• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar ben dün isveç diyetine başladım sabah kahvemi içtim öğlen 2 yumurta yedim evde ıspanak ve domates yoktu :) bişey yemedim akşam da dışardaydım tost yedim 2 çatal da pasta yedim şimdi ne yapmalıyım bugün 2 . günüm olarak devam mı edeyim yoksa bugün ilk günüm mü olsun? Acill cevap bekliyorum..

slm kızlar bende isveç diyetiyle 5.5 kilo verdim dikkat ederek almadım verdigim kiloyu diyeti hardi harfine uydunmu derseniz tabi ki küçük kaçamaklarım oldu:52::52:

Merhaba Arkadaslar, bu diyet seklini de yeni duydum !

5 günde 5 kilo diyeti ile bu diyet arasinda kaldim ben simdi :) Hizli yol almak isteyenlerdenim...galiba bunu uygulayacagim :14: 13 gün cabuk gecer diye düsünüyorum :56: hafta basi baslamak niyetim...hayirlisi !

Herkese cabucak kilo vermelerrrrrr :13:

arkadaslar ben cok mutluyum.metabolizmam cok yavas benim ama buna ragmen 3.gun tartildim ve 1 kilo gitmis.ve daha yeni tartildim 3.gunun sabahi.cok mutlu oldummmmmm.dusunsenize bunun 6.ci gunu nasil olucak.yine 1kilo gitse ona da raziyim cunku ben hic kilo veremiyodum

arkadaslar cok mutluyummmmm ben.bugun 4. gunum sabah tartildim 1 kilo daha gitmis.yani toplamda 4 gunde 2 kilo.bu harika bir sey.menunun disine ciktim dun 1dilim kizarmis ekmek vardi 2 dilim yedim.ve ben tuzdan vazgecemem.biraz da olsa tuzlarim yani.hic spor yapmam.zaten asiri kar var, disari cikamiyoruz yollar falan kapali.buna ragmen verdim kilolari dusunun yani.bu diyet harika tavsiye ederim.bundan sonra karbohidrat diyetine baslicam, yapan varsa yazsin lutfen, kac gunde ne kadar vermis onuda belirtirse sevinirim

arkadaslar cok mutluyummmmm ben.bugun 4. Gunum sabah tartildim 1 kilo daha gitmis.yani toplamda 4 gunde 2 kilo.bu harika bir sey.menunun disine ciktim dun 1dilim kizarmis ekmek vardi 2 dilim yedim.ve ben tuzdan vazgecemem.biraz da olsa tuzlarim yani.hic spor yapmam.zaten asiri kar var, disari cikamiyoruz yollar falan kapali.buna ragmen verdim kilolari dusunun yani.bu diyet harika tavsiye ederim.bundan sonra karbohidrat diyetine baslicam, yapan varsa yazsin lutfen, kac gunde ne kadar vermis onuda belirtirse sevinirim
maşalllah canım inş devamı gelir küçük kaçamaklıda olsa diyeti bırak ma 13 günü tama la mutlaka kilo veriliyo bu diyetle ocak ayında 73 küsurlardaydım bu sabah itibaren 65.70 geldimmm devamm devam durmak yokkk:52::52::52::52:

Bi kaç yıl önce aldıgım pantolonun içine sıgmak kadar güzel bişey yokk:))))

Merhaba Arkadaslar, bu diyeti uygulayan arkadaslara bir sorum olacak ? Aralarda meyve ve ya ceviz badem gibi gidalar aliyormusunuz ? Yani ara ögün olarak birsey yiyormusunuz ?

maşalllah canım inş devamı gelir küçük kaçamaklıda olsa diyeti bırak ma 13 günü tama la mutlaka kilo veriliyo bu diyetle ocak ayında 73 küsurlardaydım bu sabah itibaren 65.70 geldimmm devamm devam durmak yokkk:52::52::52::52:

Bi kaç yıl önce aldıgım pantolonun içine sıgmak kadar güzel bişey yokk:))))

ocak ayindan bu yana kac gun etti? 13 gunu tamamlayib devammi ettin? gebersemde devam etcem cunku 75 kilodan 91 e ciktim ilaclar sayesinde.simdi vermek zorundayim, yeni elbiseler almadim inadimdan yaza giycek kiyafetim yok bu kilomda.ciplak kalmamak icin mecburum :D :D bi de su cetvelleri nasil yapiyorsunuz? bende kurmak istyirum :p

