Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

evet sonunda başlayabildim. Şuanda yumurtamı yiyorum bol pul biberli mmmm çok da severim. ama ıspanak için aynı şeyi söyleyemeyeceğim neyse zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır katlanacağım mecburen. kilom utanarak söylyrm 104-105 civarı :S okula dönmeden 5-10 kilo verirsem benden iyisi yok

inanmıyorum bunu tesadüf buldum 2009 yılında ben yazmışım ve demişimki 60 kiloyumm
ah ah nerde şimdi 87 kiloyummm

isveç diyetinin çook faydasını gördüm sevgili bayanlar
o diyetle 70 kiloya inmiştim.
daha sonra başka bir diyetle kalan kilomuda verip şimdi 65 hatta 64 kiloya kadar indim
isveç diyetini tam anlamıyla uygularsanız aç kalmıyorsunuz zaten

kızlar bn d varm başlıyorm bugün....58.0 kiloyum... tartıyı başka odaya kaldırcam 1 hafta tartılmak istemiyorm...:128:
diyet süresince birbirimize destek olalım !...

Merhaba Hanımlar, bende pazrtesi günü başladım diyetime. 74,2 ile başladım bugün 73,3 ü gördüm.Aslında diyete hiç uyamadım desem yeridir ama 2 gündür baya bi koşuşturmacalı geçti :)
Bu günden itibaren (3.günüm) daha fazla dikkat ederek devam edicem...

bugün 3. günüm olcak tartlmıcam dedm ama dayanamadm tartıldım 56.4 kiloyum yani 2 günde 1.6 kg gtmiş bile .....
yılmak yok devam edicem taki 53-54 görene kadar!...

Arkadaşlar ben bugün okudum yorumları birkaç gündür aklımda bu diyet merak ettiğim şey kilo verdiğinizde vücudunuzda sarkma oluyo mu yani kilo vereyim derken vücudum berbat bi hal almasın sarkmasın.Yürüyüş de yapmayı düşünüyorum bunla beraber.Bir de adet günüm yaklaştı bitince mi başlayayım diyete

isveç diyeti yapan varmı aranızda arkadaşlar bu başlık daha önceden vardı ama ben başlamayaı düşünüyorumda 13günlük tavsiye edermisiniz?

evet 5 yıl önce uygulamıştım hiç dışına çıkmadım gerçektende kilo verdim 5 kilo verdim ve arkadaşım tatile gtmişti hiç unutmuyorum döndüğünde beni görünce şok geçirdi sabırla ve aç dolaşarak geçirdiğim o iki haftadan sonra maalesef hepsini geri aldım çünkü kıtlıktan çıkmış gbi saldırdım herşeye şu an zayıfım ama diyetlere borçlu değilim aksine diyetlerden dolayı yüzüm çok çöktü yüzden çok verdim ve bu diyette şöyle kötü bir durum var herkeste oluyormu bilmıyorum ama uygulayan diger arkadaşlarımda ve bende sırtımda kırmızı kırmızı sivilceler çıkmıştı ve kaşınıyordu çok şükür kurtuldum . Az az yemeyi öğrendim herkesede tavsiye ederim egerki illaki diyet yapmak istıyorsanız karatay diyetini uygulayın çok arkadaşım saglıklı bir şekilde bilinçli zayıfladılar ordan bilıyorum

ya bn geri aldım kiloları bi nöbete gttm enson n güzel 56.4 idim şimdi yine 58.0 olmuşum ama dün acayip yemiştm belki daha yakamamış olabilirm ama cumaya kadr nöbet yok bari o zamna kadar yapım bu diyeti...
bn türk kahvesini çk sevdğm için bana ideal gelyo bu diyet şişkinliğim gdyo sanki evt tekrar başlayalım bakalım olsun...

Son düzenleme:
kizlar ben yarin denicem, yani yarin basliyorum artik.90 kiloyum 1.65 boy.daha once 110 kilodan 70 kiloya kadar indim.simdi 90 a ciktim inemiyorum :S bakalim bu diyet nasil olucak. her gun sizlerle paylasimlar yapacagim ki hevesim kacmasin.lahana doyeti yapmistim bi ara cok igrencti yapamadim.ama bu mantikli geliyor. herkese basarilar :)

bende bugun basladım kızlar ama sole bi degisiklik yaptım dietimde :) sabah ogle ve aksam olmak uzere gunde 3 nescafe ıcıyıyorum bugun ole yaptım ve tam 6 tanede kuru yemıs yedım tam 11 km kosu bantında 6 km hızla yurudum bu nasıl oldu sole 1 saat yurudum 5 km oldu 1 saatda aksam yurudum 6 km o yaptı hızını bıras arttırmıstım toplamda 11 km yaptım 3 nescafe ve kuru yemısle ben bole devam etmeyı dısınuyorum aralarda salata yapıp yıcem mesela bı ogunde bakalım kac kılo vercem benimki isvet diyetnin biras sıkı versiyonu oluo galiba :)

Ben de 6 gündür İsveç diyeti yapıyorum, ilk günün sonunda 1 kilo 100 gram vermiştim. Daha sonraki 5 gün içerisinde sadece 200 gram farketti :S

Ama 3-4 gündür reglyim, sanırım bu nedenden dolayı tartıda fazla çıkıyor kilom Yine de 6 günde 1.5 kg vermiş olmam beni sevindirdi. Ve açlık, aşırı yeme sorunum ortadan kalktı bu diyet sayesnde, tam gaz devam ediyorum. Kaldı geriye 8 günüm :) Muhtemelen toplamda 3.5 kg vermiş olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…