- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #3.381
ben biraktim canim yacok az yiyorum su an midem hicbirsey almiyor resmen ama isvece devam etmiyorum yeter artik dedim neredeyse 6 kilo gitti simdi bunu korumaya caliscam bu hafta. sonra da yeni bir diyet. biktim ayni seyleri yemekten ( yemege misafirim de var karsilarinda havuc ve yumurta falan yemek istemiyorum
bende başladımm bugünn ilk günn amaa baş ağrımm var yaa
hayırlı olsun canım ya umarım benim gibi düşmez motivasyonun. çok zor dayanıyorum vallaa hatta dayanamıyorum
bız aynı kıloyla baslamısızzz ama ben 65te takılı kaldım gram oynamıo kılom
kızlar bugün diyete ara verdim. kaçamak yaptım devamı geldi, o kadar çok yedim kicanım çok sıkıldı bu işe, çok üzüldüm.
10.günü hiç yaşanmamış sayıp yarın yeniden 10.günmüş gibi devam edicem.
son 4, umarım hiç fire vermem.
64.8 çıktımyani dün sabahkinden 1.7 kilo fazla.
diyetten sonraki gün kilo artışı olacaktır diye düşünüyorum çünkü vücut su tutacaktır. siz sakın ola benim gibi abartmayın. bir süre dikkatli olmakta fayda var.
diyete devam ediyorum son 4gün. spor da yapıcam leslie ile 5 mile yürüyeceğim.
4 gün sonunda hedef 61. farkındayım çok zor ama spor yaparsam belki başarırırm. hepinizi öptüüm
olsun canim yarin biraktigin yerden ba$larsin, bende 4. gün biraktigimda (kuzenimin dogum günü vardi) ertesi gün aynen devam ettim ve kilo vermi$tim (yani gram)
canim merak etme diyete geri dönünce geri verirsin canim
seni üzmek istemem ama bence 5 kilo verirsen 2 si mutlaka sudur, bu yüzden kendini üzme
teşekkür ederim canım ama 2 gündür berbat besleniyorum4 gün daha yapacağım ama diyeti, kararlıyım. sonra da 1 gün ara verip muzaffer kuşhan diyetine devam etmeyi düşünüyorum.
teşekkür ederim canım ama 2 gündür berbat besleniyorum4 gün daha yapacağım ama diyeti, kararlıyım. sonra da 1 gün ara verip muzaffer kuşhan diyetine devam etmeyi düşünüyorum.
canim ben de yeniden vazgectim yarin yeniden donuyorum bi 3-4 gun daha yapicam oyle bitircem yani. bu aksam biraz fazla kacirdim hem onu dengeleyeyim hem de bitireyim tamamlayip. motivasyonum dusuktu ama simdi midem yemek gordu biraz hemen suclu hissettim yeniden motive oldum diyet icin13 gun sonra turkiyeye geliyoruz tatile, 13 gun boyunca cok dikkat edicem daha fazla kacamak yok bugun ilk ve sondu (..... ikinci ve son diyelim)
bu arada biz seninle resmen ayni gittik super devam ettik son 2 gundur bozuyoruz sanki telepati ile anlasmisiz gibiha gayret canim yarin bomba gibi gelelim sende de kilo artisi olmustur ben de sabah tartilcam eminim bu aksamki yemekten sonra bende de olmustur. kurtulalim hemen yerlesmeden.
ay evet ya iyi başladık da sonu iyi gelmediama toparlamak bizim elimizde! ben 4 gün daha yapıcam. hakkını verelim kalan günlerimizin. motivasyon da tam olsun. incecik olana kadar devaaam! :))
bu arada bu kaçamağın en iyi tarafı günler sonra tuvalete çıkabilmem oldu
bende bugün başladım sabah kahve sevmediğim için yeşilçay içtim öğlende ıspanak bulamadım salata ve yumurtalarımı yedim 1 saat de koşubandında yürüyüş yaptım 300 kalori yaktım :)akşam yemeğini bekliyorum şimdide
1 haftamı uygulanıyor isveç diyeti
Selam kizlarnasil gidiyor diyetleriniz ?
ben bıraktım canım ya, olmadı sadece 9 gün yaptım. 9 günde 5 kilo verdim ama 2sini geri almıştım en son3 bile olmuş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?