydın kızlarr yeğenim tartının ayarıyla oynamışbugun 4. günüm 3,5kilom gitmiş bulunmakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?