- 22 Nisan 2008
- 2.397
- 757
- 363
- 37
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #4.021
canım bende bu gün başlıyorumkilo verdikçe yazıcam buraya..normal kilom 64 ama sabah 65.5 çıktım dün piknikteydik sabahtan itibaren gece yatana kadar fena yedim onun şişkinliği var sanırım :26: bakalım yarına ne kadar eksik çıkıcam tartıda yani en azından yarın 64 olmayı umuyorum
aynen ya canım nerelerdesin sen naptın merak ettim..bu gün başlayalım beraber ne dersin ?bi adam gibi başlayamadık şu diyete
aynen ya canım nerelerdesin sen naptın merak ettim..bu gün başlayalım beraber ne dersin ?
hadi hayırlı uğurlu olsuncanım benim geçen hafta biraz telaşım vardı evde boya badana derdi bitmedi bi türlü gelemedim çok buraya allahtan bitti artık bu arada hafta sonu istemeye gelicekler beniama hala kıyafetim yok :26::26: olur başlayalım ben sabah kahvemi içtim daha acıkmadım sanki su tıkıyor gibi acıkıncada haşlanmış yumurta yicem
hadi hayırlı uğurlu olsunbu hafta sonuna bi kaç kilo eksik çıkarsan bence hiçde fena olmaz
benimde 2. günüm canım umarım başarıyla tamamlarız ama ben zorlanmaya başladım bile açlıktan kan şekerim düşüyor malesef ara ara başım dönüyor ve açlık bende acayip sinir yapıyorama inat ettim 13 günü bitiricem allahın izniyle .çok yüklenme kendine hafif egzersizler yap yeşil çayı iç mutlaka ödem için
ben yumurta yemediğim zamanlar onun yerine 3-4 dilim beyaz peynir yada 2 kaşık yoğurt yerdim..istersen öyle yap diyetini etkilemez sıkıntı etme..ve bu arada tebrik ediyorum çok iyi gidiyosun hızlıda veriyosun kilolarını çok sevindim yaBugün 2.günüm bitti tam uyamadım malesef evde olmayınca diyet zor oluyor
Sabah tartıya çıktığıma 77.1'i gördüm dün sabah 79.3'tüm aslında bu kadarını beklemiyordum hatta ondan önce ki gün spor salonunda 80i görmüştüm
yarın umarım 76.9 olsa da 76yı görürüm :)))
Herkese başarılar
Tam uymasam da elimden geldiği kadar devam edicem
Ayrıca yardıma ihtiyacım var hiç bi şekilde yumurta yiyemiyorum onun yerine ne yiyebilirim?
evet yazın çekilmiyo isveç diyeti çok çoooook katılıyorumBen bir gün yapıp bıraktım. Bu diyet gerçekten şeker dengesini bozuyor. Bu sıcaklarda tansiyonda cabası. Dikkat + sporla 5. günüm ve 1 kg eksiğim bile.
Bence eziyet etmeyin kızlar kendinize. Her zaman yediğinizin yarısını yiyin, spor yapın..
canım ya inş pazartesiden önce görürsün 75i valla bende sevinirimAslında yazın uygulamak daha rahat bana göreKışın eve kapanıyorum yedikçe yiyorum yazın daha kolay oluyor zaten dışarda geziyorum bir de araya da meyve eklemiştim hiç sıkıntı çekmedim bundan sonra meyve yerine bi tane activia ananaslı eklicem araya.Bir de spordan sonra bulabilirseniz greyfurtu bi sodaya sıkın için inanılmaz yağ yakıyor
benim kiloda değişiklik yoktu 2 hafta önce ama yağdan 2kg vermiştim diyetisyenim bile çok şaşırmıştı :)
Pazartesiye kadar uygulamak istiyorum 75'i tartıda görmek bana çok iyi moral olacak
evet yazın çekilmiyo isveç diyeti çok çoooook katılıyorumbu gün 2. günümdü ama bıraktım..artık normal kahvaltı ve gün içinde hafif şeyler yemeyi planlıyorum..ve bide akşam 6 dan sonra sadece meyve yiyorum ve çay yada kahve içiyorum..sanırım bu daha sağlıklı olcak sporla beraber..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?