Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

boylarımız aynı cnm
benim idal kilom 55 aslında.60 ı görsem sonrasını veririm gibi geliyor.
birde fıtness yapıyorum cok sıkılaştım.şuan ki görüntüm aslında 55 kilo gibi.incelmem cok oldu

aa ne güzel. benim hiç vaktim yok fitness için. oryantal ve zumba yapacağım diyet bitince.
isveç diyetinde spor yapmıyorum, zaten çok az kalori aldığımız için halsiz düşmekten korkuyorum.

canım peki bu 3 kilo nasıl gitti? yani ilk başta gidip sonra kilo vermen durdu mu yoksa ikinci haftanda da kilo verdin mi?
ayrıca regl sonrası bir daha tartıldığında daha 1-2 kilo fark edecektir.

Evet ben ilk haftada verdim ikinci haftasi durdu...bu elma diyetimde de olmustu...ah ah metabolizmam cok yavas, odur sebebi! 2-3 gün sonra reglim bitiyor o zaman tartilip görecegim...

alinda regli dönemine girdiysen bence pirinc lapası dietini uygula bi kac gün
ben pirinc lapasıyla 2 günde 1,5 kilo vermiştim.ödem atıcı bi diet

Pirinc lapasi diyeti :44: valla hic duymadim ? Nasil yapiliyor ki peki ?

kızlarrr ben bi ara yapmıştımm bu dieti geçen sene.. fakat 4 5 gün snra bıraktm... sizin nasıl gidiyoo? ben yeniden başlıcam inş yarn.. morall vernn bnaaaaaa :2:

selam kizlar
bugun malesef ayni ciktim gram oynamamis.. moralim hafiften bozulur gibi oldu ama pes etmicem..
7.gun ogle ve aksami yer degistirdim dolayisiyla butun gun ac gezip aksam 4:30 - 5 gibi yemegimi yiyip bugunu kapatmayi dusunuyorum. saat oglen 12ye dogru bir buyuk elma yedim.
dun o kadar ac ac gezdim 3 saat yurudum nasil kilo verememisim anlamadim acikcasi :44:
tuvalet sorunundan da olabilir tabi.. oof of
reglim de bitince tam olarak gorecegim bakalim bu haftaki performansimi. toplamda 7 kilo versem iyi diyordum bakalim olacak mi simdiden duraklamaya basladi bilemiyorum ne olur
ama son gune kadaar durmak yok, kacamak yok. acayip hirs yapmis vaziyetteyim.

cnmm şuana kdr isveç dietiyle kilo verdn mi? verdiysen kaç kilo verdn?? sabrtt yoluu yarıladnn bırakmaaaa

merhabalaaaar kızlar
64.7 geldim, 6 gün sonunda giden kilo 3.5
bu gidişle 60 kilo ile bitirme ümitlerimi kaybediyorum. ama olsun, verebildiğim kadarını vereyim. gerçi şu 7.günü bir atlatayım, spora da vakit ayırmayı düşünüyorum. hiç değilse yürüyüş yaparım biraz.

sizler nasılsınız bakalım? keyifler iyi mi?

Cok tesekkür ederim Tontirik :107: bunu bu hafta uygulamayi düsünüyorum, iki gün cok degilmis...
Bişi degil Alinda
ben pilavın içine azcıkta et bulyon attım tadı güzel oluyor
soguduktan sonrada kıvırcık dogramıştım içine.cok tok tutan bi diet.

tebrikler gayet iyi bence verdigin kilo
ben dün bozdum diyeti ya eşim evde olunca cok zor oldu.
sabah sucuklu yumurtaları löp löp götürürken dayanamayıp yedim bende biraz
sonra gitti tatlı aldı geldi .nescafenin yanında bide onu yedimm
ama sabah tartıldıgımda 200 gr vermişim.
bu dietemi devam etsem yoka elma dietimi yapsam karar veremedim.
ben bu listeli dietleri pek uyamıyorum

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım:)
valla kendini en iyi sen tanırsın. listeli diyetler benim için daha kolay oluyor, ama sende durum tam tersi olabilir. o yüzden sen en dopru kararı verirsin devam edip etmeme konusunda:)
ama bence biraz daha sık dişini bırakma, çünkü gerçekten güzel kilo verdiriyor.

selam kizlar
7 gunun sonunda toplam 5 kilo vermisim
cok memnunum sonuctan umarim bu hafta da boyle guzel gider
haftaya pazar gununden itibaren 1 hafta koruma programi yapicam yani diyetsiz, ama birden yemek yemeye baslamayi dusunmuyorum yavas yavas arttiricam karbonhidrati ozellikle
acliktan basim donuyordu cogunlukla ama degdi

Selam kızlar bugün diyete başladım ve aranıza katıldım
2008de 58kiloyla evlendim
evde oturururken 12 kilo aldım
70 kilo oldum hamile kaldım
2010 da 81kiloyla doğum yaptım
2011 de 70kiloya düştüm yaptığım diyetle ve boğazımı tutmakla şimdide tartıldım sabah ve 72 kiloyla aranızdayım birbirinizi motive etmeniz çok güzel benide unutmayın artık bakalım nekadar gidicek kilolarım
boyum 1.73 ilk hedeflediğim kilo 65 sonrada 62 63 olunca benim işim bitmiştir inşallah öptüm kızlar

Son düzenleme:

tebrikler canım çok güzel kilo vermişsin inş 7gün sonum senin gibi 5kilo gibi başarıyla sonuçlanır

maşallah canım tebrikleeer
inşallah aynı hızla devam edersin

hoşgeldiin:) ne güzel, bu diyetle hedef kilona ulaşabilirsin. benim isveç sonrası da yolum uzun...

selam pamuk hosgeldin, arzuladigin kiloya ulasirsin insallah :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…