Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

evet şu an hiç bişey anlamadım zaten şu regl bi bitse arada minik kaçamaklar olur abartılmadığı sürece

ben anlatamadım bıraz devrık cumler kuruorum:şişligin ınınce ıste farkedersın demek ıstedım :) işyerınde olunca bazen ne yazdıgını bılmıyorsun:) kusura bakma denız

hıı tamam o zaman :13::13: sorun değil olur bazen öyle şeyler

yaaaa harikaaaaaa tebrik ediyorum seni canımmm bendede öyle olur inşallah

inş. canm :) ben gün içinde yürüyüşde yapıyorum. birde youtubeda bir kaç spor videosu buldum onlarda harika tavsiye ederim hareketsiz kalmayın. yürüyüş için kendinizi kasmayın alışveriş yaparken yürüyün mesela )

ben dün pazara gittim sıcak baydı spor yapamadım bööööö :26: normalde hergün düzenli olarak walk at home yapıyorum genelde 1 saat ama bazen gaza gelirsem 2 saat oluyo vücüdüm spora alışkın sanırım 1 günde 1 kilo farketmesi ondan oldu bende..yoksa nerdeeee ben çok yavaş kilo verirdim

evt yavaş kilo vermek çok can sıkıcı. inş. sporla birlikte vericez kiloları pes etmek yok :))

selam diyet kardeşlerim nasıl gidiyo diyetler ben bugun biraz zorlanıyorum izmir çooook sıcak ofis boyanıyor bide dışarıda kaldık haliyle çilelerdeyiz yani sizler neler yapıyosunuz

3 gunum dıyetı aynen uyguluyorum hıc kaçamak yapmadım sadece arada mıgdem bulanıyor yoksa gayet ıyı ama sıkıcı pfff guzel yanı bugun 56 kıloydum tartıldıgımda :::):):):) mutluyum

Son düzenleme:
selam diyet kardeşlerim nasıl gidiyo diyetler ben bugun biraz zorlanıyorum izmir çooook sıcak ofis boyanıyor bide dışarıda kaldık haliyle çilelerdeyiz yani sizler neler yapıyosunuz
ben bu gün misafirlikteydim yedim güzelce diyet yapmadım yarında yine başka bi yerde olcam eşimin işlerinden dolayı..sanırım cumartesi baştan başlıcam diyete :18: ama sporumu yaptım 1saat egzersiz 1 saatde yürüyüş

Son düzenleme:

yediklerini abartma bide spor yap bişi olmaz

kımse varmıııı balık bulamıyorum ton balıgı yesem olurmu
olur heralde niye olmasın oda balık bu arada ben pazartesi ancak başlayabilcem diyetime düzgünce..yarında misafirler var felan aman ya bi rahat bıraksalar diyetimi yapacamda olmuyo bu aralar..sinirimden vurup kırasım geliyo tabak çanağı

Arkadaslar bende yarın baslayacagım fakat kahve derken nescafe mi yoksa türk kahvesimi? benim nescafeyle aram yokta türk kahvesi içebilir miyim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…