Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

canım bende bu gün başlıyorum :16: kilo verdikçe yazıcam buraya..normal kilom 64 ama sabah 65.5 çıktım dün piknikteydik sabahtan itibaren gece yatana kadar fena yedim onun şişkinliği var sanırım :26: bakalım yarına ne kadar eksik çıkıcam tartıda yani en azından yarın 64 olmayı umuyorum :9:

bi adam gibi başlayamadık şu diyete :31::31::31:

ya kızlar selam ben daha önce de bu diyeti yapmıstım şimdi yine yapmayı düşünüyorum ama her akşam biftek yemek istemiyorum onun yerine aynı şekilde tavuk yapsak olmaz mı ya ben beyaz eti daha cok seviyorum. böyle yiyen var mı?

aynen ya canım nerelerdesin sen naptın merak ettim..bu gün başlayalım beraber ne dersin ?

canım benim geçen hafta biraz telaşım vardı evde boya badana derdi bitmedi bi türlü gelemedim çok buraya allahtan bitti artık bu arada hafta sonu istemeye gelicekler beni :17::17::17: ama hala kıyafetim yok :26::26: olur başlayalım ben sabah kahvemi içtim daha acıkmadım sanki su tıkıyor gibi acıkıncada haşlanmış yumurta yicem :37::37:

canım benim geçen hafta biraz telaşım vardı evde boya badana derdi bitmedi bi türlü gelemedim çok buraya allahtan bitti artık bu arada hafta sonu istemeye gelicekler beni :17::17::17: ama hala kıyafetim yok :26::26: olur başlayalım ben sabah kahvemi içtim daha acıkmadım sanki su tıkıyor gibi acıkıncada haşlanmış yumurta yicem :37::37:
hadi hayırlı uğurlu olsun :46:bu hafta sonuna bi kaç kilo eksik çıkarsan bence hiçde fena olmaz :32:

kızlar bende bugün başladım isveç diyetine :) en son 2 sene önce mezuniyetimde yapmıştım 13 günde 7 kilo vermiştim :)
şimdi yapmamım sebebi ise dün yaşadığım saçma sapan tecrübe :( erkek arkadaşımın abisinin çocuklarının sünneti var ve ailenin tamamıyla aynı ortamda olacağım...
haftasonu kıyafet için alışverişe çıktım :( ve 42 beden büük 40 beden ufak derken tek bir elbise bulamadım :(
benki 44-46 bedenlerden bu bedene düşen insan oturdum kendi kendime ağladım evde...
belkide kuruntu yaptım biraz ama annem senin kilonda - görmeye ihtiyacın var diyerek hadi isveç yapalım tam 13 gün tamamlarsın dedi... 5 bile versem kardır diye düşünüp..
zararlı olduğunu bile bile bugün başladım :9::9:

saat 9 buçukta nescafe içtim
saat 12:30 da kıvırcık + 200 gr tavuk ızgara
akşamda 2 yumurta+ıspanak+domates ile omletimsi birşey yapmam gerek... en azından görsel olarak güzel oluyor:)

meşrubat içmeyin diyor ama saat 4 gibi bir kupa yeşil çayımı içerim ben :)

İlk günüm çokta zor geçmedi aslında 1 saat sonrada akşam yemeğimi yiyip tamamlıyorum :)
Fazladan 3 kayısı yedim gerçi fazla sayılmaz 1 yumurtayı yiyemedim çok geldi

Umarım işe yarar :43:

ve 2. günümde yani bugüünnn regli olarak çok zor bir sürece girmiş bulunuyorum:14:
zaten ilk 3 gün normaldede çok zor geçerken birde regli halsizliği + huysuzluğu + baş ağrısı beni bugün yakar yakar:14:
ama devam edicem çünkü birkez daha inandım isveçe yapmalıyım...

