Afiyet olsun kızlar, merhaba yeniden :)
Dün akşamüstü açlıktan ve şekersizlikten sanırım, başım çok ağrıdı yahu :) 6,7 adet kiraz yedim artı olarak.. 150 gram kadar et ve küçük bir kase mevsim salatası yedim.. salatama tuz koymadım, 1 tatlı kaşığı kadar zeytin yağı ve birkaç kaşık sirke koydum..
bu sabah da kahvemi içerken 2 tane minik kepekli bisküvi yedim.. Öğlen menümde normalde 1 dilim salam ve 100 gr yoğurt var.. ama ben salamın sağlıklı bir yiyecek olmadığını düşünüyorum, bu yüzden bir domates ve yoğurt yiyeceğim sadece.. böyle ufak tefek oynamalar diyetime zarar vermez değil mi =)
şimdilik iyi gidiyorum, kendimi iyi hissediyorum.. kızlar birkaç fincan kahveden bahsetmişsiniz.. bu diyetle alakalı okuduğum bir sayfada, günde bir fincan kahvenin dışına çıkılmaması, harici bir içecek içilmemesi gerektiğini okumuştum.. günde bir fincan kahve, bir fincan yeşil çay ve sadece su içiyorum ben.. akşamüstleri ve akşamları özellikle canım siyah çayı veya kahveyi çok çekiyor.. ne yapmalıyım.. direneyim mi? yoksa bir fincan da olsa şekersiz olarak tüketeyim mi :)
sizler neler yaptınız..