Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

inanamazsın çok kötü :gitme: benim bağırsaklarım normallerinden farklı.duyan herkes şaşırıyor.neler denedim bilemezsin.kuru kayısı,incir üstüne ılık su soguk su karışık su,zeytinyağı,takviye lif hapları hiçbiri fayda etmiyor.müshil hapı alıyodum uzun sure yapamayınca 1 tanesi normalde ishal yapacakken ben 3 tanede zorlana zorlana tuvalete cıkabılıyodum :çok üzgünüm:
smdi kıyısılı bitki çayına çözüm buldum bakalım bu ne zamana kadar götürcek :gitme:
kabızlığın kilo almada payı çok büyük..

ayy cnm benim yaa :teselli:
doktora gittinmi yani gitmişsindir kesin ama bir ilaç var tamamen bitkisel hani toz halinde suya karıştırılan banada dr. tavsiye etmişti ve çok memnun kaldım acaba kullandınmı ondan

aman maşallah de gülüm kendine :nazar:
yeşil çayı bende her gün 1 finca içmye çalışıyorum sevmesemde -tatlicadiarzu- benmkini çalıştrmıyor inş. sana yarar kaydirigubbakcemile5
akşamki kilom sabahla aynı çıktığında sabahları eksiliyorum ben :lepi:
sabah haberlerini bekliyoruz delikafadulden

teşekkür ederim canım.. sabah yazarım kesin her gün 10 defa tartılıyoum zaten kötü ama alışkanlık.. :lepi: süper ozaman inş veririm.. yeşil çayı çok seviyorum ben aslında siyah çayında tiryakisiyim zor tutuyorum kendimi.. ama yok çıkmak listenin dışına:sm_cool:

inanamazsın çok kötü :gitme: benim bağırsaklarım normallerinden farklı.duyan herkes şaşırıyor.neler denedim bilemezsin.kuru kayısı,incir üstüne ılık su soguk su karışık su,zeytinyağı,takviye lif hapları hiçbiri fayda etmiyor.müshil hapı alıyodum uzun sure yapamayınca 1 tanesi normalde ishal yapacakken ben 3 tanede zorlana zorlana tuvalete cıkabılıyodum :çok üzgünüm:
smdi kıyısılı bitki çayına çözüm buldum bakalım bu ne zamana kadar götürcek :gitme:
kabızlığın kilo almada payı çok büyük..

canım ben yeniyim burada çncelikle merhaba.. üzüldüm canım ama aynı derdi çeken çok insan var.. sandoloz sakızını denedinmi hiç.. bide maydonozla soğanı haşlayıp suyunu içebilirsin.. benim problemim yok ama bunları içince acayip rahat oluyorum..

ayy cnm benim yaa :teselli:
doktora gittinmi yani gitmişsindir kesin ama bir ilaç var tamamen bitkisel hani toz halinde suya karıştırılan banada dr. tavsiye etmişti ve çok memnun kaldım acaba kullandınmı ondan

gittim.doktor beslenmene dikkat ediceksin dedi.unu yasakladı.ekmegı kepek ye dedi ama kepek bile aynı etkıyı yapıyor bende.o bana kuru kayısı ve sıcak suyu onerdı.denedım bır kaç kere etkı ettı o kadar duzenlı yememe ragmen...sımdıık en buyuk askım form kayısı cayı:asigim:

kızlar verdiğiniz moralden dolayı hepinize teşekkür ederim bu raımsak işini baya takmıştım kafaya ama sporu yapıp sizlerin yazdıklarını görünce içim rahatladı inanın

bugün 1.45 dakika spor yapabildim sarımsaktanmı nedir bilmiyorum ama başım dönüyordu ve midem bulanıyordu bide regli döneminde olunca iyice sancı ve halsizlik oldu yorgun düştüm ama bu eksik süreleri ilerleyen günlerde tamamlayacağım ...

aslında yazılanların hepsini okudum ve bi kaç bişe yazacaktım cevap olarak ama çok halsiz hissediyorum kendimi ve karnım çok ağrıyor ılık bir duş alıp tv karşısına geçip orda sızmayı planlıyorum

bide bugün eşim ben etimi kaynattıktan sonra grile koyuyorum bana dediki bu et suyunu ben çorba yapıp içeyim dedi iyi dayana bilirsen yap dedimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 tadına bir baktı bana acımaya başladı ahh canımm sen bunu nası yiyorsun etin tadıdamı böle dedi azda etten verdim yesin diye kaydirigubbakcemile3 bizimki kendinden geçti :jeyyar:

sonra bana yapma kendine bu işkenceyi boz gitsin bunlar yenecek gibi değil dedi bende onu geçen ben isyan ederken dediği lafla mat ettim " aaaaa öle deme ama bunları bulamayanlarda var dedim şeytanlık yapıp aklımı çelmeye çalışma seni bizim kızların eline veririm sonrada geçer karşıan gülerim dedim "kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

