- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #3.361
teşekkür ederim canıım ben de seni merak ediyordum yoktun kaç gündür.
ben kaçamak yapmadım, et diyorsa et yedim. sadece haşlama balık yerine kızarmış balık yedimtek kaçamağım oydu.
salamı da yedim. yoğurdun içine küçücük doğradım, çok güzel oldu.
bence başla. ben memnun kaldım.
kızlaaaar nasılsınız bakalım? nasıl gidiyor diyetler?
ben sabah tartıldığımda 63.5 kilo çıktııım.umarım hepimiz veriyoruzdur kiloları
ben 6 gün yaptım 3.5 kg verdim annemin günü araya girdi 1 haftadır boşluyorum tekrar başlıcam eskisi gibi yemiyorum ama maşşallah kendime geri kg almadım almayada başlamadan önce tekrar yapsam süper olcak her sabah başlıcam diyorum anneme geliorum evde güzzel şeyler oluyo başlıyamıyorum
ma$allah 41 kere!!
ben yaptigim ilk 2 günü bile tek lokmalik kaçamak yaptim ne yalan söyliyeyim, ama et konusunda zorlaniyorum ak$am eve gelince hemen et pi$irmeye eriniyorum açikcasi, bu yüzden evde ne tür et pi$iyorsa onu yedim
ben salami süt ürünüyle birlikte yiyemiyorum migrenimi tetikliyor bu yüzdende çekiniyorum,
ama sana gerçekten hayran kaldim, 4 kilodan fazla verdin oysa kilolarimiz ayniydi
süper!
selam kizlar
7 gunun sonunda toplam 5 kilo vermisim
cok memnunum sonuctan umarim bu hafta da boyle guzel gider
haftaya pazar gununden itibaren 1 hafta koruma programi yapicam yani diyetsiz, ama birden yemek yemeye baslamayi dusunmuyorum yavas yavas arttiricam karbonhidrati ozellikle
acliktan basim donuyordu cogunlukla ama degdi
diyette et yerine aynı miktarda köfte yiyebiliyor muyuz??
ve katı yumurta yerine peynir yada yoğurt??
et ve yumurta asla yiyemediğim iki yiyecektir de o yüzden soruyorum..bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum..bu diyete başlamaya karar verdim 13 gün sonunda neler olacak çok merak ediyorum ama bu iki ayrıntı benim için çook önemli...
bugün isveç diyetimin 7. günü
ama ben çok az kilo verdim eskiden de bu diyeti 2 kere yapmış olmam rağmen bu sefer çok az kilo gitti
ancak 2 kg vermişim
buda beni sinir ediyor 6 günüm kalmış bitmesine biter bitmez çok etkili bir diyet bulmam lazım bu forumlarda 5 günde 5 kg diyetini gördüm hiç deneyen oldumu her bir günde tek çeşit beslenme ile yapılıyormuş diyet şurda 3 ayım var yaza kadar en az 15 kg vermem lazım off sıkıntı bıktım artık tartı başında beklemekten en zoru ise çoçuklu annelerin diyet yapması onlar ne yerse aklım onda kalıyor dün poğaca yaptım ve ben bi güzel bir tane yedim ha iyimi yaptım yo yapmadım ama ev mis gibi kokuyordu nefis durmadı şükür ki 1 tane ya hepsini yeseydim :))))
günaydıııın kızlar
bu sabahki kilomu da yazayım bari, her gün düzenli olarak rapor veriyorumbugün de 63.1 çıktım.
dün 400 gr vermişim. 9 günde toplam verdiğim kilo ise 5.1
ama çok zor dayanıyorum artık yaa. canım neler neler istiyor. aklımda ohoooooo neler neler vargeçen gece çok fena tuzlu badem istedi canım. bi kaçamak yapsam mı dedim ama sonra vazgeçtim. çünkü biliyorum kendimi bi tane alsam, onun arkası kesilmez. avuç avuç yiyebilirim
bir de ıslak kek istiyor canım. ama nasıııl böyle.
off off diyet bitene kadar sabredebilsem barii. pazartesi olsun da badem alıcam kendime
canım sen nerelerdesiiiin? merak ettim seni
regl döneminle ilgisi olabilir mi? regl öncesi çok şişkinlik oluyor vücutta.
5 günde 5 kilo diyetine baktım ama çok zor geldi bana. beceremem diye düşündüm.
muzaffer kuşhan'a da iyi diyorlar, ona da bi bak deriim
ayycanım poğaça çekti şimdi desıcak sıcak yerdiiik şimdi olsa ahh ahhh
selam canim
ben de toplam 5bucuk verebildim. yalniz son 3 gundur durdu resmen inmiyor... bugun de biraz kacamak yaptim ilk defa2 saat yuruyus yaptim o kadara acikmistim ki saldirdim resmen. oof of.. neyse kaldigim yerden devam edicem zaten surda kaldi 2 gun. toplamda 6 kilo olsa iyi diyorum, ama yine de uzuluyorum neden bu kadar az gitti son hafta diye. yediklerimi kalori hesaplama programina giriyorum sali gununu 380 kalori ile gecirmisim. yine de ertesi gun ayni kiloda ciktim. nasil mumkun olur anlamiyorum :44: metabolizma mi yavasladi acaba... dizim yuzunden spor yapamiyorum keske spora da gidebilseydim neyse artik.
isvec bitince pazar gunu mola vericem pazartesi dukana basliyorum bakalim nasil gidecek.
bugun keske o kacamak olmasaydi cok moralim bozuk ne guzel 100% uyuyordum bu sefer..... neyse olan oldu artik
regl dönemim bitti ve ben ertesi gün başladım daha çok var yani ama anlayamıyorum neden gitmiyor bence ben yemesemde nefsim yemek yiyor benim evde ne varsa gözüm onların üstünde beynimden yediğimi düşünüyorum işte o yüzden de veremiyorum bence
bu diyeti 2 kere yaptım her defasında 8 kg verdim şimdi ise tık yok:)
poğaca ise süperdi kızlara illaki bişiler yapmam lazım kek poğaca gecen sadece tek yemek yaptım benim kız başladı sen diyettesin ya onun için mi bize başka bir şeyler yapmıyorsun diye kızımda haklı ben yemeyince onlarda yemeyecek gibi düşünüyorum
bakalım 6 günüm kalmış ne olacak umudum 87 den 80 dümekti ama zor
64.8 çıktımyani dün sabahkinden 1.7 kilo fazla.
diyetten sonraki gün kilo artışı olacaktır diye düşünüyorum çünkü vücut su tutacaktır. siz sakın ola benim gibi abartmayın. bir süre dikkatli olmakta fayda var.
diyete devam ediyorum son 4gün. spor da yapıcam leslie ile 5 mile yürüyeceğim.
4 gün sonunda hedef 61. farkındayım çok zor ama spor yaparsam belki başarırırm. hepinizi öptüüm
bende başladımm bugünn ilk günn amaa baş ağrımm var yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?