- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #3.981
bugun ilk günümdü ama pek uyamadım yazayım bakın yedıklerıme nasıl sizce
sabah ; 1yumurta yedım çünkü ilaç kullanıyorum sabahları
öglen ; 1 yumurta yedım 1saat sonra falanda 1 bardak çay içtim
aksam; üffffff işte 90 kalorı olan çikolardan yedımbaşka bırsey yok bakalım artık ne olcak
bencede tartıl canım benim sonrada kilonu burdan bize bildir ve verdiğin kilolara hep beraber sevinelim inşşAnladım canım.. O zaman bugün de sıkayım dişimi, yarın sabah tartılayım :) bir de insanın sabahki kilosu ile akşamki kilosu aynı olmuyor.. arada bir 600/700 gr fark çıkıyor :) sabahki kilo, insanın gerçek kilosu biliyorsunuz.. dün akşam sporumu erken bırakmıştım.. egzersizler biraz zorladı sanırım, gün içinde özellikle kollarımın ağrıdığını hissediyorum, ki spora diyetten önce başlamıştım..
diyetin dışına çıkmamaya çalışıyorum, harici birşey tüketmeyeye çalışıyorum.. canım aşırı derecede tatlı birşeyler istediği halde, direniyorum.. bir de ben ablam ve kardeşlerimle iddiaya girmiştim.. =) biraz da bunun azmi var sanırım.. inşallah güzel bir sonuç alabilirim.. :)
Merhaba kızlar.. Kilomu yazayım hemen :)
1.gün : 70,6 kg
4.gün : 68,1 kg şoktayım yaaaaa =) bu kadar güzel ve hızlı sonuç hiç beklemiyordum, çok mutluyum vallahi.. :)
tkca, ben de yorulsam da spora devam edeceğim dedim.. bırakmadım, dün akşam yaptım 40 dk kadar.. kilomu görmek beni nasıl motive etti anlatamam, açlığımı bastırdı resmen
inşallah 14 günün sonunda daha iyi olacağız, hep birlikte :)
kelebekcearzum, hoşgeldiniz.. 2,5 ayda 25 kilo değil mi.. maşallah yahu, çok güzel bir sonuç bu..:) siz de azimlisiniz demekki.. tecrübelilerin paylaşımlarını okumayı, kendime adıma, daha çok seviyorum. :) takipteyim inş..
visnesuyu, merhaba :) ben kahvemi kahvaltı saatinde içiyorum, 8 gibi.. ama bugün evden çıkarken bir limonlu soda içtim, kahvemi ofise gelince içtim.. öğleyin 1 yumurta, 1 havuç ve 25 gr kadar yağsız beyaz peynir yiyeceğim.. özlemiştim peyniri yaaa =) iyi gidiyor şimdilik :)
Özge, sen de hoşgeldin.. 55,5 gayet güzel ve ideal bir kilo aslında :) kaç kiloya inmeyi planlıyorsun?
Bu ne resmen aç kalmışsın. Akşam yemeğini yemeyecek misin?
4.gün : 68,1 kg şoktayım yaaaaa =) bu kadar güzel ve hızlı sonuç hiç beklemiyordum, çok mutluyum vallahi.. :)
?
tkca, ben de yorulsam da spora devam edeceğim dedim.. bırakmadım, dün akşam yaptım 40 dk kadar.. kilomu görmek beni nasıl motive etti anlatamam, açlığımı bastırdı resmen
kelebekcearzum, hoşgeldiniz.. 2,5 ayda 25 kilo değil mi.. maşallah yahu, çok güzel bir sonuç bu..:) siz de azimlisiniz demekki.. tecrübelilerin paylaşımlarını okumayı, kendime adıma, daha çok seviyorum. :) takipteyim inş..
visnesuyu, merhaba :) ben kahvemi kahvaltı saatinde içiyorum, 8 gibi.. ama bugün evden çıkarken bir limonlu soda içtim, kahvemi ofise gelince içtim.. öğleyin 1 yumurta, 1 havuç ve 25 gr kadar yağsız beyaz peynir yiyeceğim.. özlemiştim peyniri yaaa =) iyi gidiyor şimdilik :)
Özge, sen de hoşgeldin.. 55,5 gayet güzel ve ideal bir kilo aslında :) kaç kiloya inmeyi planlıyorsun?
denizzzz 800 gr vemişsin hayırlı olsunnnmerhaba kızlar sabah tartıldım dayanamadım
salı günü başladığım kilom 65 perşembe 64,250
denizzzz 800 gr vemişsin hayırlı olsunnnyaaa bende gaza geldim pazartesi olsunda bir an önce diyet yapiyim verdiğim kiloları burdan paylaşiyim istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?