Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

evet bencede kendi çabalarımızla zaten vericez inşallah bu kilolaları..bu arada dün akşam menümde et vardı yemedim ben onun yerine azcık peynir yedim..bide eşim unutmuş diyette olduğumu en süperinden baklava almış gelmiş valla zaten et yemedim diye onun yerine o azcık peynirle 2 dilim baklavanın kalorisini saydım :1: banane banane :1::1:arada küçük kaçamaklar olcak tabi..ve dün şişkinliğim var diye yaklaşıl 2,5- 3 litre su içmiştim.. deniz inanamıcaksın ama 1 kilo farketti bende dün 65.7 di tartı bugün 64.7 yi gösterdi ve spor yapmadığım halde..biraz daha var şişkinliğim ve ben normalde isveçte bile 3 günde 1 kilo ancak verirdim..bu gün 1 kilo gitmesi çok iyi oldu ya :16: bence seninde şişkinliğin geçtiğinde net görceksin ne kadar verdiğini salma sakın kendini devam diyete :10:

evet şu an hiç bişey anlamadım zaten şu regl bi bitse :37::37: arada minik kaçamaklar olur abartılmadığı sürece :34::34:

ben anlatamadım bıraz devrık cumler kuruorum:D:D:şişligin ınınce ıste farkedersın demek ıstedım :) işyerınde olunca bazen ne yazdıgını bılmıyorsun:) kusura bakma denız

hıı tamam o zaman :13::13: sorun değil olur bazen öyle şeyler

yaaaa harikaaaaaa tebrik ediyorum seni canımmm :46:bendede öyle olur inşallah :16:

inş. canm :) ben gün içinde yürüyüşde yapıyorum. birde youtubeda bir kaç spor videosu buldum onlarda harika tavsiye ederim hareketsiz kalmayın. yürüyüş için kendinizi kasmayın alışveriş yaparken yürüyün mesela ;))

inş. canm :) ben gün içinde yürüyüşde yapıyorum. birde youtubeda bir kaç spor videosu buldum onlarda harika tavsiye ederim hareketsiz kalmayın. yürüyüş için kendinizi kasmayın alışveriş yaparken yürüyün mesela ;))
ben dün pazara gittim sıcak baydı spor yapamadım bööööö :26: normalde hergün düzenli olarak walk at home yapıyorum genelde 1 saat ama bazen gaza gelirsem 2 saat oluyo vücüdüm spora alışkın sanırım 1 günde 1 kilo farketmesi ondan oldu bende..yoksa nerdeeee ben çok yavaş kilo verirdim :66:

ben dün pazara gittim sıcak baydı spor yapamadım bööööö :26: normalde hergün düzenli olarak walk at home yapıyorum genelde 1 saat ama bazen gaza gelirsem 2 saat oluyo vücüdüm spora alışkın sanırım 1 günde 1 kilo farketmesi ondan oldu bende..yoksa nerdeeee ben çok yavaş kilo verirdim :66:

evt yavaş kilo vermek çok can sıkıcı. inş. sporla birlikte vericez kiloları pes etmek yok :))

selam diyet kardeşlerim :16::16::16: nasıl gidiyo diyetler ben bugun biraz zorlanıyorum izmir çooook sıcak :37::37: ofis boyanıyor bide dışarıda kaldık haliyle çilelerdeyiz yani sizler neler yapıyosunuz

3 gunum dıyetı aynen uyguluyorum hıc kaçamak yapmadım sadece arada mıgdem bulanıyor yoksa gayet ıyı ama sıkıcı pfff guzel yanı bugun 56 kıloydum tartıldıgımda :::):):):) mutluyum

Son düzenleme:
selam diyet kardeşlerim :16::16::16: nasıl gidiyo diyetler ben bugun biraz zorlanıyorum izmir çooook sıcak :37::37: ofis boyanıyor bide dışarıda kaldık haliyle çilelerdeyiz yani sizler neler yapıyosunuz
ben bu gün misafirlikteydim yedim güzelce diyet yapmadım yarında yine başka bi yerde olcam eşimin işlerinden dolayı..sanırım cumartesi baştan başlıcam diyete :18: ama sporumu yaptım 1saat egzersiz 1 saatde yürüyüş :P

Son düzenleme:
ben bu gün misafirlikteydim yedim güzelce diyet yapmadım yarında yine başka bi yerde olcam eşimin işlerinden dolayı..sanırım cumartesi baştan başlıcam diyete :18: ama sporumu yaptım 1saat egzersiz 1 saatde yürüyüş :P

yediklerini abartma bide spor yap bişi olmaz :34::34:

kımse varmıııı balık bulamıyorum ton balıgı yesem olurmu
olur heralde niye olmasın oda balık :34: bu arada ben pazartesi ancak başlayabilcem diyetime düzgünce..yarında misafirler var felan aman ya bi rahat bıraksalar diyetimi yapacamda olmuyo bu aralar..sinirimden vurup kırasım geliyo tabak çanağı :41:

Arkadaslar bende yarın baslayacagım fakat kahve derken nescafe mi yoksa türk kahvesimi? benim nescafeyle aram yokta türk kahvesi içebilir miyim acaba

Back