Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Bu ne resmen aç kalmışsın. Akşam yemeğini yemeyecek misin?

bencede tartıl canım benim sonrada kilonu burdan bize bildir ve verdiğin kilolara hep beraber sevinelim inşş bu arada bende sabah aç karnına tartılanlardanım akşama kadar yediğim içtiğimle 1-2 kiloya kadar oynuyo bende tartıda..bi şey daha bence kolların ağrısada spora devamm et az da olsa düzenli olsun geçer o ağrılar..ben öyle yaptım ve yediğim halde kilo almadım hem sen şu an diyettesin kilo vermeni tetikler çok çooook iyi olur..benim düşüncem böyle umarım beklediğinden daha eksik çıkarsın yarın sabah tartıda

merhaba hanımlar...

Yıllar önce bu diyeti spor hocam tavsiye etmişti o 13 gün sınırlaması koyduysada ben aralıklarla 2,5 ay devam ettim haftada 4 gün 1,5 saat spor yaptım (evde oturmak dışında tabi.. tembelliği seviyordum o zamanlar :))).... ve 25 kilo verdim.... uzun zaman almadım... daha sonra ki yıllar içinde saldım kendimi işe başladım mesleğim mali işler sürekli oturmak anlayacağınız ve kilo aldım. 5.6.2012 itibariyle 95,50 kg'dım.... hırsla diyete başladım ve iş sonrası 1 saat yürüyorum bu gün 16. gün ve ben 89.50 kiloyum. ama yeniden bu diyetle depolanan yağlarımı şoklamak istiyorum. bakalım neler olacak... daha önümde 20 kilo var verilmesi gereken.... herkese sağlıklı günler dilerim... ara ara girip sonuçları sizinle paylaşacağım...

Evvet kahve mi içtim hiç yapmadığım şeydi sabah sabah kahve içmek ama kilo uğruna şimdi beni düşündüren tek şey haşlanmış ıspanak :| :))

günaydın kızlar,
kimse tartılmıyor mu, yazmıyorsunuz.
ben normalde haftada bir tartılırım ama, isveçte hersabah tartılıyorum.

1.gün: 69.7
2.gün: 68.6

dün hiç bozmadım,
zaten uzun süredir sabahları yürüyorum,
akşam da leslie ve biraz bölgesel hareketler.

şimdi kahvemi içiyorum.

sizler neler yapıyorsunuz???

Merhaba kızlar.. Kilomu yazayım hemen :)

1.gün : 70,6 kg
4.gün : 68,1 kg şoktayım yaaaaa =) bu kadar güzel ve hızlı sonuç hiç beklemiyordum, çok mutluyum vallahi.. :)

tkca, ben de yorulsam da spora devam edeceğim dedim.. bırakmadım, dün akşam yaptım 40 dk kadar.. kilomu görmek beni nasıl motive etti anlatamam, açlığımı bastırdı resmen
inşallah 14 günün sonunda daha iyi olacağız, hep birlikte :)

kelebekcearzum, hoşgeldiniz.. 2,5 ayda 25 kilo değil mi.. maşallah yahu, çok güzel bir sonuç bu..:) siz de azimlisiniz demekki.. tecrübelilerin paylaşımlarını okumayı, kendime adıma, daha çok seviyorum. :) takipteyim inş..

visnesuyu, merhaba :) ben kahvemi kahvaltı saatinde içiyorum, 8 gibi.. ama bugün evden çıkarken bir limonlu soda içtim, kahvemi ofise gelince içtim.. öğleyin 1 yumurta, 1 havuç ve 25 gr kadar yağsız beyaz peynir yiyeceğim.. özlemiştim peyniri yaaa =) iyi gidiyor şimdilik :)

Özge, sen de hoşgeldin.. 55,5 gayet güzel ve ideal bir kilo aslında :) kaç kiloya inmeyi planlıyorsun?

ohh süper, maşallah diyelim.
inşallah hep böyle devam edersin.

limonlu soda, sabah sabah nasıl gider bilemiyorum valla.
istersen dikkat et, midene zararı olmasın.
malum 3gündür aç sayılırsın.

Bu ne resmen aç kalmışsın. Akşam yemeğini yemeyecek misin?

aksam 1 tane çiko yedım işte 90 kalorı cıddı cıddı aç kaldım
bugun sabah 1 yumurta tavada yedım yagsız ( peynır yok ama dayanamadım azcık yedım
öglen ;burda lokma dökulcek kapının önunde komsularla kek börek falan yacagız ama ben azcık yıyecegım aksama ne yedım yazarım
aksamda corba içerim artık diyet bıraz şaştı :2::2:

üffff düzene sokamadım kendımı bu dıyet için ((

Son düzenleme:
İnşallah diyelim.. Vişnesuyu; meyveli soda içmek planlarımda yoktu esasında, sabah biraz koşuşturmalı çıktım evden ve canım şekerli, tatlı birşeyler istiyordu..Çikolata, bisküvi vs. yemek istemiyorum pek, bugünlük sodayla geçiştirdim..

Teşekkür ederim papatya..

Maşallah diyorum öncelikle aynı hızda devam etsin inşallah :)
50 olmam yeterli olucak hafif bi göbüş varda :))

Dün başladım bugün 1 kg eksik gösteriyor tartı benim ödem de vardı onlar gitmiş olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:

canımmmm çok sevindim ya 3 günde 2,5 kilo gitmiş çok iyi bence sporunda çok iyi 40 dakika maşalllah bence harikasın umarım hep böyle devam eder motive oldun dimi 2,5 kilo gidince bende öyle olmuştum 2 günde 1,6 kilo gittiğinde inşallah pazartesi tekrar başlıcam karnım çok çook ağrıyo hiç diyet yapacak durumda değilim
belki pazartesiye kadar 64-65 e inersen beraber aynı kilodan devam ederiz vermeye

denizzzz 800 gr vemişsin hayırlı olsunnn yaaa bende gaza geldim pazartesi olsunda bir an önce diyet yapiyim verdiğim kiloları burdan paylaşiyim istiyorum

evet canım ama çok sadık kalmadım diyetime 800 gr bile beni fena gazladı yani diyete sıkı bi şekilde devamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…