- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #3.901
yaaaa harikaaaaaa tebrik ediyorum seni canımmmarkadaşlar benm bugün 3. günüm 65dim şimdi 62 gösteriyorinş. 6. günün sonunda 60 olurum:))
![KK9 :46: :46:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaaa harikaaaaaa tebrik ediyorum seni canımmmarkadaşlar benm bugün 3. günüm 65dim şimdi 62 gösteriyorinş. 6. günün sonunda 60 olurum:))
evet bencede kendi çabalarımızla zaten vericez inşallah bu kilolaları..bu arada dün akşam menümde et vardı yemedim ben onun yerine azcık peynir yedim..bide eşim unutmuş diyette olduğumu en süperinden baklava almış gelmiş valla zaten et yemedim diye onun yerine o azcık peynirle 2 dilim baklavanın kalorisini saydımbanane banane
arada küçük kaçamaklar olcak tabi..ve dün şişkinliğim var diye yaklaşıl 2,5- 3 litre su içmiştim.. deniz inanamıcaksın ama 1 kilo farketti bende dün 65.7 di tartı bugün 64.7 yi gösterdi ve spor yapmadığım halde..biraz daha var şişkinliğim ve ben normalde isveçte bile 3 günde 1 kilo ancak verirdim..bu gün 1 kilo gitmesi çok iyi oldu ya
bence seninde şişkinliğin geçtiğinde net görceksin ne kadar verdiğini salma sakın kendini devam diyete
![]()
ben anlatamadım bıraz devrık cumler kuruorum:şişligin ınınce ıste farkedersın demek ıstedım :) işyerınde olunca bazen ne yazdıgını bılmıyorsun:) kusura bakma denız
yaaaa harikaaaaaa tebrik ediyorum seni canımmmbendede öyle olur inşallah
![]()
ben dün pazara gittim sıcak baydı spor yapamadım bööööö :26: normalde hergün düzenli olarak walk at home yapıyorum genelde 1 saat ama bazen gaza gelirsem 2 saat oluyo vücüdüm spora alışkın sanırım 1 günde 1 kilo farketmesi ondan oldu bende..yoksa nerdeeee ben çok yavaş kilo verirdiminş. canm :) ben gün içinde yürüyüşde yapıyorum. birde youtubeda bir kaç spor videosu buldum onlarda harika tavsiye ederim hareketsiz kalmayın. yürüyüş için kendinizi kasmayın alışveriş yaparken yürüyün mesela)
ben dün pazara gittim sıcak baydı spor yapamadım bööööö :26: normalde hergün düzenli olarak walk at home yapıyorum genelde 1 saat ama bazen gaza gelirsem 2 saat oluyo vücüdüm spora alışkın sanırım 1 günde 1 kilo farketmesi ondan oldu bende..yoksa nerdeeee ben çok yavaş kilo verirdim![]()
yok zaten kendimde 1 günde 1 kilo farketti seninde 3 günde 3 kilo gittiğini öğrenince iyice gaza geldim bırakmam diyeti oy oy oyyy zayıflıcam inşallahhhevt yavaş kilo vermek çok can sıkıcı. inş. sporla birlikte vericez kiloları pes etmek yok :))
kahve tok tutyoya iyi oluyo ben çok seviyorum özelliklede acıktırmama özelliğinisabah sadece kahve içtim ve hala acıkmadım ya![]()
kahve tok tutyoya iyi oluyo ben çok seviyorum özelliklede acıktırmama özelliğini![]()
iyi yapmışsın bende spor yaptım 1 saatevet evet ama miğdem bulandı az önceyoğurt ve salatalık yedim biraz
![]()
bence durdurmaz sıkıntı etme çünkü bende akşamları tatlı kaçamağı yapıyorum ama küçük ve bişe olmuyo4. günüm biraz önce 150 kalorilik bi bitter çikolata yedim :/ ama bayılacak gibi oldum inş. zayıflamamı durdurmaz.
ben bu gün misafirlikteydim yedim güzelce diyet yapmadım yarında yine başka bi yerde olcam eşimin işlerinden dolayı..sanırım cumartesi baştan başlıcam diyete :18: ama sporumu yaptım 1saat egzersiz 1 saatde yürüyüşselam diyet kardeşlerimnasıl gidiyo diyetler ben bugun biraz zorlanıyorum izmir çooook sıcak
ofis boyanıyor bide dışarıda kaldık haliyle çilelerdeyiz yani sizler neler yapıyosunuz
ben bu gün misafirlikteydim yedim güzelce diyet yapmadım yarında yine başka bi yerde olcam eşimin işlerinden dolayı..sanırım cumartesi baştan başlıcam diyete :18: ama sporumu yaptım 1saat egzersiz 1 saatde yürüyüş![]()
dün evde kahvaltı yaptım sadece misafirliktede 4-5tane börek yedim umarım hemen kiloya dönüşmezleryediklerini abartma bide spor yap bişi olmaz![]()
olur heralde niye olmasın oda balıkkımse varmıııı balık bulamıyorum ton balıgı yesem olurmu