Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

6 günde 3.5 kilo verdim geçen hafta:16:
ama 7. günü yapamadım çünkü rahatsızlandım...
bugünde isveçe uygun gidiyorum tekrar sanırım 1 günlük ara beni bozmaz:P

bende bi ara 8 gün felan yapmıştım sonra niyeyse bıraktım 4 kilo vermiştim ve sonra geri almadım. çok işe yarıyor ama acayip destek lazım. yemek yemeyi çok seviyorum sanırım :56: tutcam kendimiiiiii inşallah :nazar:

bende bi ara 8 gün felan yapmıştım sonra niyeyse bıraktım 4 kilo vermiştim ve sonra geri almadım. çok işe yarıyor ama acayip destek lazım. yemek yemeyi çok seviyorum sanırım :56: tutcam kendimiiiiii inşallah :nazar:

yemek yemeyi unutuyorum artık ben :16: 83 kilodan 69a düştüm ama hala mutsuzum :)
isveç yapmamın sebebide acele zayıflama isteği haftasonu bir düğüne gidicem ve benim için gerçekten önemli:)
isveç benim kurtarıcım oldu genelde tam kilo vermemim durduğu zamanlarda göz kırptıı :))

tut canım kendini kaç kilosun bilmiyorum ama zayıf olmak çok güzel ki ben hala zayıfım diyemiyorum :) son 5 kilom sonrasıda spor inşallaaah:16:
tek hayalim 38 beden:16:

yemek yemeyi unutuyorum artık ben :16: 83 kilodan 69a düştüm ama hala mutsuzum :)
isveç yapmamın sebebide acele zayıflama isteği haftasonu bir düğüne gidicem ve benim için gerçekten önemli:)
isveç benim kurtarıcım oldu genelde tam kilo vermemim durduğu zamanlarda göz kırptıı :))

tut canım kendini kaç kilosun bilmiyorum ama zayıf olmak çok güzel ki ben hala zayıfım diyemiyorum :) son 5 kilom sonrasıda spor inşallaaah:16:
tek hayalim 38 beden:16:

90dan sonra tartılmadım tartıya bile çıkasım yok :43: ama demin bi arkadaşım git tartıl dedi ne kilo verddiğini bil diye sanırım haklı o kadar kızmışımki kendime bakmadım kiloma. benim bu kiloları acilen atmam lazım ramazandan sonra en azından bi 65 olmak istiyorum hedefim benimde 38 aslındada abartmıyım diyorum :1:

kızlar bide şey sorcam kilo verdikten sonra sarkmak istemiyorum. :26: sıkılaşma yöntemleri bildiğiniz var mı? ben ofiste çalışıyorum kol hareketleri yapmaya çalışıyorum pet şişelere su doldurup. yerimden kalkamıyorum pek malesef. ama eve giderken 2-3 durak geride inip yürüyorum. spor olarak bukadar yapabiliyorum. sıkılaşmak için bildiğiniz şeyler neler? çatlamak sarkmak korkutuyor beni :18::18::18: bisürü krem var yağlar var kimisi çok pahalı kimisi çok ucuz. bilemiyorum hangisi yararlıdır. diyetle beraber bişey kullanmak istiyorum sadece. kullananıp faydasını görenler yazarsa acayiiiiiiiiiipp mutlu olcam. :32:

kızlar bide şey sorcam kilo verdikten sonra sarkmak istemiyorum. :26: sıkılaşma yöntemleri bildiğiniz var mı? ben ofiste çalışıyorum kol hareketleri yapmaya çalışıyorum pet şişelere su doldurup. yerimden kalkamıyorum pek malesef. ama eve giderken 2-3 durak geride inip yürüyorum. spor olarak bukadar yapabiliyorum. sıkılaşmak için bildiğiniz şeyler neler? çatlamak sarkmak korkutuyor beni :18::18::18: bisürü krem var yağlar var kimisi çok pahalı kimisi çok ucuz. bilemiyorum hangisi yararlıdır. diyetle beraber bişey kullanmak istiyorum sadece. kullananıp faydasını görenler yazarsa acayiiiiiiiiiipp mutlu olcam. :32:

ben eve eliptik bisiklet aldım onu yapıyorum. almadan öncede leslie ve callan egzersizlerinden faydalanıyordum. bence yağlar yerine bu egzersizleri veya pilatese başlasan çok daha iyi olur:) buaralar bende pilates eğitimi veren yer araştıryorum:)

ben eve eliptik bisiklet aldım onu yapıyorum. almadan öncede leslie ve callan egzersizlerinden faydalanıyordum. bence yağlar yerine bu egzersizleri veya pilatese başlasan çok daha iyi olur:) buaralar bende pilates eğitimi veren yer araştıryorum:)

spora zaman yok işte. :25: işyerinde mümkün değil evdede ortam pek yok. evde yapabilrsem aslında sabah erken kalkıp deneyebilirim. hiç yapmadım daha önce. su damacanası ile oluyodu sanırım :28: leslie callan duymadım bunları hiç sporla hiç alakam yok yaa bi araştırıyım bakım nelermiş :28::28::28:

