- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #3.281
benim 4.gün bitti bugün. sabah tartıldım 65.9 çıktım. ilk gün sabahı 68.2 kiloydum.
ben 60'la bitirmek istiyorum ama biraz zor gibi... hayırlısı
wauuu harikasin canim ya, sahsen cok iyi gidiyor :128: iste bünyeden bünyeye farklilik cok, metabolizman demek daha hizli calisiyor. Insallah istedigine de kavusursun :129:
çok sağol canım ya, inşallah senin de istediğin sonuç olur :)
selam kizlar
bademli kek yaptim bugun (bayilirim)... arkadasima gittim kiz kiza toplandik film falan seyretmeye. herkes sarap icti abur cubur cips vs yediler, kekleri de silip supurduler, ben de bir bardak su ictim sadece. irademe hayran kaldim bugun. ozellikle de o keki yapip da nasil yemedim hayret ediyorum - eskiden boyle bulustugumuzda catlayana kadar yerdim onlarla birlikte. o gunler geride kaldi, valla bu kadar eziyet cekiyorum bari sonunu getireyim, isvecten sonra kesinlikle kilo vermeye devam etmem lazim 3 ay normal bir diyet yapip sonra tekrar isvec yapicam. artik incecik olmak istiyorum her giydigim yakissin istiyorum
günaydın kızlar
ben bugün başladım diyete.kahvemi içiyorum.
akşamları yenilen biftek yerine benim kurbandan kalan kuşbaşı dogranmış etlerim var.onları düdüklüde pişirsem olurmu?
dışarıdan et yemiyorum ben cünkü.
selam kizlar
bademli kek yaptim bugun (bayilirim)... arkadasima gittim kiz kiza toplandik film falan seyretmeye. herkes sarap icti abur cubur cips vs yediler, kekleri de silip supurduler, ben de bir bardak su ictim sadece. irademe hayran kaldim bugun. ozellikle de o keki yapip da nasil yemedim hayret ediyorum - eskiden boyle bulustugumuzda catlayana kadar yerdim onlarla birlikte. o gunler geride kaldi, valla bu kadar eziyet cekiyorum bari sonunu getireyim, isvecten sonra kesinlikle kilo vermeye devam etmem lazim 3 ay normal bir diyet yapip sonra tekrar isvec yapicam. artik incecik olmak istiyorum her giydigim yakissin istiyorum
günaydın kızlar
ben bugün başladım diyete.kahvemi içiyorum.
akşamları yenilen biftek yerine benim kurbandan kalan kuşbaşı dogranmış etlerim var.onları düdüklüde pişirsem olurmu?
dışarıdan et yemiyorum ben cünkü.
müthişsin valla, 10 üzerinden 10 puan verdim sana
biz de dün arkadaşlarla çıktık, götürdü bunlar pastaları, brownie leri. şinitzel menüler yedilerben sadece elma çayı içtim.
oluyoruz biz oluyoruzzz
herkese selamlaaaar
bugün de 65.3 ü gördüm, 4 günde 2.9 kilo. aslında daha fazlasını hedefliyordum ama buna da şükür tabii
diyet bitiminde 60ı görmek istiyorum
sana da tebriklerbenden de sana 10 puan o halde
cidden iyi oldu burada birbirimizi desteklememiz
kizlar bugun super bir rakam gordum tartida. 5 gunde 4 kilo oldu su an - yani neredeyse 4 :)) yuz gram daha vermem lazim
cok mutluyum
bence senin kilona gore gayet iyi :)) daha bitmesine cok var sen 60 civarina gelirsin diye dusunuyorum diyet bittiginde
sağol canımreglim de bitmek üzere o bitince daha net görebilirim herhalde.
5 günde 4 kilo da çok çok iyi
ay inşallah hedeflediğimize, hatta daha altına düşeriz bu diyetle
of ben bugün çok yedim galibasalatayı çok abarttım, sonuçta zeytinyağı var içinde. içim rahat değil hiç. umarım yarın tartıda sorun yaşamam
of inşallah canım ya. vallahi çok kafama taktım. gidip tartılsam mı acaba diye düşünüyorum ama korkuyorum da...amin canim ya cok umitliyim umarim yavaslamaz da bu hizla veririz bir suru kilo
gerci yavaslayacagini biliyorum daha once yaptigimda da olmustu ama olsun onemli degil elimden geleni yapip verebildigim kadar vermek istiyorum
yavaşlasa bile en az 6 kiloyu buluruz diye tahmin ediyorum canım
salatadan birsey olacagini zannetmiyorum canim ya.. bugun zaten dogru durust yag girmedi ki hic vucudumuza zaten. hem saglikli yag, fazlasi kilo yapar biz tam kararinda aliyoruz su an.
kizlar bu diyeti biraktim ama hergün sizi takip ediyorum, vallahi heveslendim sizen
of inşallah canım ya. vallahi çok kafama taktım. gidip tartılsam mı acaba diye düşünüyorum ama korkuyorum da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?