Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

ben bıraktım canım ya, olmadı sadece 9 gün yaptım. 9 günde 5 kilo verdim ama 2sini geri almıştım en son :14: 3 bile olmuş olabilir :14::14:

canim ben de yapamadim :50: ama dukana basladim simdi. arkadasim gecen hafta baslamisti ilk hafta 4 kilo verdi :53: simdi ben de basladim bugun ilk gunumdu, iyi gidiyor. baya bi kilo veren var hatta 2.5 ayda 21 kilo veren birini de gordum gozlerim fal tasi gibi acildi. artik dukana devam edicem ben yani.. senin de aklinda bulunsun bir arastir istersen. pek ac da kalinmiyor :)

Selam kızlar bende pazartesi başlamıştım cumuartesi sabah tartıldım 2kilo vermişim 2gün hafta sonu yapmadım ama çokta abartmadım yediklerimi bugün 6.günümden devam edicem bakalım kendimi düzene soktum geçen hafta gece uykum hiç yoktu sabah 11de falan yatıp akşam 4glbl kalkıyordum oda etkiledl kilo vermemi ama buhafta nasıl farkedicek bakalım yazıp paylaşırım şuan 70.3 kilom öptüm kızlar hepimize kolay gelsiiiinn

Ben birakmadigim halde pek fazla veremedim ya :26: kushan a baslayayim diyorum bakalim. Ayrica yakinda 3 aylik Zamba fitnese basliyacagim :21:faydasi cok olur insallah?

canım zumba gerçekten çok güzel bir şey. mutlaka faydasını görürsün. çok sevindim senin adına :16:

canim ben de yapamadim :50: ama dukana basladim simdi. arkadasim gecen hafta baslamisti ilk hafta 4 kilo verdi :53: simdi ben de basladim bugun ilk gunumdu, iyi gidiyor. baya bi kilo veren var hatta 2.5 ayda 21 kilo veren birini de gordum gozlerim fal tasi gibi acildi. artik dukana devam edicem ben yani.. senin de aklinda bulunsun bir arastir istersen. pek ac da kalinmiyor :)

dukan beni çok zorlamıştı canım, onu da denedim ben :17: karbonhidratsız yapamıyorum. ama ilerleyen zamanlarda tekrar denemeyi düşünebilirim. bu arada hayırlı olsun diyetin :16:

dukan beni çok zorlamıştı canım, onu da denedim ben :17: karbonhidratsız yapamıyorum. ama ilerleyen zamanlarda tekrar denemeyi düşünebilirim. bu arada hayırlı olsun diyetin :16:

evet atak kismi biraz zor gercekten de karbonhidratsiz :50: ama 6 gun atak yapiyorum sonra sebzeler giriyor devreye o zaman iyi olur diye dusunuyorum. bide light puding, light dondurma vs serbest olan tatlilar var o cok iyi geldi bana. cunku ekmeksiz makarnasiz yasayabilirim ama tatlisiz biraz zor oluyor :1: ondan bana uydu bu diyet.
tesekkur ederim bu arada canim :54:

arkadaşlar ben isveç diyetini yaklaşık 1 yıl önce yapanlardanım bu diyete başlayanlara ve başlamayı düşünenlere moral olsun diye yazıyorum,hamileliğimde 83 kiloya ulaştım ve doğum yaptıktan sonrada hiç kilo vermeyi düşünmedim bebeğimi en güzel şekilde beslemek için sonra bebğim 1 buçuk yaşına gelince kendime geldim aman Allahım bu ne hal dedim çalışmayada başlaycaktım ne kıyafetlerim oluyodu nede olanlar yakışıyodu,oğluma 67kiloyla hamile kalmıştım ve artık bebeğim büyüyordu bende :)) ve isveç diyetine başladım tam anlamıyla uymaya çalıştım 13gün sonunda 9 kilo verdim ondan sonra ise tamamen kalori hesabı yaptım .kalori hesabı yaptım diyosamda tek tek herşeyin kalorisini hesaplamadım kaba taslak hangi yiyecek kilo aldırır tahmin edebiliyordum mesela çikolata bisküvi,ekmek kısaca unlu ve şekerli gıdalrı nerdeyse tamamen hayatımdan çıkardım ve sadece 2 ay içerisinde artık 66 kiloydum,okul açıldı ve öğretmen arkadaşlarım öğrencilerim inanamadı herkes benden diyetimi istemeye başladı.verdiğim kişilerin bir çoğu bu diyet insanı öldürür yapılmaz ya da çok sağlıksız ya da hızlı kilo verdin çabuk alırsın demeye başladılar ancak o gün bu gündür kilo almadım ,önemli olan şu arkadaşlar hayat tarzımı değiştirdim .mümkün oldukça hareket halindeyim uzun süre oturmamaya çalışıyorum ,yemek aralarında sık sık ayağa kalkıyorum masaya tekrar geldiğimde iştahımın azaldığını farkediyorum ve az yiyorum ,çikolata ya da hamur işlerini yerinde ve mümkün olduğunca az tüketiyorum ,bol su içiyorum,çok acıktığımda ayran yapıp bardak bardak içiyorum :)) şimdi 63 kiloyum boyumda 165,bu diyetle ilgili çok yorum okumuşsunuzdur hepiniz ,benim için bu diyet bir başlangıç oldu bende bu diyetle 20 kilo verilemeyecğnin farkındaydım onun için hayat tarzımı değiştirdim.önceden yemek için yaşıyordum sani şimdi ise yaşamak için yiyorum gerektiğinde ve ölçüsünde...umarım sizler içinde iyi bir başlangıç olur bu diyet ve sonrası adece izin elinizde.çok zor ama yapılamayacak bişey değil mucizede değil bu diyet mucize sizin iradeniz.herkese bol sabır diliyorum sabrın sonu selamet emin olun.