işte böle ballarım lokumlarım yarın görüşmek üzere hepinizi öpüyorum en kocamanından kendinize iyi bakın opuyorumnanaktan

kızlar verdiğiniz moralden dolayı hepinize teşekkür ederim bu raımsak işini baya takmıştım kafaya ama sporu yapıp sizlerin yazdıklarını görünce içim rahatladı inanın

bugün 1.45 dakika spor yapabildim sarımsaktanmı nedir bilmiyorum ama başım dönüyordu ve midem bulanıyordu bide regli döneminde olunca iyice sancı ve halsizlik oldu yorgun düştüm ama bu eksik süreleri ilerleyen günlerde tamamlayacağım ...

aslında yazılanların hepsini okudum ve bi kaç bişe yazacaktım cevap olarak ama çok halsiz hissediyorum kendimi ve karnım çok ağrıyor ılık bir duş alıp tv karşısına geçip orda sızmayı planlıyorum

bide bugün eşim ben etimi kaynattıktan sonra grile koyuyorum bana dediki bu et suyunu ben çorba yapıp içeyim dedi iyi dayana bilirsen yap dedimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 tadına bir baktı bana acımaya başladı ahh canımm sen bunu nası yiyorsun etin tadıdamı böle dedi azda etten verdim yesin diye kaydirigubbakcemile3 bizimki kendinden geçti :jeyyar:

sonra bana yapma kendine bu işkenceyi boz gitsin bunlar yenecek gibi değil dedi bende onu geçen ben isyan ederken dediği lafla mat ettim " aaaaa öle deme ama bunları bulamayanlarda var dedim şeytanlık yapıp aklımı çelmeye çalışma seni bizim kızların eline veririm sonrada geçer karşıan gülerim dedim "kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

işte böle ballarım lokumlarım yarın görüşmek üzere hepinizi öpüyorum en kocamanından kendinize iyi bakın opuyorumnanaktan

cnm 1.45 dk azmı kuzun bence bugünlük yeter dedğin gibi sarmısaktan dolayı tansiyonunda düşmüş olabilir..
hem birde kanaman filanda varken bukadar yüklenme kendine ..
bu arada etini kaynatmana gerek yok tatlım ben teflonda arkalı önlü çeviriyorum 10 dk ta pişiyor ..lezzetlimi oluyor hayır ama çiğde değil yani kaydirigubbakcemile3 eşine sakın kanma seni deniyor olabilir kötükedihüso sen tuzağına düşmeyip kendi silahıyla vurmuşsun işte kadının gücüü alkisalkisalkis
iyi dinlenmeler cnm sana görüşürz Şeniz

lahmacun yedik diyelim ama tüm haklarımızı yemiş olucaz gün boyu değilmi CADIARZU

yok be canım bir lahmacun 7 puan ikinci listede, benim günlük puanım 21 çıktı, mesela öğlen yerim mesela bir lahmacun, ha canım çekti mesela tadımlık yarım yerim 3,5 puan :))
bakın bu diyette halimiz ne canım pimpiriklim bi sarımsak için üzmüş kendini...

ıyi akşamlar Arkadaşlar

Ben yokken beş sayfa yazışmışsınız

"Pimpirikli" balık beni öyle tıkadıki midem bir garip oldu şok oldu neoluyoruz yahu dedi adeta :)) Çok tok tuttu hatta akşam et
yemedim salata yedim. Tereyağı yerine zeytin yağlı yaptım bence ızgara yada fırında az yağla yapabiliriz. Ben fırında yaptım.
Bende bu diyetten sonra Karbonhidrat diyeti yapmayı düşünüyorum.Diğer diyetlere göre sağlıklı. Elma diyeti zor hatta elma yapacağımza isveç e devam etmek daha iyidir.

evet "yengecburcu" saat 19.00 dan sonra yemek yememeliyiz yesek bile az bir meyve olabilir.

Diyetteki eti yemeniz gerek.Et size güç verir kilonuzu kastan kaybetmezsiniz. Ve tok tutar.

"Shopaholic" "Yengecburcu" *** Sigara içmeyin çok zararlı sigara sizi öldürür süründürür çirkinleştiri sağlıksız yapar vücudunuzdaki vitamini dışarı atar güçsüz bırakır çok zararlı çoookkk ***

"Zenim" evet karbonhidrat diyetinde pasta vaarr ne güzel ya :) ama pasta bile olsa yememeliyiz faydal ı şişmanlatamayan puanlar toplayalım ama sürekli sıfır puanları toplamayalım dimi :)

Biz iradeli güçlü hanımlarız

Balık yiyince beynim çalıştı iyi oldu ama halen balık tadı geliyor ağzıma

"Zenim" Doktor arkadaşının önerdiği diyeti bizimle paylaştığın için teşekkür ederim. Ben toplayınca 23 çıktı. Yani günlük 23 puanlıkmı yemek yemek gerekiyor?