Tüm herşeyi aksatmadan yaptım, sadece 2 dilim portakalın suyu yerine 2 dilim portakal yedim tek aksattığım bu oldu. 7. günün sabahında 4.2 kg verebilmiştim az mı sizce? 20 kg verilebilir diyor ama 10'u geçmek imkansız gibi. Günde en az 1 saat yürüyüş yapıyorum. Evde yapabileceğim egzersiz hareketleri neler, neler önerebilirsiniz? 100 kilo ile başladım diyete, 95.8'i gördüm en az şu an. Hedefim diyet sonunda 89 kg olmaktı. Konuyla ilgili kimseye birşey soramıyorum diyeti kimse yapmadığı için çevremde, ne olur bana da bir yardımcı olun.

Tüm herşeyi aksatmadan yaptım, sadece 2 dilim portakalın suyu yerine 2 dilim portakal yedim tek aksattığım bu oldu. 7. günün sabahında 4.2 kg verebilmiştim az mı sizce? 20 kg verilebilir diyor ama 10'u geçmek imkansız gibi. Günde en az 1 saat yürüyüş yapıyorum. Evde yapabileceğim egzersiz hareketleri neler, neler önerebilirsiniz? 100 kilo ile başladım diyete, 95.8'i gördüm en az şu an. Hedefim diyet sonunda 89 kg olmaktı. Konuyla ilgili kimseye birşey soramıyorum diyeti kimse yapmadığı için çevremde, ne olur bana da bir yardımcı olun.

canım cidden az vermişsin demek vücudun bu diyeti sevmedi... senin kilon birazcık fazla istersen daha rahat yapabileceğin bir diyet yapmalısın...
6 öğün :) emin ol yolun uzun hem sıkılmazsın hemde hedefine ulaşırsın:16:

bebeğim öncelikle 7 günde 4 kilo muhteşem bişey. ben daha önceden bi 8 gün gibi bişey yapmıştım 4 kilo vermiştim ve geri almadım ki bu çookk önemli bişeydi ve harika bişey :16:. bünyeden bünyeye değişiyor. ben 10 15 kilo veren pek görmedim ama tam 13 gün yapanda yok çevremdekilerden bahsediyorum yani. belki 13 gün sonunda daha fazla vermiş olursun. bana bi arkadaş burda leslie egzersizleri önermişti. şu an ofisteyim kimsede yokken yapmayı düşünüyorum :34:

ve canım bak 7 - 20 kilo arası deniyor. illa 20 olucak diye düşünme. kendinşi ona bağlama. netten böle bişe buldum okumussundur büyük ihtimalle.

Türkiye'de İsveç'ten konuşulunca insanların aklına İsveç diyeti geliyor. İsveç Diyetini uygulayan herkes iki haftada 7 ile 20 kilo arasında verebildiğini belirtti. Dahası diyetin en büyük özelliği metabolizmayı tamamen değiştirdiği için 2 yıl boyunca hiç kilo alınmamasını sağlandığı ifade ediliyor.

Amerikan Kalp Vakfı acilen kilo vermeleri gereken kalp hastalarına isveç diyetini öneriyor.

Fakat 35 yaş üstü kişilerin ve Sağlık problemi olanların Amerikan Kalp Vakfı'nın diyeti yapmamaları gerektiği baştan belirtiliyor. 3 Günde tam 4.5 kilo verebileceğiniz bu diyeti üçüncü günün sonuda bırakmalı ve tekrar etmek istiyorsanız en az bir hafta ara vermelisiniz.

Diyeti'nin uygulanışı sırasında, belirtilenin dışında çay, kahve ve meşrubat içilmemesi ve kahveye hiç bir şekilde belirtilenin dışında ek katkı yapılmaması gerekir. Ayrıca, Tuz ve belirtilenin dışında şeker kullanılmaması, yeşil salatanın hep limonlu ve zeytinyağlı yenilmesi, ölçüsü belirtilmeyen yiyeceklerin (salata, haşlanmış ıspanak ve meyve gibi) genellikle bir porsiyon olarak hesaplanması gerekir. Günde 2 Litre Su içilmeli. Diyet 13 Günden fazla sürdürülmemeli. 3 aydan kısa zamanda diyet tekrarlanmamalı. Aynı Gün içinde öğle ve akşam yemekleri yer değiştirebilir.

bu diyet gerçekten güzel 1haftada 4 hiçte fena değil mutlu olll ::38:

selam kızlar 3 hafta önce büyük bi istekle başlamıştım ama araya regl girdi o girdi bu girdi bi türlü yapamadım ama artık canıma tak etti sabah itibariyle başladım ne olursa olsun devam edicem ve bitirmicem :47::47:

selam kızlar 3 hafta önce büyük bi istekle başlamıştım ama araya regl girdi o girdi bu girdi bi türlü yapamadım ama artık canıma tak etti sabah itibariyle başladım ne olursa olsun devam edicem ve bitirmicem :47::47:

iradene sahip çık bırakma sakın. reglin bitti dimi bitmeden başlama. kaçtan kaça hedefin şimdi ?