ben diyeti bıraktım
nedeni mi nedeni 9 gün aç ve aç gezmeme rağmen sadece 2 kg verdim ve sinir oldum eskiden 8 kg veren ben bu sefer ne oldu anlamadım

harfiyen uydum çay delisi olan ben 9 gün 2 kere çay içtim ama bana mısın demedi zar zor zahmetle sanırım ayıp olmasın diye isveç diyeti anca 2 kg verdirdi bana
şimdi yeni arayışlar içerisindeyim ilaç bile düşünüyorum şu an her kezin ağzında olan ilaçı merak ediyorum afrika......

bakalım bi araştırayım kilo verenleri duydum ama iyice araştırmam lazım yada yeni çok etkili bir diyet
ben kilolardan kurtulmak istiyorum ama onlar bana yapıştı kaldı deli ediyor beni ya

bu isveç diyeti acayip birşey, yaparken bir anda kilo verdim ve resmen incecik oldum bittikten 1-2 hafta sonra tekrar eski halime döndüm, halbuki herşeyi harfiyen yaptım. hatta birbirimizi motive etmek için iş arkadaşımla başladık oda aynen benim gibi yaparken verdi sonra aldı. şahsi kanaatim; özel bir gün öncesi bu diyetin altı günlük kısmını yapıp, diyeti bitirdiğin günü o özel güne denk getirip özel kıyafetin içinde güzel görünmek için kullanılabilir ama kalıcı bir çözüm değil.
ha bu arada ilk altı gün kilo verdim sonra veremedim.:50:

Merhaba kızlar;
Yarın İsveç Diyetine başlıyorum;ilerde ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için burada paylaşacağım bu süreci;
32 yaşındayım;67 kiloyum;10 aylık bir kızım var.Kızıma 64 kiloyla hamile kalmıştım;doğumdan sonra 68'dim.Yani benim kilo sorunum doğumdan önce başlamıştı.Boyum 1.60;ve son bikaç yıla kadar 50-55 arası gidip gelmiştim.
Hedefim tekrar 55 kiloya düşmek;12 mayıs kızımın doğum günü.12 Mayıs' a kadar bu kiloya ulaşmaya çalışacağım...

Merhaba kızlar;
Yarın İsveç Diyetine başlıyorum;ilerde ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için burada paylaşacağım bu süreci;
32 yaşındayım;67 kiloyum;10 aylık bir kızım var.Kızıma 64 kiloyla hamile kalmıştım;doğumdan sonra 68'dim.Yani benim kilo sorunum doğumdan önce başlamıştı.Boyum 1.60;ve son bikaç yıla kadar 50-55 arası gidip gelmiştim.
Hedefim tekrar 55 kiloya düşmek;12 mayıs kızımın doğum günü.12 Mayıs' a kadar bu kiloya ulaşmaya çalışacağım...

Merhabalar bende bugün isveç diyetine başlayanlardanım.Umarım hiç pes etmeden devam ettireceğim yoksa bu kilolar gitmez benden.Yazda geliyor hırs yaptım bakalım aclığa dayanabilecekmiyim ne kadar sürecek umarım yenilmem bana destek olmanı isteyebilirim senden. :)) 57 kiloyum inş hedefim 50 kilo olabilmek.Başarılar ikimizede. :)

selam kızlar okadar topiğe girdim çıktım diyetlere katıldım ama veremedim kilolarımı çünkü bıraktım hep kilo veremediğimi görünce.bikaç gündür bakıyorum bu isveç diyetine herkez ne güzel kilolar vermiş.valla utanarak burayada katılcam napıyım artık kovacaklar beni ama çok üzülüorum 65 kg şuanda ve 58 olmak istiyorum yani eski kiloma ulaşmak istiyorum umarım veririm.
eğer ben bu diyetide başaramazsam yuhh bana galan dahada diyet falan yapmam üzülerekden ama yapmalıyım ve vermeliyim lütfen destek destek destek yarın başlıyorum umarım güzel geçer

