Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

gunaydin kizlar
3 gunde 3 kilo vermisim ustelik ben de dun regl oldum harika gidiyor umarim hic yavaslamaz iner kilolar boyle hizli hizli acayip moralim duzeldi siskinlik inince bakalim ne cikacak onu da merak ediyorum

eveet o kadar zahmete katlanıp aç kalıp veriyoruz, bundan sonra da dikkat ederiz almayız

ay inşallah bizim de erir bütün yağlarımız. arkadaşın isveç de yapmış mıydı?

isvec yapmadi canim kendi kendine bir diyet uyguladi belli bir liste yapmadi diye biliyorum. ama onunki de gayet sagliksizdi o kadarini soyleyeyim

bugün diyete başlamış bulunmaktayım sabah 7:30 da yarım cay bardağı sulandırılmış kemal kükrerin ballı elma sirkesi ve daha sonra o güzel kahvaltı ile başladım güne güzel kahvaltı yani 1 fincan neskafe ile nesi güzelse :)
bakalım öğlen yiyeceklerimi hazırlayacağım ziyafet sofrası kurmam lazım heleki akşam yiyeceğimi eti düşününce bi hoş oluyorum hadi hayırlısı ara ara girer yazarım size şimdi ise müzik ve uzay aletini kullanacağımbi 20 dk

başlangıc kilom bugün itibari ile 87 kilo

gunaydin kizlar
3 gunde 3 kilo vermisim ustelik ben de dun regl oldum harika gidiyor umarim hic yavaslamaz iner kilolar boyle hizli hizli acayip moralim duzeldi siskinlik inince bakalim ne cikacak onu da merak ediyorum

canımm çok tebrik ederim, süpersin, maşallahh!!!

ben de 4 günde 2,8 kg vermişim, çok mutluyum

canımm çok tebrik ederim, süpersin, maşallahh!!!

ben de 4 günde 2,8 kg vermişim, çok mutluyum

ben de 4 gunde diyecektim bu arada yanlis yazmisim simdi farkettim aclik basima vurmus olacak sabah sabah
ogle yemegimi yedim cok mutluyum su an 2 gundur ac oldugum icin simdi normal birsey yiyince garip hissettim sanki cok yemisim gibi
senin nasil gidiyor 5. gun?
2.8 kg bence super canim tebrik ederim harika gidiyoruz

kolay gelsin canim umarim sen de hedefledigin kiloya ulasirsin

ya en az kilo veren benim galiba Bugün 12. günüm ve halen 3 kg. anca verebildim...siz regl oldugunuz halde daha iyi vermissiniz, bende oldum ! Bir daha pazara kadar tartilmiyacagim...zaten sancim var iyice keyfim kacti

teşekkürler :') bazı sitelerde kahvaltı sabitti ya da diğer öğünlerin porsiyonları farklıydı.kuşhana başladım bitince buna geçicem.bugün 3.günüm o diyette ama gram oynamadı daha.harekette ediyorum suyumuda içiyorum kaçamakta yok niye gitmiyo hiç anlamadım ((( regl olmaya da bi kaç gün var 1 hafta sonunda yine veremezsem buna başlicam (

canım aynen, bugün öğlen yemek yediğim için gayet iyiyim, bayılmak üzereydim artıkama yemek yediğim halde sürekli bi bulantı var..
ya asıl ne diycem kızlar, ben yarın ailemin yanına gidiyorum, şehir dışına nişanlımla, yarın akşam dönücez ama annem şimdiden, zaten buraya hiç gelmiyosun, diyet filan yapamazsın demeye başladı, bi sürü yemek filan yapıyomuş, börekler pastalar vs, diyetteyiz biz dedim, çok kızdı, yapıyoruz bile ablanla, anlamam ben diyet filan diyo?napıcam ben?benm yarınım güme gidiyo galiba:18:

yaaa tuh yarin da 6. gune geliyor 6 gun araliksiz yapabilsen iyi olurdu. neyse artik annenin yaninda isvec yapabilecegini pek dusunemiyorum onca yemegin arasinda. ben de martta annemlere gidiyorum, o yuzden isveci erken yaptim cakismasin diye. sen 1 gun ara vereceksin o zaman canim napalim.. herseyden ye o zaman ama az az ye, yani kilo almayacak gibi. pazar gunu de spor yap bence bol terlemeli kardiyo. oyle dengelersin diye dusunuyorum.

inşallah canım, hiç bozmayı düşünmüyodum aslında ama şimdi mecbur kaldım
ailemin yanına gideceğim tarih de belli değildi ama çeyiz hazırlıkları vs gitmemiz şart oldu.önümüzdeki haftaya almaya çalıştım ama mümkün olamadı..artık dediğin gibi, azar azar yemeye çalışıcam

haydi bakalıım, sonu iyi olsuun

ya en az kilo veren benim galiba Bugün 12. günüm ve halen 3 kg. anca verebildim...siz regl oldugunuz halde daha iyi vermissiniz, bende oldum ! Bir daha pazara kadar tartilmiyacagim...zaten sancim var iyice keyfim kacti

kaçırma keyfini canım ya. kaçamak yapmış mıydın? ya da herhangi bir eksik bir şey mi yaptın acaba?

ay midem bozuldu falan mı desen acaba? yediğim bir şey dokunmuş desen falan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…