Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar kısmetse yarın bu diyete başlıyorum artık.
90 kilodan 68 e düştüm ama artık motivasyon kalmadı. Benim - leri görüp yine gazlanmam lazım
Bazı öğünlerin yerini değiştirebiliyor muyuz veya sevmediğimiz birşeyin yerine başka bir seçenek yiyebiliyor muyuz?
ortalama 10 günde ne kadar verebilirim sizce?

hoşgeldinnnn inş yine 10 günde 7 kilo verirsin keşke bende öyle hızlı versem paylaşımlarını bekliyoruz mutlaka

hoşbulduk.
az önce de yazdığım gibi, okadar veremem,
bozmadan 13günü tamamlasam ve "kilomu tam bilmiyorum" ama, tahminimce 5kilo versem yeter.

mutlaka paylaşırım çünkü, böyle sıkı diyetlerde paylaşınca daha azimli olunuyor.

sen nezamandır diyettesin, yeni başladıysan ve kilon fazlaysa hızlı gidiyor da sonra yavaşlıyor.

Kızlar bugün diyetimin 2. günü bitti, dün sabah tartıldım 75 çıktım. Bu öğlen gene tartıldım ama elma yemiştim, kahve ve su içmiştim 72 çıktım :S bir günde 3 kilo nasıl oldu anlamadım:44:. Hergün 2.5 litre suyumuda içiyorum. Dün elektronik tartıda tartılmıştım, bugün normal tartıda tartıldım ama tam ayarlayıpta tartıldım :44:

Hergün aynı tartıyla aynı yerde tartılmalısın

kızlar günaydın,
69.7 ile başladım, bakalım 13günde 65 olsam yeter bana.

sabah kalktım 1bardak su içip yürüyüşe çıktım,
az önce de kahvemi içtim.

ben bu diyette çok zorlanmıyorum,
ya da şöyle söyleyeyim;
tam kararlı olup öyle bu diyete başladığım için motivasyonum kolay kolay bozulmuyor.

hepimize kolay gelsin.

84 kıloyum cnm 98 84 düştüm ve kaldım degısık bırseyler yapmam lazım ama ben 13 yapamam annem evde yokken yapacagım
6 gun yapacagım ...

ayy evet anneler bu diyete çok kızıyor dimi:)
ben geçen sene yaparken, telefonda üstünkörü neler yaptığımı anlattım, fena kızmıştı:))

6gün vücudunu şaşırtmak için yeter sanırım, kolay gelsin.

günaydın kızlar bugun diyetimin 3, günü daha tartılmadım 6. gün bitiminde tartılıcam ama göbeğim gitmeye başladım görebiliyorum bakalım nolucak işi biraz sıkı tutmak gerek

Merhaba kızlar :) keyifler iyidir inşallah.. yeni arkadaşlar katılmış sanırım, hoşgelmişler :)

tkça.. bu özel günler, diyette olduğumuz dönemde hepimizi az veya çok etkiliyor sanırım.. benim de yaklaştı özel günüm, biraz onun şişkinliği var.. en az stresle atlatırız inş.. :)

Dün akşam yediklerimi yazayım.. bir orta boy balık ve küçük bir kase tuzsuz, zeytinyağlı, kırmızı biberli, sirkeli mevsim salata.. akşam yemek öncesinde küçük bir parça bitter çikolata, üç beş tane ceviz içi ve bir avuç kadar(tahmini 6,7 adet) kiraz yedim.. ne yalan söyliyim bugün biraz bunların pişmanlığı var :)

sabah kahvemi içtim.. 1 dilim ekmek vardı, ama onu yemedim.. dünün pişmanlığıyla normalde öğle menümde ıspanak, bir domates ve bir meyve var, akşam menümde ise 2 yumurta, 1 dilim salam ve salata var.. öğlen menüsüyle akşam menüsü arasında ufak bir değişiklik yaptım, yumurtayı öğlen, ıspanağı akşam yiyeceğim.. salam yemiyorum zaten.. bugün de böyle geçecek bakalım :)

kızlar bu arada bugün benim 3. günüm bu diyette, ne zaman tartılmak gerekiyor? kilomu çok merak ediyorum, çünkü etraftan görenler "aaa çok zayıflamışsın" tepkileri veriyorlar.. ben bu kadar kısa zamanda bu kadar fark beklemiyordum yahu :) tartılanınız var mı..

bence 3 günde tartıda fark görürsün canım benim tartıl ki hem daha çok motive olursun bendede çok şişkinlik vardı itiraf ediyim diyet yapmıyorum şu aralar dikkat ediyorum sadece ama dün korkumu yendim tartıldım..geçen hafta 65.7 ile isveçe başlamıştım 2.günün sonunda 64.1dim ama araya bi sürü misafirlikler gitmeler gelmeler ve üstüne özel gün girdi hala diyet yapamıyorum:26: sanırım pazartesi başlarım şimdi dikkat ediyorum..dün evde spor yaptıktan sonra tartıldım hala 64üm şükürki o misafirliklerde yediklerimle kilo almadım (bunun nedeni bence düzenli spor normalde benim bünye hemen alır çünkü kiloyu) haftaya iyi bi şekilde yapıcam inş isveçi..hem şişkinliğimde tam iner..benim durumum böyle şimdilik..hepimize iyi diyetler diyorum kızlarrrr

Anladım canım.. O zaman bugün de sıkayım dişimi, yarın sabah tartılayım :) bir de insanın sabahki kilosu ile akşamki kilosu aynı olmuyor.. arada bir 600/700 gr fark çıkıyor :) sabahki kilo, insanın gerçek kilosu biliyorsunuz.. dün akşam sporumu erken bırakmıştım.. egzersizler biraz zorladı sanırım, gün içinde özellikle kollarımın ağrıdığını hissediyorum, ki spora diyetten önce başlamıştım..
diyetin dışına çıkmamaya çalışıyorum, harici birşey tüketmeyeye çalışıyorum.. canım aşırı derecede tatlı birşeyler istediği halde, direniyorum.. bir de ben ablam ve kardeşlerimle iddiaya girmiştim.. =) biraz da bunun azmi var sanırım.. inşallah güzel bir sonuç alabilirim.. :)

Son düzenleme:
Bende 13 tam yapamayabilirim ama 1 haftayı tamamlamak istiyorum. Çok aç bırakan bir diyet olmadığını düşünüyorum.

bugun ilk günümdü ama pek uyamadım yazayım bakın yedıklerıme nasıl sizce

sabah ; 1yumurta yedım çünkü ilaç kullanıyorum sabahları
öglen ; 1 yumurta yedım 1saat sonra falanda 1 bardak çay içtim
aksam; üffffff işte 90 kalorı olan çikolardan yedım başka bırsey yok bakalım artık ne olcak

evet anneler saglıksız dıye tutturur yapamam
insallah vücudum şaşırır kılo vermem durdu çünkü
sabah spora cıkamıyorum artık
gece sıcaktan uyamıyorum sabahta 9dan önce kalamıyorum...

insallah başaracagız hepbırlıkte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…