"Pimpirikli" o kadar salatadan birşey olmaz hem sarımsak faydalı ama sarımsak tansiyon düşürüyormuş dikkat et! Kendini halsiz hissettiğinde dinlen yorma kendini.

Çikolatayı çok severim hergün yerdim. 5 gündür itip duruyorum gelen çikolataları . Daha evvel iki ay yaptığım diyette haftada bir hafif gofret gibi çikolatalar yerdim yada diyet ürünler yerdim diyet ürünlerdeki TATLANDIRICI zararlıymış.

Vucudum inceliyor giydiklerim üstümden düşüyor ama kilom çok değişmedi sanırm yağdan kaybediyorum. 2 Kilo verdim.

"Canfan" inşallah bağırsak durumun düzelir başka doktorlara gidebilirsin, Zor bir durum. Yapamıyınca kana karışıp zehirliyormuş sanırım, Allah korusun.

"Pimpirikli" iyi demişsin eşine. Bizim diyetimizi bozmasınlar. Faydası suyunda o etin. az zeytinyağı ile pişiriyorum.

Öğlen balığımı salatamı yedim canım pek birşey istemedi maden suyu içtim. Akşam etimi yemedim salata bile az yiyebildim. Balık eti de olsa et tok tutuyor.
saat 18.30 yürüyüşe çıktım.

5. GÜNÜM RAHATLIKLA GEÇTı :)

Son düzenleme:
kumdeniz arkadaşımın paylaştığı liste bana daha mantıklı geldi ve bi lista yaptım bakalım ne diyeceksin :)

benim günlük 21 puanım var :))

Kahvaltı
Bir dilim tost ekmeği 1
Peynir 1.5 puan
Domates salatalık 0
Bir yumurta 2

Aralarda sıfır puanlı meyvelerden

Öğle
Salata yağlı ve limonlu iken 0.5 puan
Doyana kadar patates 4 puan

Arada bir krep 4 puan

Akşam
Doyana kadar tavuk 4 puan
Salata 0.5 puan

Ara
Sıfır puanlı meyvelerden

Toplam 17.5 puan yaptı, kaldı 3,5 puanım onunlada bir dilimden birazcık az meyveli pasta yiyebilirim

canım ben yeniyim burada çncelikle merhaba.. üzüldüm canım ama aynı derdi çeken çok insan var.. sandoloz sakızını denedinmi hiç.. bide maydonozla soğanı haşlayıp suyunu içebilirsin.. benim problemim yok ama bunları içince acayip rahat oluyorum..

merhaba canım bende yeniyim hoşgeldin opuyorumnanaktan
yok sandoloz sakızını denemedim..maydonoz suyu çok korkunç :1shok:

sandoloz sakızını ben denedim ama bıraktım düzenli yapamıyorum diye, ama annem kullanıyor diyet yapmasada tok tututyor ve tatlı isteğini bastırıyor canım :)

tamam tamam sizler uyuyun, ben tek başıma da yazarım bu konuda.
günlerden pazar normal şartlarda ben en iyi ihtimalle saat 12 de kalkardım ama hergün aynı saatte kahvaltı (kahvaltıya bakarmısınız neskafe :)) için uyanıyorum. ve ben normalde çalarsaatin sesini duymaz hep işe geç kalırdım ama hemen uyanıp tuvalete gidiyorum, sonra tartı başına :))
veeee bu sabah tartıda gördüğüm gramlar vermiş olduğumdu ama öyle mutlu oldum ki :))

tamam tamam sizler uyuyun, ben tek başıma da yazarım bu konuda.
günlerden pazar normal şartlarda ben en iyi ihtimalle saat 12 de kalkardım ama hergün aynı saatte kahvaltı (kahvaltıya bakarmısınız neskafe :)) için uyanıyorum. ve ben normalde çalarsaatin sesini duymaz hep işe geç kalırdım ama hemen uyanıp tuvalete gidiyorum, sonra tartı başına :))
veeee bu sabah tartıda gördüğüm gramlar vermiş olduğumdu ama öyle mutlu oldum ki :))

zenimcim günaydın canım tek değilsin canım günaydın :)))
ben bugün biraz geç kalktım çünkü gece geç yattım ondan olsa gerek uykuda tutmadı çok yorgundum ama uyuyamadım nedense...

bende bugün aynı şekilde önce tuvalet sonra tartıya yöneldim ve sonuç iyi gerçekten 69-70:lepi: ama benim tartı dijital değil bitane dijital alayım ben öyle daaha iyi oluyor hem bozukta olabilir o nedenle tam bişe söyleyemiyoruz nese bakalım

durmaak yok yola devam

bu arada diğer kızlar nerdesiniz kalkın hadi yawwhihoyyyt

zenimcim günaydın canım tek değilsin canım günaydın :)))
ben bugün biraz geç kalktım çünkü gece geç yattım ondan olsa gerek uykuda tutmadı çok yorgundum ama uyuyamadım nedense...

