- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #3.341
hoşgeldiin:) ne güzel, bu diyetle hedef kilona ulaşabilirsin. benim isveç sonrası da yolum uzun...
selam pamuk hosgeldin, arzuladigin kiloya ulasirsin insallah :13:
Kızlar diyetimin ilk günü çok büyük bir yol katettim akşam kayınvalideme gittik yemeğe ama ben evde saat 7de etimi ve salatamı yiyipte çıktım ordada masa full kurulu bekliyor patates köfte kızartmalar dolma makarna daha fazlasını yazmayayım çayın yanındakilerde gani allahım o masadan sadece salata yiyerek kalktım yaa ben bile irademe şaşırdım eşim bile inanamadı tebrik etti beni anlıyacağınız kızlar bende bu yola fena baş koydum arkama bakmadan tam gaz ileri 65 i görmeliyimmm
selam kizlar
benim diyet bitti, memnun kalmadim acikcasi ! O kadar ac ac yattigim gecelere yaniyorum ... simdi 2 günlük pirinc lapasi dietine basladim bugün.
hayırlı olsun canım diyetin :)
diyetimin 4 günü bitti ve anca 1 kg vermişim ya eskiden çok hızlı gidiyordu çok sinir oldum
teşekkürederim canım saoltebrik ederim canııııım
diyetimin 4 günü bitti ve anca 1 kg vermişim ya eskiden çok hızlı gidiyordu çok sinir oldum
teşekkürederim canım saol
buarada kimse girmiyormu ya bittimi herkesin diyeti
biraz daha sabret bakalım, bazen duraklamalar olması normalmiş.
az kişiyiz canım ya, isveç zor bir diyet biliyorsun :) ben her gün uğramaya çalışıyorum.
biraz daha sabret bakalım, bazen duraklamalar olması normalmiş.
az kişiyiz canım ya, isveç zor bir diyet biliyorsun :) ben her gün uğramaya çalışıyorum.
canim seni takip ettim hep, helal olsun ya 4 kilo vermi$sin, hiçmi kaçamak yapmadin? peki et yerine balik veya tavuk yedinmi? salam yerine ba$ka bir$e yedinmi?
çok soru sordum çünkü pazar günü ba$lamak istiyorum
ben 6 gün yaptım 3.5 kg verdim annemin günü araya girdi 1 haftadır boşluyorum tekrar başlıcam eskisi gibi yemiyorum ama maşşallah kendime geri kg almadım almayada başlamadan önce tekrar yapsam süper olcak her sabah başlıcam diyorum anneme geliorum evde güzzel şeyler oluyo başlıyamıyorum
Selam kızlar benlm dlyet baya rahat geçiyor daha hiç tartılmadım cmrts 6günüm olucak veremezsem dlyede korkuyorum walla okadar yapıpta 1 2 kilo verlrsem çıldırırım yaa tırsıyoruum buarada kızlar akşam listede ne vardı bilgisayarıma kopyalamıştım şimdi telefondan giriyorum burdada sayfasını bulamadım rica etsem bana söylermisiniz ne yeneceğini 3.günüm bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?