2. günüm ;

şuan nescafemi içiyorum :)
ben kırmızı eti pek sevmediğimden öğlen menüm şu şekilde;

salata + ton balığı (light) + meyve olarakta karpuz :))) ama meyveyi saat 3 gibi yeme planlarım var :)

akşamda: 1 dilim salam + 100 gr yoğurt ile bu bünyeyi taşımaya çalışıcam :)

işin komiği dün regli olacağımdan ötürü sanırım spor yapacak dermanı bulmayı geç kolumu kaldıramadım:9:

benimde 2. günüm canım umarım başarıyla tamamlarız ama ben zorlanmaya başladım bile açlıktan kan şekerim düşüyor malesef ara ara başım dönüyor ve açlık bende acayip sinir yapıyor :43::43: ama inat ettim 13 günü bitiricem allahın izniyle .çok yüklenme kendine hafif egzersizler yap yeşil çayı iç mutlaka ödem için

kızlar ben anladımki bu diyet kışın çok rahat yapılıyo ama yazın çok fena oluyorum ben ouf nie anlamadım daha sabahtan itibaren başım ağrıyo :44:nisan ayında yapmıştım hiç böyle olmamıştım keyfimde kalmıyo hiç..aynen benimde 2. günüm sabah tartıldım yarım kilo farketmiş 65 çıktım ama dün ve önceki gün hiç spor yapmadım yapsaydım 64 çıkardım sanırım..kızlar bu halsizlikle napcam bilmiyorum..akşam 18.00 den sonra yemeyerek zayıflayan arkadaşların yazdıklarına baktım..açıkçası hafif isveçe uyuyorum ve artık akşam 6dan sora yememeye çalışıyorum..çünkü isveçe tamamen uyunca sıcaklardanda sanırım fena oluyorum spor felan yapamıyorum..kızlar siz neler yapıyosunuz yardım bana lütfen :43:

:14:58 olayım diyorum ama 2-3 haftadır diyet yapamadım ki sinir oldum kendime..hadi 58i geçtim 60 olduğumu bi görsem oh dicem kalan 2 kilo gider zamanla..bir an önce vermem lazım üniversiteye bu kiloyla dönmek istemiyorum ıyyyhhh:14:

Son düzenleme:
benimde 2. günüm canım umarım başarıyla tamamlarız ama ben zorlanmaya başladım bile açlıktan kan şekerim düşüyor malesef ara ara başım dönüyor ve açlık bende acayip sinir yapıyor :43::43: ama inat ettim 13 günü bitiricem allahın izniyle .çok yüklenme kendine hafif egzersizler yap yeşil çayı iç mutlaka ödem için

vitamin içicem öyle spor yapıcam sanırım :) spor yapmayınca kilo veremiyorum gibi hissediyorum ben nedense :(
bu arada dünden beri 1 kg fark etmiş hemde hastalanmama rağmen :) tek isteğim şu düğüne -5 gidebilmek:10:
inşş hedefime ulaşırım hiç yarıda bırakmak içimden gelmiyor:9: zaten dayanıyorumda :) öğünleri bölünce sorun olmuyor gibi :)
dünde öyle yaptım salatamın yarısını bırakıp 2-3 saat sonra yedim:9:

Ben bir gün yapıp bıraktım. Bu diyet gerçekten şeker dengesini bozuyor. Bu sıcaklarda tansiyonda cabası. Dikkat + sporla 5. günüm ve 1 kg eksiğim bile.
Bence eziyet etmeyin kızlar kendinize. Her zaman yediğinizin yarısını yiyin, spor yapın..
:34:

Bugün 2.günüm bitti tam uyamadım malesef evde olmayınca diyet zor oluyor :(
Sabah tartıya çıktığıma 77.1'i gördüm dün sabah 79.3'tüm aslında bu kadarını beklemiyordum hatta ondan önce ki gün spor salonunda 80i görmüştüm
yarın umarım 76.9 olsa da 76yı görürüm :)))
Herkese başarılar
Tam uymasam da elimden geldiği kadar devam edicem

Ayrıca yardıma ihtiyacım var hiç bi şekilde yumurta yiyemiyorum onun yerine ne yiyebilirim?