Kızlar bugün 2.günüm;tamamen dürüst olarak neler yediğimi yazacağım.yani diyete olabildiğince sadık kalmaya çalışsam da kendime uyarlıyorum bazen.Biftek sevmiyorum mesela.Onun yerine tavuk ve köfte yiyeceğim.

1.gün

sabah kahvaltısı-yapmadım.pazar gününe geldiği için geç kalktım
öğle-2 yumurta yağsız tavada omlet
akşam-bir parça haşlanmış tavuk; biraz haşlanmış havuç

Artılar : 2 fincan şekersiz çay ve 1 portakal......
Yeni başlayan arkadaşlar da yazarsanız neler yediğinizi;13 gün sonunda karşılaştırırız.4.gün sabahı tartılacağım;inşallah işe yarar.Herkese kolay gelsin..

2.gün listem:
Sabah: 1 nescafe şekersiz
Öğle: 1 dilim salam; 1 kase yoğurt,salata
Öğleden sonra: 1 tane küçük tarçınlı kurabiye,
1 şekerli nescafe
Akşam: Bir parça tavuk haşlama, 2 çorba kaşığı karnıbahar yemeği
1 portakal

Ekmek tüketmiyorum; çayları şekersiz içiyorum.İşyerinde günde 2-3 bardak çay içmek zorunda kalıyorum.

2.gün listem:
Sabah: 1 nescafe şekersiz
Öğle: 1 dilim salam; 1 kase yoğurt,salata
Öğleden sonra: 1 tane küçük tarçınlı kurabiye,
1 şekerli nescafe
Akşam: Bir parça tavuk haşlama, 2 çorba kaşığı karnıbahar yemeği
1 portakal

Ekmek tüketmiyorum; çayları şekersiz içiyorum.İşyerinde günde 2-3 bardak çay içmek zorunda kalıyorum.

benimde ikinci günüm dün liste dışına çıkmadım
sabah kahve
öğleyin iki yumurta domates ye ıspanak yoktu evde ondan olnarı yiyemedim
akşam haşlama et o bir dometes salatanın içindeydi sonrada kayısılı from çayı içtim

sabah tek şeker nescafemi içtm öğleyin yanmda yogurt yok onun yerine bir bardak süt içsem olurmu :53::53::53:

benimde ikinci günüm dün liste dışına çıkmadım
sabah kahve
öğleyin iki yumurta domates ye ıspanak yoktu evde ondan olnarı yiyemedim
akşam haşlama et o bir dometes salatanın içindeydi sonrada kayısılı from çayı içtim

sabah tek şeker nescafemi içtm öğleyin yanmda yogurt yok onun yerine bir bardak süt içsem olurmu :53::53::53:

Bende form çayı aldım.Süt olur sanırım yoğurt yerine ama yoğurt daha tok tutuyordur sanırım.Bu öğlen bende ıspanak yerine brokoli haşlaması yedim.Herkese kolay gelsin;yarın sabah tartılacağım;3 günde bir yazarım kilo değişimini.

Bende form çayı aldım.Süt olur sanırım yoğurt yerine ama yoğurt daha tok tutuyordur sanırım.Bu öğlen bende ıspanak yerine brokoli haşlaması yedim.Herkese kolay gelsin;yarın sabah tartılacağım;3 günde bir yazarım kilo değişimini.

aynı günde başlaöışız galiba

arkadaslar ben 23 kilo veren biri olarak isveç diyetini önerrim yandaş bi hastalığınız yoksa ben bu diyetıde yapmıştım hergün gram gram eridiğinizi göreceksizniz emin olun

3.gün yediklerim:
sabah: 1 şekerli nescafe
öğle:haşlanmış brokoli-yoğurtlu; 1 domates
akşam: 2 yumurtalı yağsız omlet;salata

artılar: öğleden sonra: 1 küçük tarçınlı kurabiye
akşam: 1 portakal; 1 avuç leblebi
2 fincan şekersiz çay

Bugün 4.günüm.Sabah tartıldım; 65,5 kilo gösterdi tartı.Yine sabah tartısıyla 67 ile başlamıştım diyete.3 günde 1,5 kilo fena değil sanırım.Spor ve yürüyüş de yok üstelik.İstediğim kadar su içemedim.Suyu artıracağım.

Back