- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #2.981
ende daha önce yaptımm ve 6 kilo verdimm 13 gündee
selam.verdigin bu 6 kiloyu hemen aldınmı yoksa kalıcımı oldu
selam.verdigin bu 6 kiloyu hemen aldınmı yoksa kalıcımı oldu
maşalllah canım inş devamı gelir küçük kaçamaklıda olsa diyeti bırak ma 13 günü tama la mutlaka kilo veriliyo bu diyetle ocak ayında 73 küsurlardaydım bu sabah itibaren 65.70 geldimmm devamm devam durmak yokkkarkadaslar cok mutluyummmmm ben.bugun 4. Gunum sabah tartildim 1 kilo daha gitmis.yani toplamda 4 gunde 2 kilo.bu harika bir sey.menunun disine ciktim dun 1dilim kizarmis ekmek vardi 2 dilim yedim.ve ben tuzdan vazgecemem.biraz da olsa tuzlarim yani.hic spor yapmam.zaten asiri kar var, disari cikamiyoruz yollar falan kapali.buna ragmen verdim kilolari dusunun yani.bu diyet harika tavsiye ederim.bundan sonra karbohidrat diyetine baslicam, yapan varsa yazsin lutfen, kac gunde ne kadar vermis onuda belirtirse sevinirim
maşalllah canım inş devamı gelir küçük kaçamaklıda olsa diyeti bırak ma 13 günü tama la mutlaka kilo veriliyo bu diyetle ocak ayında 73 küsurlardaydım bu sabah itibaren 65.70 geldimmm devamm devam durmak yokkk
Bi kaç yıl önce aldıgım pantolonun içine sıgmak kadar güzel bişey yokk:))))
Merhaba Arkadaslar, bu diyeti uygulayan arkadaslara bir sorum olacak ? Aralarda meyve ve ya ceviz badem gibi gidalar aliyormusunuz ? Yani ara ögün olarak birsey yiyormusunuz ?
zamanında yapmıştım ben, ama faydasını pek görememiştim nedense.
yıne bır ısvec dıyetı:))) bugun basladım bakalım sonu gelcekmı ama kesınlıkle getırmem lazımmm 15 gunum kaldıı sayılır of off:) sabah deren cay actıve ıctım 2 bardak 1 yumurta yedım az daha zaman gecsınnn son yumurta yıyıp sebze yıcem 1 porsıyon ıspanagı sımdı temızleyemem :)))))
kolay gelsin.ben seni takip ederim birakmana izin vermemher gun gelip rapor vericeksin tamammi bak bana nasil mutluyum hafifim.yalniz ben her diyete basalmadan once dilediyim kadar cikolata cips doner falan her ne varsa yerim.diyette olunca canim hic bisey cekmez gozumu doyururum yani,.buna da baslamadan once marketten bi suru cikolata aldim yedim simdi rahatim bak sakin birakma 15 gune neler basaririsiz kimbilir.10 kilo bile gider vala.ben haraket etmeden zayifliyorum.sen bi de haraket kat bak nasil iyi gidiyor
anlastıkk valla herrgun rapor verrırıımmm :)) bende senın gıbı yapıyorum dıyetten once bol bol yerım gozumde karnımda ıyıce doysun dıyeevalla sabah kahveyı sevmedıgıgm ıcı sekersız actıve cay ıcıyorum ve yummurta yedım sımdı ıse kalan dıger yumurtayı yedım ıspanagım yoktu bende yesıl bıberle bırlıkte omlet gb yaptımm :) aksam salata ve tavuk var ama tavuk dıılde bol salata yemeyı dusunuyorum bugun.... ayrıca slım ın 6 ya da aksam yapıcam o hareketler cok ıyı ve guzel.... sen kacıncı gundesın bakıyımm :)))
ben 5. gunumdeyim.bence sen tavukta ye.cunku sabah sekerli cay oluyor aksamda ac yatiyosan insan sabah ogleyi zor geciriyor ve diyetten bikiyon :s ispanak falan olmayinca o ogunu deyistirme baskasiyla yani fazla deyistirme,o zaman daha hizli kilo veriyo insan.mesela dun evdemeyve suyu yoktu ben hic icmedim.bi baktin anaaaa 3.5 kilo gitmisbak cok kolay aslinda dayandinmi dayaniyosun.bide yani 5. gune geldinmi hic birakamiyosun bu kadar eziyetim bosami gitcek diye.sen ne kadar kilo vermeyi dusunuyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?