Arkadaşlar ben bu diyeti birkaç ay önce yapıp çok güzel kilo vermiştim. Önceki sayfalarda mesajlarım var.
Diyetten sonra aşırı bir şekilde yememe rağmen 2-3 kilo falan almıştım. Pizza, hamburger, kumpir.. vs. yediğim hep bu türdü üstelik.
1 temmuzda tekrar başladım isveçe.
Pazar gününden bu yana kaçamaksız devam ediyorum. Kaçamaksız derken kaçamaklarım sadece meyve oluyor.
69.7 ile başlamıştım, bugün 3. günüm ve 68.2 yim.
3 günde 1,5 kilo gitti yani.
Devam ediyorum buralardayım bende, sık sık yazın sizlerde :3:

Arkadaşlar ben bu diyeti birkaç ay önce yapıp çok güzel kilo vermiştim. Önceki sayfalarda mesajlarım var.
Diyetten sonra aşırı bir şekilde yememe rağmen 2-3 kilo falan almıştım. Pizza, hamburger, kumpir.. vs. yediğim hep bu türdü üstelik.
1 temmuzda tekrar başladım isveçe.
Pazar gününden bu yana kaçamaksız devam ediyorum. Kaçamaksız derken kaçamaklarım sadece meyve oluyor.
69.7 ile başlamıştım, bugün 3. günüm ve 68.2 yim.
3 günde 1,5 kilo gitti yani.
Devam ediyorum buralardayım bende, sık sık yazın sizlerde :3:

beraber başlamışız şekerim. dün başladım bende bakalım nolcamm çok merak ediyorum :9:

beraber başlamışız şekerim. dün başladım bende bakalım nolcamm çok merak ediyorum :9:
Hadi hayırlısı canım. :8:

Yalnız başka şeyler yememek için zor tutuyorum kendimi. :39:

Geçen sefer hiç kaçamak yapmamıştım ve canım hiçbirşey yemek istemiyordu, o kadar azimliydim çünkü.
78 kiloydum o zaman, şimdi 10 kilo verince o azim kalmadı sanki. :4: :26:
Ama yinede tutacağım boğazımı.
Gidecek bu kilolar. :10:

selam kızlarrr :) aranıza yeni katıldım ve bende fazla kilolardan muzdaribim ne yazıkki.dukan diyetiyle 20 günde 5 kg vermiştim ama vücudum bir süre sonra direnmeye başladı ve sabit kaldı kilom durum böyle olunca benimde azmim kırıldı ve ne yazıkki bıraktım.şimdi isveç diyeti yapmak istiyorum.ama regl dönemim çok yaklaştı olsun bitsin hemen başlıyayım istiyorumm.

Hadi hayırlısı canım. :8:

Yalnız başka şeyler yememek için zor tutuyorum kendimi. :39:

Geçen sefer hiç kaçamak yapmamıştım ve canım hiçbirşey yemek istemiyordu, o kadar azimliydim çünkü.
78 kiloydum o zaman, şimdi 10 kilo verince o azim kalmadı sanki. :4: :26:
Ama yinede tutacağım boğazımı.
Gidecek bu kilolar. :10:

verdim diye bırakma he sakın. ben cokyaptım onu sonuc ortada. sürekli diyet yapmak lazım ya. abartınca yemeyi ertesi gün baslamak lazım. ben hedefime ulaşayım böyle devam edicem inş. bende zorlanıorum ya tansiyonu çok düşüyor o zorluyor beni ama işim oturarak oyüzden dinleniyorum tutuyorum kendimi.:56: yemicemmmm

selam kızlarrr :) aranıza yeni katıldım ve bende fazla kilolardan muzdaribim ne yazıkki.dukan diyetiyle 20 günde 5 kg vermiştim ama vücudum bir süre sonra direnmeye başladı ve sabit kaldı kilom durum böyle olunca benimde azmim kırıldı ve ne yazıkki bıraktım.şimdi isveç diyeti yapmak istiyorum.ama regl dönemim çok yaklaştı olsun bitsin hemen başlıyayım istiyorumm.

hoşgeldin tatlım :21: sürekli değişik diyetler uygulamak lazım. vücut alışıyor çünkü bi süre sonra duruyor kilo verme. ben öyle yapıcam isveç bitsin başka bişeyle decam edicem.

Back