- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #3.881
internette çok reklamlarını gördüm bende..ama yakın çevremde pek kullanan yok o yüzden iyi zayıflatıyomu bilemiyorum..bide ben pek sevmiyorum öyle şeyleri ablam yosun hapı şu hapı bu hapı çok denedi para döktü ama en sonunda isveçle yürüyüşle zayıfladı..ben fazla takılma derim mangoya felan :Sayy ben taktım şimdi african mangoya :44::44::44::44:
canım bende şimdi akşam yicem ıspanak hazırladım öyle yiyemedim az tuz ekledim bide limon sıktım salata gibi güzel oldu öyle dene bence hoşuna gidecektirıspanak haslayınca ıcıne bırşey koyuyormusunuz boyle cok kotuydu:S
evet haşlıyorum canım..ben nescafe içmiyorum bi kaç senedir zararlarından dolayı..sabahları yumuşak bi türk kahvesi hazırlıyorum kendime bir kupa tek şekerli..aynı işi oda görüyo gayet tok tutuyo..bide evde nescafede yok eşimde içmiyo boşuna almiyim dedim sadece diyet için koca paketiayh cok kotuydu hayatımda yedfıgım en kotu seydı:2 katı yumurta haslıyorsun dımı:):) bıde sabahları ne kahvesı ıcıyorsun
evet haşlıyorum canım..ben nescafe içmiyorum bi kaç senedir zararlarından dolayı..sabahları yumuşak bi türk kahvesi hazırlıyorum kendime bir kupa tek şekerli..aynı işi oda görüyo gayet tok tutuyo..bide evde nescafede yok eşimde içmiyo boşuna almiyim dedim sadece diyet için koca paketi
bende 1.günümdeyim yarın 2 olcak inşallahsenın kacıncı gunun canım:):) nasıl gıdıyor benım daha 1 gunumdeyım :) gayet ıyıyım ama bugun masallah hıc acıkmadım:)
bende 1.günümdeyim yarın 2 olcak inşallah
internette çok reklamlarını gördüm bende..ama yakın çevremde pek kullanan yok o yüzden iyi zayıflatıyomu bilemiyorum..bide ben pek sevmiyorum öyle şeyleri ablam yosun hapı şu hapı bu hapı çok denedi para döktü ama en sonunda isveçle yürüyüşle zayıfladı..ben fazla takılma derim mangoya felan :S
bende 1.günümdeyim yarın 2 olcak inşallah
nergis bırden kılon dusmez zaten dıye dusunuyorum ben :):) bakalımm hem reglıden sonra bırden duser:
ben dün tartıldım 65.7 gösterdi tartı baya bi üzüldüm ama son zamanlarda fütursuzca yemiştimaynı gıdıyoruz ozaman bakalım: sen kaç kılosun hedefın kaç
canım ben aslında korkuyorum öyle şeylerden ama dikkatimi o kadar çektiki artık kafaya taktımaslında o hap mucize değil yani yine yediklerine dikkat ediceksin spor yapıcaksın ee böyle yapınca zaten veriyosun gereksiz yani
benim bugun 3. günüm ama henüz bişey gitmedi sanırım kendimi balon gibi hissediyorum regl oldum çünkü şişkinlik var heryerimde dün akşam babamın zoruyla 2 tane köfte yedim :18::18::18: ama gece yatmadan egzersiz yaptım bide ben sirkeli su içmeyi denicem faydasını gören çok var :44::44::44:
nergis değil canım ismim denizelbetteki 2 günde 10 kilo beklemiyorum onu demek istemedim zaten çok şiş hissediyorum kendimi diyet yaptığım halde bunun sebebide regl olmam dedim
valla diyete tamamen uyabiliyosan kutluyorum seniben dıyete tamamen uyuyuyorum bakalım 8 kılo veremem heralde 13 gunde:S:S: gercı 5 kılo versemde yeter ama hıc umıtlı degılımS
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?