- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #3.921
Merhaba tweeety, biblodeniz ve sevgili hanımlar. Dün bu sayfayı görerek niyetlendim ben de bu diyete, ve bugün başladım.. :)
Sabah bir fincan neskafe içtim.. Saat 8 gibi.. Öğle yemeği için menüde ıspanak var ama ben ıspanak bulamadım marketlerde, bu mevsimde bulmanız çok çok zor dediler..
Ben de niyetlenmişken vazgeçmek istemedim.. karnabahar ve roka aldım.. Öğleyin bir porsiyon haşlanmış karnabahar, 1 katı pişirilmiş yumurta ve bir küçük domates yiyeceğim.. Biraz önce bir fincan limonlu yeşil çay içtim.. Açlık hissetmiyorum.. :) bir fincan da akşamüstü içmeyi planlıyorum.. Güzel başladık bakalım :)
Benim yaşım 24, boyum 1,70, kilom 70.. ilk hedefim 14 gün içinde 63 kiloya kadar inmek.. diyeti uygulayanlar en az 6 kilodan bahsetmişler.. ben de ona göre bir hedef belirledim :) son iki haftadır spora başlamıştım zaten.. aksatmadan devam edeceğim.. ve gün içinde 2,5-3 litre kadar su içeceğim.. Niyetim fazla olan kilomun en azından bir kısmını bu diyetle verip, motive olup, sonrasında daha yumuşak bir diyetle devam etmek.. bakalım artık..
Diyeti uygulayan arkadaşlarla burada haberleşerek, birbirimize destek olarak ve birbirimizi motive ederek güzel sonuçlar alabiliriz diye düşünüyorum.. :)
Hoşbuldum biblodenizcim, afiyet olsun :)
biraz evvel öğle yemeğimi yedim, öğleye kadar bir açlık hissetmedim yahu, bu kahve gerçekten tok tutuyormuş..
Bu defa kararlıyım inşallah :) sporu bırakmam artık, sabah "jillian michaels-30 day shred egzersiz programı"nı indirdim.. bu akşam başlayayım..
1 saatlik tempolu yürüyüşün ardından, bu yarım saatlik egzersiz başlangıç için yeterli olur sanıyorum..
ayh.. heyecanlıyım yahu =)
tkca, sen de hoşgeldin.. paylaşımlarını bekleriz.. :)
lıght yagsız ton balıgı bende bunu kullanmıstım balık gunlerındekımse varmıııı balık bulamıyorum ton balıgı yesem olurmu
Arkadaslar bende yarın baslayacagım fakat kahve derken nescafe mi yoksa türk kahvesimi? benim nescafeyle aram yokta türk kahvesi içebilir miyim acaba
kızlarrr bende bu gün tekrardan başlıyorum..araya bi sürü şey girdi başlamıştım geçen hafta yalan oldu diyetim..bu sefer sıkı tutcam inş..bir an önce 58 olmak istiyorum artıkkkkk
Hoşbuldum biblodenizcim, afiyet olsun :)
biraz evvel öğle yemeğimi yedim, öğleye kadar bir açlık hissetmedim yahu, bu kahve gerçekten tok tutuyormuş..
Bu defa kararlıyım inşallah :) sporu bırakmam artık, sabah "jillian michaels-30 day shred egzersiz programı"nı indirdim.. bu akşam başlayayım..
1 saatlik tempolu yürüyüşün ardından, bu yarım saatlik egzersiz başlangıç için yeterli olur sanıyorum..
ayh.. heyecanlıyım yahu =)
tkca, sen de hoşgeldin.. paylaşımlarını bekleriz.. :)
havalar sıcakya acıkınca spor benide zorluyo ama yapıyorum yine sora duş alınca düzeliyorum bırakmak yok sporuaynen aynen benimde araya boya badana girdibende başladım sabah şimdi öğle yemeği olarak salata yaptım kendime onu yicem
evet canım tok tutuyor kahveben ağır spor yapamıyorum açlıkla birleşince tansyonum düşüyor bayılıyorum hafif hafif yapıcam
havalar sıcakya acıkınca spor benide zorluyo ama yapıyorum yine sora duş alınca düzeliyorum bırakmak yok sporu
ya bu arada ben sabah tartılmadım geçen hafta 2 gün diyetle 65.7 den 64 e düşmüştüm ama şimdi kaçım bilmiyorum korkuyom tartılmaya yaaa :18:çok aşırı yemedim ama yinede diyeti bıraktımya almışımdır gibi geliyo :18:yok yok bırakma sarkarsın vallaama çok ağır da yapma
ya bu arada ben sabah tartılmadım geçen hafta 2 gün diyetle 65.7 den 64 e düşmüştüm ama şimdi kaçım bilmiyorum korkuyom tartılmaya yaaa :18:çok aşırı yemedim ama yinede diyeti bıraktımya almışımdır gibi geliyo :18:
yarın sabah tartılayım o zaman :100: sen naptın canım baktınmı hiç geçen hafta kilona..en son kaça indin merak ettimsanmam ama yinede tartılmalısın çünkü kaç kilo verdiğini tam olarak bilemessin
hoşgeldin aramızaBende bugün başladım :) 2 yumurta 1 salatalık ve 1 domates yedim. ıspanak bulamadım bu mevsimde.
83 kilo ile başlıyorum inşallah faydasını görürüm
yarın sabah tartılayım o zaman :100: sen naptın canım baktınmı hiç geçen hafta kilona..en son kaça indin merak ettim
aynen bende öyleben geçen hafta 65 tim tartılmadım hiç düzenli yapamadım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?