Bugün 2.günüm bitti tam uyamadım malesef evde olmayınca diyet zor oluyor :(
Sabah tartıya çıktığıma 77.1'i gördüm dün sabah 79.3'tüm aslında bu kadarını beklemiyordum hatta ondan önce ki gün spor salonunda 80i görmüştüm
yarın umarım 76.9 olsa da 76yı görürüm :)))
Herkese başarılar
Tam uymasam da elimden geldiği kadar devam edicem

Ayrıca yardıma ihtiyacım var hiç bi şekilde yumurta yiyemiyorum onun yerine ne yiyebilirim?
ben yumurta yemediğim zamanlar onun yerine 3-4 dilim beyaz peynir yada 2 kaşık yoğurt yerdim..istersen öyle yap diyetini etkilemez sıkıntı etme..ve bu arada tebrik ediyorum çok iyi gidiyosun hızlıda veriyosun kilolarını çok sevindim ya:16: maşallah bu havalardada dayanıyosun :46: açıkçası ben dayanamıyorum..sanırım yapamıcam diyeti..havalar çok sıcak çok bunalıyorum..artık yediklerime dikkat edicem ve spora devam edicem..bakalım ne olacak

Ben bir gün yapıp bıraktım. Bu diyet gerçekten şeker dengesini bozuyor. Bu sıcaklarda tansiyonda cabası. Dikkat + sporla 5. günüm ve 1 kg eksiğim bile.
Bence eziyet etmeyin kızlar kendinize. Her zaman yediğinizin yarısını yiyin, spor yapın..
:34:
evet yazın çekilmiyo isveç diyeti çok çoooook katılıyorum:31:bu gün 2. günümdü ama bıraktım..artık normal kahvaltı ve gün içinde hafif şeyler yemeyi planlıyorum..ve bide akşam 6 dan sonra sadece meyve yiyorum ve çay yada kahve içiyorum..sanırım bu daha sağlıklı olcak sporla beraber..

Aslında yazın uygulamak daha rahat bana göre :1: Kışın eve kapanıyorum yedikçe yiyorum yazın daha kolay oluyor zaten dışarda geziyorum bir de araya da meyve eklemiştim hiç sıkıntı çekmedim bundan sonra meyve yerine bi tane activia ananaslı eklicem araya.Bir de spordan sonra bulabilirseniz greyfurtu bi sodaya sıkın için inanılmaz yağ yakıyor
benim kiloda değişiklik yoktu 2 hafta önce ama yağdan 2kg vermiştim diyetisyenim bile çok şaşırmıştı :)
Pazartesiye kadar uygulamak istiyorum 75'i tartıda görmek bana çok iyi moral olacak :24:

Aslında yazın uygulamak daha rahat bana göre :1: Kışın eve kapanıyorum yedikçe yiyorum yazın daha kolay oluyor zaten dışarda geziyorum bir de araya da meyve eklemiştim hiç sıkıntı çekmedim bundan sonra meyve yerine bi tane activia ananaslı eklicem araya.Bir de spordan sonra bulabilirseniz greyfurtu bi sodaya sıkın için inanılmaz yağ yakıyor
benim kiloda değişiklik yoktu 2 hafta önce ama yağdan 2kg vermiştim diyetisyenim bile çok şaşırmıştı :)
Pazartesiye kadar uygulamak istiyorum 75'i tartıda görmek bana çok iyi moral olacak :24:
canım ya inş pazartesiden önce görürsün 75i valla bende sevinirim :32:(zaten bu hızla gidersen cuma -c.tesi 75 olusun gibi geliyo bana:16:)
ben istesemde zaten yapamıcam diyeti..başka bi eve geçicez daha doğrusu konyadayız şu an ve benim okulum için afyona yerleşicez taşınma durumları var az çok bilirsin ne diyet kalır ne bişe..1 ay gibi bi dönem git gel olcak ev tutma temizlik taşınma vs..ve bi düzenim olmayacağı için diyetimi yapamıcam..ama dikkat edicem..okula 58 kiloyla dönmem lazım..işte böyle bi anda içimi döktüm sanki :60:

evet yazın çekilmiyo isveç diyeti çok çoooook katılıyorum:31:bu gün 2. günümdü ama bıraktım..artık normal kahvaltı ve gün içinde hafif şeyler yemeyi planlıyorum..ve bide akşam 6 dan sonra sadece meyve yiyorum ve çay yada kahve içiyorum..sanırım bu daha sağlıklı olcak sporla beraber..

Bugün 6. günüm diyetimde ve sporumda. 1 saat spor yaptım bugün. -2 yi görür gibiyim :) Sporla verilen asla geri alınmıyor. kıtlıktan çıkmış gibi yemedikçe. Her şeyden az yemek çoook doğru. Ben 25 kg vermişim isveçe nasıl uydum hala anlamış değilim. :))

Back