- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #3.401
ben bıraktım canım ya, olmadı sadece 9 gün yaptım. 9 günde 5 kilo verdim ama 2sini geri almıştım en son3 bile olmuş olabilir
Ben birakmadigim halde pek fazla veremedim ya :26: kushan a baslayayim diyorum bakalim. Ayrica yakinda 3 aylik Zamba fitnese basliyacagimfaydasi cok olur insallah?
canim ben de yapamadimama dukana basladim simdi. arkadasim gecen hafta baslamisti ilk hafta 4 kilo verdi simdi ben de basladim bugun ilk gunumdu, iyi gidiyor. baya bi kilo veren var hatta 2.5 ayda 21 kilo veren birini de gordum gozlerim fal tasi gibi acildi. artik dukana devam edicem ben yani.. senin de aklinda bulunsun bir arastir istersen. pek ac da kalinmiyor :)
dukan beni çok zorlamıştı canım, onu da denedim benkarbonhidratsız yapamıyorum. ama ilerleyen zamanlarda tekrar denemeyi düşünebilirim. bu arada hayırlı olsun diyetin
Merhaba kızlar;
Yarın İsveç Diyetine başlıyorum;ilerde ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için burada paylaşacağım bu süreci;
32 yaşındayım;67 kiloyum;10 aylık bir kızım var.Kızıma 64 kiloyla hamile kalmıştım;doğumdan sonra 68'dim.Yani benim kilo sorunum doğumdan önce başlamıştı.Boyum 1.60;ve son bikaç yıla kadar 50-55 arası gidip gelmiştim.
Hedefim tekrar 55 kiloya düşmek;12 mayıs kızımın doğum günü.12 Mayıs' a kadar bu kiloya ulaşmaya çalışacağım...
2.gün listem:
Sabah: 1 nescafe şekersiz
Öğle: 1 dilim salam; 1 kase yoğurt,salata
Öğleden sonra: 1 tane küçük tarçınlı kurabiye,
1 şekerli nescafe
Akşam: Bir parça tavuk haşlama, 2 çorba kaşığı karnıbahar yemeği
1 portakal
Ekmek tüketmiyorum; çayları şekersiz içiyorum.İşyerinde günde 2-3 bardak çay içmek zorunda kalıyorum.
benimde ikinci günüm dün liste dışına çıkmadım
sabah kahve
öğleyin iki yumurta domates ye ıspanak yoktu evde ondan olnarı yiyemedim
akşam haşlama et o bir dometes salatanın içindeydi sonrada kayısılı from çayı içtim
sabah tek şeker nescafemi içtm öğleyin yanmda yogurt yok onun yerine bir bardak süt içsem olurmu
Bende form çayı aldım.Süt olur sanırım yoğurt yerine ama yoğurt daha tok tutuyordur sanırım.Bu öğlen bende ıspanak yerine brokoli haşlaması yedim.Herkese kolay gelsin;yarın sabah tartılacağım;3 günde bir yazarım kilo değişimini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?