Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

aynen bende öyle umarım bu sefer devam ettirebiliriz :18:
ettiricezz ettirmeliyizz

ne mutlu canım hoşgeldin aramıza biz biraz kaçamak yapıyoruz malesef :18::18: elde olmayan sebeplerle bi başlasak arkası gelicek

Türk kahvesi veya neskafe.. her ikisini de deneyen var anladığım kadarıyla.. Ben neskafe ile başladım açıkçası.. hem türk kahvesi ile pek aram yok, hem de neskafenin tok tutma durumu daha çok.. kolay gelsin.. :)

evet bende nescafe içiyorum tok tutuyor benide türk kahvesini ise fal baktırmadığım sürece tercih etmiyorum

kızlarrrr özel günüm başladı dünden beri karnım şişti zaten ama ben 3-4 gün sora bekliyodum umarım bu hafta sonuna kadar şişkinliğim iner ya şimdi bu şişkinlikle iyice kaçtı tartılma hevesim oufffff

ayy geçen haftada ben öyleydim

O şişkinlik bendede var onun gazıyla başladım diyete

Biblodeniz benim de 3 fincan oldu şimdiden

şişkinlik için yeşilçay içiyorum ben bide özel yoğurtlar oluyor ya adı aklıma gelmedi şimdi ondan yiyorum iyi geliyor ..ohh afiyet olsun

Afiyet olsun kızlar, merhaba yeniden :)

Dün akşamüstü açlıktan ve şekersizlikten sanırım, başım çok ağrıdı yahu :) 6,7 adet kiraz yedim artı olarak.. 150 gram kadar et ve küçük bir kase mevsim salatası yedim.. salatama tuz koymadım, 1 tatlı kaşığı kadar zeytin yağı ve birkaç kaşık sirke koydum..

bu sabah da kahvemi içerken 2 tane minik kepekli bisküvi yedim.. Öğlen menümde normalde 1 dilim salam ve 100 gr yoğurt var.. ama ben salamın sağlıklı bir yiyecek olmadığını düşünüyorum, bu yüzden bir domates ve yoğurt yiyeceğim sadece.. böyle ufak tefek oynamalar diyetime zarar vermez değil mi =)

şimdilik iyi gidiyorum, kendimi iyi hissediyorum.. kızlar birkaç fincan kahveden bahsetmişsiniz.. bu diyetle alakalı okuduğum bir sayfada, günde bir fincan kahvenin dışına çıkılmaması, harici bir içecek içilmemesi gerektiğini okumuştum.. günde bir fincan kahve, bir fincan yeşil çay ve sadece su içiyorum ben.. akşamüstleri ve akşamları özellikle canım siyah çayı veya kahveyi çok çekiyor.. ne yapmalıyım.. direneyim mi? yoksa bir fincan da olsa şekersiz olarak tüketeyim mi :)

sizler neler yaptınız..

canım ben çok acıktığımda genelde meyve yiyorum hem tatlı iştahımı hemde açlığımı yatıştırıyor..onun dışında ben siyah çaya çok düşkün olduğum için şekersizde içtiğimden kısmıyorum içiyorum..3 ay önce bu diyeti yapmıştım yine böyle yapmıştım çaydan ve meyveden çok çokkk kısmadım ama abartmadımda..ve 10 günde 4 kilo vermiştim benim için çok iyi olmuştu..valla havalar çok sıcak açıkçası bide özel gün olunca diyet hiç çekilmiyo napcam bilmiyorum yarın akşam arkadaşlar çiğköfte yoğurcaklarmış toplanıp..eşimle oraya gitcez..ben geçen hafta da bu hafta da diyetimi bir türlü yapamıyorum arkadaşlar napcam bilmiyorum..öyle arkadaşlarlayken de ay ben diyetteyim yemem demek istemiyorum..sadece azcık dikkat ediyorum..diyetimi son bi sıkı yapıp bitirsem çok iyi olcak ouffffffffkızlar yardım napcam bennnn

Son düzenleme:
kızlar 4 günde 3.25 gram verdim :) diyete başlayalı bugün 8 gün oldu.4.gün tartıldığımda 84 e indim daha sonr tartılmadım bu cuma tekrar tartılıcam
bakalım sonuç nasıl olacak :)

kızlar 4 günde 3.25 gram verdim :) diyete başlayalı bugün 8 gün oldu.4.gün tartıldığımda 84 e indim daha sonr tartılmadım bu cuma tekrar tartılıcam
canımmm tebriklerrrr çok iyi vermişsinbi 3 kilo daha gitmiştir sanırım ilk 4 günden sonra ahhhh bende doğru düzgün bi yapabilsem şu diyeti :26:

baş ağrısı açlıktan oluyor işte bende de oluyor malesef :26::26: ben çayı şekersiz içiyorum yıllardır o yüzden çaydan kısmadım hiç kahveyi ise 3 şekerli içerdim 1 e düşürdüm sabah tek şekerli öğleden sonra şekersiz içiyorum istersen sende şekersiz tüket ben öğle yemeği olarak karpuz ve yağsız peynir yedim

bende seninle aynıyım canım diyetteyim dediğim zaman insanlar üstüme geliyor daha çok o yüzden sende söyleme ye ama çok az ye eve dönüncede spor yap bol su iç

tebrik ederim canım

Teşekkür ederim kızlar darısı başınıza inş.İnsan gerçekten isteyince yapıyor gerçekten gelişmelerei yazarım tekrar buradan
tekrar kilo almaktan çok korkuyorum

Teşekkür ederim kızlar darısı başınıza inş.İnsan gerçekten isteyince yapıyor gerçekten gelişmelerei yazarım tekrar buradan
tekrar kilo almaktan çok korkuyorum

yaz yaz uzak kalma buralardan sakın istediğin kiloya gelince herşeyden yersin yine ama azar azar o zaman kilo almassın

herkese merhaba,
ben geçen yıl bu diyetle 10günde 7kg vermiştim.

yarın sabah tartılıp, tekrar başlayacağım.
bakalım inşallah yine işe yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…