- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #3.301
kendini hazır hissettiğin zaman sen de yaparsın leyya'cım
dayanamadım tartıldım az önce 65.2 çıktım. sabahkinden 100 gr eksik sadece. yarın sabah tartılıcam bakalım inşallah 64 lere inmiş olurum.
stres yapma canim ya stres yapinca salgilanan hormon kilo vermeyi etkiliyor. rahat ol. veriyorum de, yarim kilo eksik cikcam sabah de. pozitif ol yani :) salatanin zeytinyagindan birsey olmaz eminim.. ne kadar yag koydun ki?
pazartesinden itibaren salataya yag koymazsin olur biter, madem buna kafan takiliyor. ben salataya yag koymuyorum acikcasi. cunku ben diyet yapmazken de koymazdim aliskanligim oyle.
su an tartilip moralini bozma. gun icinde aslinda cok sey yemiyoruz ama 1 kilo civari farkediyor sabah ile aksam arasi. gecen gun denedim oradan biliyorum...
canim $u an belirli bir listeye bagli degilim fakat günde 2 ye$il elma yiyorum yemek miktarinida azalttim ama geçen hafta kilo aldim yani 2 kilo ve hala veremedim gitti üstelikte o kadar farkettiki kiyafetlerimden anliyorum
ama çok motive oldum iki gündür i$tahimda yok firsat bu firsat zayiflamam lazim
sabahkinden eksik mi :18: demek sabah harika bir rakam goreceksin
ben aksam hep fazla cikiyorum :26:
belki ictigim su falan bilmiyorum artik en az yarim kilo fazla cikiyorum o gunun sabahina gore.
iştahın yoksa birkaç güne gider o kilolar canım.
tabii kendin bilirsin listeye uyma durumu bazılarını olumlu etkilerken bazılarını olumsuz etkiliyor. kendini en iyi sen tanırsın:)
ben her zaman tuvalet sonrası tartılıyorum. buna dikkat ediyor musun? çünkü çok etkiliyor. su içsen bile tartı birden fazlalaşır mesela.
ayy inşallah güzel bir rakamla karşılaşırıım
ben aslinda listeye uymayi seviyorum ama bilirsin ögrenci olunca anneler ne yapiyosa onu yicez yada okuldan gelip yemek yapacaz hiç zamanim olmuyor ak$ami hafif atlatmayi dü$ünüyorum :)
kesin canim ya kesin.. simdi bile eksik ciktiysan yani.. sabaha cok daha eksilmis olacak.
tuvalet sonrasi tartilmaya dikkat edemiyorumcunku zaten duzenli tuvalete gidemiyorum.. oyle bir sorunum var malesef. hele sabahlari mumkun degil
eskiden kuru kayisi vs yerdim yardim etsin diye. simdi o da yok tabi isvec olunca. oyle yani toplamda 2 kere gidebildim tuvalete su 6 gundur.. ona da sukrediyorum daha kotusu de olabilirdi
bide regl bitince de biraz daha iner diye bir umut bekliyorum ama bilemiyorum ne kadar etkiler durumu
canım küçük tuvaleti kastettim ben zateno bile fark ettirir. diğerini zaten ben de yapamıyorum ne zamandır. pek bir şey yemeyince
ay pardon ya tuvalet deyince aklima direkt digeri geldi malum dertliyim o konuda, dert adami soyletirmis
evet canim ona dikkat ediyorum tabiki
Merhaba arkadasim hosgeldin aramiza sendeistedigin kilolari vermen dilegi ile Elbette olur tabii ! Bende kusbasi olarak firinda yapiyorum cünkü..biftek olarak uzun sürer, o kadar az bir eti pisirmek degmez...
Tşkler cnmhayırlı olsun canım diyetin :)
kaç kiloyla başladın?
gayet güzel vermişsinsin tebrikler.,bende ilk etapta 60 ı görmek istiyorum inş.herkese selamlaaaar
bugün de 65.3 ü gördüm, 4 günde 2.9 kilo. aslında daha fazlasını hedefliyordum ama buna da şükür tabii
diyet bitiminde 60ı görmek istiyorum
Günaydin arkadaslar, diyetim bittiiiii ve ben de ! Cok mutlu olamadim ama yinede buna sükür diyorum... 13 gün diet yap ve 3 kilo ver :26: revamidir bilemiyorum artik ?
alinda
şu an için 60 kg mısın
belki senin kilon çok olmadığı için 3 kg gitmiştir eğer daha çok kilolu olsaydın eminim ki çok daha fazla giderdi ama sıkma canını eğer 60 kg isen süper zaten çok kilolu birisi değilsin
isveçte o çok fazla kiloları verenler normalde kilolu olanlar
senin vücutta verecek kilo bulamamış demekki isveç :)
tşkler Alinda.
13 günde 6-7 kilo verenleri okumuştum burada.onlara göre az vermişsin evet
ama normal şartlarda 13 günde 3 kilo cok iyi bence.
Tşkler cnm
67 kiloydum zayıflamaya karar verdigimde
bu diete başlama kilom 63.400
1. gün 300 gr vermişim .sabah 63.100 geldim.
gayet güzel vermişsinsin tebrikler.,bende ilk etapta 60 ı görmek istiyorum inş.
boyun kac?
Günaydin arkadaslar, diyetim bittiiiii ve ben de ! Cok mutlu olamadim ama yinede buna sükür diyorum... 13 gün diet yap ve 3 kilo ver :26: revamidir bilemiyorum artik ?
teşekkür ederim canım. boyum 1.61-1.62.
seninki kaç?
senin 60tan daha azalacağını düşünüyorum. ben de 61-62 gibi kapatırım sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?