bende bugün aynı şekilde önce tuvalet sonra tartıya yöneldim ve sonuç iyi gerçekten 69-70:lepi: ama benim tartı dijital değil bitane dijital alayım ben öyle daaha iyi oluyor hem bozukta olabilir o nedenle tam bişe söyleyemiyoruz nese bakalım

durmaak yok yola devam

bu arada diğer kızlar nerdesiniz kalkın hadi yawwhihoyyyt

günaydın bünyesinde benden parçalar bulundurduğuna inandığım güzel yürekli insan :))
tartıda sevinmiş olman çok mutlu etti beni :)
şok market yada kipa varsa orda dijital tartılarda indirim var haber olsun.
ben arzumun tartısını aldım diyete başladığımda ve kazık yedim :)

ama gramların gidişini bilmek çok mutlu ediyor :))

günaydın bünyesinde benden parçalar bulundurduğuna inandığım güzel yürekli insan :))
tartıda sevinmiş olman çok mutlu etti beni :)
şok market yada kipa varsa orda dijital tartılarda indirim var haber olsun.
ben arzumun tartısını aldım diyete başladığımda ve kazık yedim :)

ama gramların gidişini bilmek çok mutlu ediyor :))

canımmm benimmmm opuyorumnanaktan:1hug:Şeniz

insan ne görmek istiyorsa onu görürmüş

slm kızlar .. günaydın .. a.s.
hepinize mutlu pazarlar.. :kahve:
sabah tartıldım düne göre ufak bir azalma var :dance:
ufakta olsaa, olmasada yola devam durmak yok sonuna kadar ben yarım kalan işleri hiç sevmem :tomato:

slm kızlar .. günaydın .. a.s.
hepinize mutlu pazarlar.. :kahve:
sabah tartıldım düne göre ufak bir azalma var :dance:
ufakta olsaa, olmasada yola devam durmak yok sonuna kadar ben yarım kalan işleri hiç sevmem :tomato:

yengecburcu canım sanada günaydın opuyorumnanaktan...
aaz olsun öz olsun canım damlaya damlaya göl olurmuş....:jeyyar:
dediğin gibi durmak yok yola devam :lepi:

yengecburcu canım sanada günaydın opuyorumnanaktan...
aaz olsun öz olsun canım damlaya damlaya göl olurmuş....:jeyyar:
dediğin gibi durmak yok yola devam :lepi:

bir atasözü bukadarmı cukk oturur mevzuya kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın cnm bugün ağrın ,sancın varmı :teselli:

kumdeniz arkadaşımın paylaştığı liste bana daha mantıklı geldi ve bi lista yaptım bakalım ne diyeceksin :)

benim günlük 21 puanım var :))

Kahvaltı
Bir dilim tost ekmeği 1
Peynir 1.5 puan
Domates salatalık 0
Bir yumurta 2

Aralarda sıfır puanlı meyvelerden

Öğle
Salata yağlı ve limonlu iken 0.5 puan
Doyana kadar patates 4 puan

Arada bir krep 4 puan

Akşam
Doyana kadar tavuk 4 puan
Salata 0.5 puan

Ara
Sıfır puanlı meyvelerden

Toplam 17.5 puan yaptı, kaldı 3,5 puanım onunlada bir dilimden birazcık az meyveli pasta yiyebilirim

zenimcim bu diyeti şöyle enine boyuna inceledim CADIARZU
çok hoşuma gitti ben kendimi eğer yanlış hesaplamadıysam 20 puanlıkmışım şöyle kendime sen gibi bir mönü hazırladım ama baya bir doyurucu hatta fazlasıyla doyurucu geldi bana ya bide kilo alırsak
hazırladığım mönüde standart bir kahvaltı ..
öğlenleri makarnayı seçtim yanında yoğurtla ..
akşamda et yada tavuk ..
aralardada sözde 0 puanlık meyveler ..
vallahi bu şekilde kilo veriliyorsa süper bişi bu :lepi:

bir atasözü bukadarmı cukk oturur mevzuya kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın cnm bugün ağrın ,sancın varmı :teselli:

bugün daha iyiyim canım... dün mafolmuştum yorgunluktan ama dinlenmek iyi geldi ...
durmuyorum yola devam ediyorum tam gaz ... :lepi:
gördüğüm kadarıyla sende çok çok iyi gidiyorsun aramızda en zor zamanları sen atlattın kilo vermedin kabızlık yaşadın ama pes etmedin canım bunun için artı bir alkışı hakkettin işte alkisalkisalkisalkisalkisalkis

X