Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

herkese günaydın,
bu sabah 67.5 çıktım
bugün 3.günüm toplam 2.2 kg oldu.

hiç bozmadan ve spor yaparak devam ediyorum.

kaldı 2.5 kilom ve 10 günüm, inşallah olacak.

55.5 la başladıım ve 2. günüm bugün 54ümm :) :) birazdan yoğurt ve salam yemeğe gidiyorum harfiyen uyuyorum diyete :)
oh oh maşallah bu gün herkes verdiği kiloları yazıyo çok iyi ya çok sevindim 1.5 kilo iyi gitmiş 2 günde hemde 55.5 la başlamana rağmen hadi kolay gelsin bakalım bu hızla gider inş kalan kilolarda

Son düzenleme:
Merhaba kızlar..
Özel günümdeyim, bu nedenle diyetimi biraz hafifletmeye başladım..
Bu sabah; 5,6 tane kepekli bisküvi.. Öğleyin bir parça beyaz peynir ve 1 domates.. Gün içinde 2 kupa çay.. ve biraz önce de bir dondurma yedim.. bolca su içiyorum..
Akşam da menüde ne varsa birkaç kaşık yemek ve salata yemeyi düşünüyorum.. Şu birkaç gün pek sıkı tutamayabilirim ama ipin ucunu kaçırmak da istemiyorum..
Şimdilik idare etmeye çalışacağım.. :) Sizden gelen güzel haberlere seviniyorum.. Takipteyim inş..

bende senin gibiyim canım ya diyet yapamıyorum ama burayı takip ediyorum..bol bol spor yapıyorum evde..bu gün işim felanda yoktu gaza geldim leslie yi açtım 2 defa 4 mil yürüdüm karnımada streç sarmıştım çok iyi oldu..şu özel gün bitsin pazartesi artık sıkıcam biraz kendimi diyetimi yapıcam..bu arada bence bu günkü menün isveç menüsü olmasada normal bir diyet menüsü gibi bence hiç sıkıntı yok

Bünye daha fazla dayanamadı sanırım az önce bi yoğun göz kararması mide bulantısı oldu tam kızarmış ekmeği yaparken kendime gelmek için zeytin peynir az miktarda da olsa yedim ...

Bünye daha fazla dayanamadı sanırım az önce bi yoğun göz kararması mide bulantısı oldu tam kızarmış ekmeği yaparken kendime gelmek için zeytin peynir az miktarda da olsa yedim ...

boşver sıkma canını, sağlık daha önemli, okadarcık kaçamaktan bir şey olmaz.
ben de hafta sonları tam anlamıyla uyamıyorum.

vee bugün 4.günüm
sabah tartıldım 66.7 çıktım.
tam 3kilo gitti.

spor diyet biraz yoruldum ama, değiyor.

maalesef hafta sonları tam anlamıyla uyamıyorum.

vee bugün 4.günüm
sabah tartıldım 66.7 çıktım.
tam 3kilo gitti.

spor diyet biraz yoruldum ama, değiyor.

maalesef hafta sonları tam anlamıyla uyamıyorum.
canım 3 kilo vermişsin maşallah süpersin yazın isveç yapmak daha yorucu oluyodur eminim bakalım ben yapabilcemmi pazartesiden itibaren :44:

canım 3 kilo vermişsin maşallah süpersin yazın isveç yapmak daha yorucu oluyodur eminim bakalım ben yapabilcemmi pazartesiden itibaren :44:

çok sağol, gerçekten iyi gidiyor,
ben de maşallah diyeceğim:))

aslında yorgunluğum yaz olduğu için değil,
sabah yürüyorum, akşam sauna eşofmanıyla lesli sonra bölgesel hareketler.
yani sporu fazla yapıyorum.

bu diyette hızlı kilo veriliyor ama,
vücut hemen okadar çok incelmiş görünmüyor (ya da bana öyle geliyor),
bir de düğün var, onun için sporla destekleyip, hızlı incelmeye çalışıyorum.

yani yorulmaktan korkma,
bu kadar spor yapmazsın,
gerçekten iyi kilo veriliyor.

başla da paylaşalım.
ben daha 10 gün burdayım.

Son düzenleme:
evet başlayınca paylaşıcam..leslie ile spor yapıyorum bende..bazen 1 bazende 2 saat..umarım bende hızlı veririm bu kalan kiloları senin gibi 64 te takıldım 58 olmam lazım bakalım inş olurum isveçle

Evde gerekli malzemeler olmadığı için ancak yarın başlıyorum
Var mı burda bana eşlik etmeyen isteyen birileri acaba :)
Kilo vermem çoook yavaşladı bu diyeti yapmam lazım

Bir de kilo verenlere bir sorum olucak.Yağdan mı verdinizi kastan mı ? Diyet yorumlarında su ve kastan gider demişler ama bol su içiyorum ve her gün spor yapıyorum :26: buna rağmen de kas ve su kaybı yaşamam heralde

Evde gerekli malzemeler olmadığı için ancak yarın başlıyorum
Var mı burda bana eşlik etmeyen isteyen birileri acaba :)
Kilo vermem çoook yavaşladı bu diyeti yapmam lazım
canım bende bu gün başlıyorum kilo verdikçe yazıcam buraya..normal kilom 64 ama sabah 65.5 çıktım dün piknikteydik sabahtan itibaren gece yatana kadar fena yedim onun şişkinliği var sanırım :26: bakalım yarına ne kadar eksik çıkıcam tartıda yani en azından yarın 64 olmayı umuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…