Merhaba Arkadaslar, bu diyeti uygulayan arkadaslara bir sorum olacak ? Aralarda meyve ve ya ceviz badem gibi gidalar aliyormusunuz ? Yani ara ögün olarak birsey yiyormusunuz ?

ara ogun almiyorum ben.ama sabah erken uyanmam zaten kahvaltim oglen oluyor.bazen aksam oglenin yemegi ile aksaminkini katiyorum, ya da ne bilim sabahla ogleni.benim kacamagim sadece tuz, tuzsuz yiyemiyorum. ve dun 1 dilim kizarmis ekmek yerine 2 dilim yedim.baska kacamagim olmadi.veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bugun 5. gunun sabahi tartildim 91.den 87.5 a inmisim.metabolizmam acaip yavas benim nasil oluyorda zayifliyorum bu kadar anlamadim :p ha bi de ya sirkeli ya da limonlu suyu mutlaka sabahlari tuketiyorum, 2litre suyu meyve caylari, papatya cayi, dogadanin tum caylariyla tamamliyorum.sade su icemem.ve kahve bana yasak oldugu icin sabahlari kahve yerine cay iciyorum.ama cok mutlu oldum sonucu gorunce 5 gune 3.5 kilo vermek

Son düzenleme:
bu arada sabahlari cay dediyim dogadan caylari.yani bana yasak siyah cay ve kahve doktor izin vermiyor.bagirsaklari kurutuyormus.bendede kabizlik oldugu icin dogadan form, papatya, kusburnu,yesil cay, karisik meyve ve ya karisik bitki caylari tuketiyorum.ama hepsi dogadan olscak dedi doktor guya katki payi cok azmis

yıne bır ısvec dıyetı:))) bugun basladım bakalım sonu gelcekmı ama kesınlıkle getırmem lazımmm 15 gunum kaldıı sayılır of off:) sabah deren cay actıve ıctım 2 bardak 1 yumurta yedım az daha zaman gecsınnn son yumurta yıyıp sebze yıcem 1 porsıyon ıspanagı sımdı temızleyemem :)))))

yıne bır ısvec dıyetı:))) bugun basladım bakalım sonu gelcekmı ama kesınlıkle getırmem lazımmm 15 gunum kaldıı sayılır of off:) sabah deren cay actıve ıctım 2 bardak 1 yumurta yedım az daha zaman gecsınnn son yumurta yıyıp sebze yıcem 1 porsıyon ıspanagı sımdı temızleyemem :)))))

kolay gelsin.ben seni takip ederim birakmana izin vermem :D her gun gelip rapor vericeksin tamammi :D bak bana nasil mutluyum hafifim.yalniz ben her diyete basalmadan once dilediyim kadar cikolata cips doner falan her ne varsa yerim.diyette olunca canim hic bisey cekmez gozumu doyururum yani,.buna da baslamadan once marketten bi suru cikolata aldim yedim simdi rahatim :D bak sakin birakma 15 gune neler basaririsiz kimbilir.10 kilo bile gider vala.ben haraket etmeden zayifliyorum.sen bi de haraket kat bak nasil iyi gidiyor

kolay gelsin.ben seni takip ederim birakmana izin vermem :D her gun gelip rapor vericeksin tamammi :D bak bana nasil mutluyum hafifim.yalniz ben her diyete basalmadan once dilediyim kadar cikolata cips doner falan her ne varsa yerim.diyette olunca canim hic bisey cekmez gozumu doyururum yani,.buna da baslamadan once marketten bi suru cikolata aldim yedim simdi rahatim :D bak sakin birakma 15 gune neler basaririsiz kimbilir.10 kilo bile gider vala.ben haraket etmeden zayifliyorum.sen bi de haraket kat bak nasil iyi gidiyor

anlastıkk valla herrgun rapor verrırıımmm :)) bende senın gıbı yapıyorum dıyetten once bol bol yerım gozumde karnımda ıyıce doysun dıyee:D valla sabah kahveyı sevmedıgıgm ıcı sekersız actıve cay ıcıyorum ve yummurta yedım sımdı ıse kalan dıger yumurtayı yedım ıspanagım yoktu bende yesıl bıberle bırlıkte omlet gb yaptımm :) aksam salata ve tavuk var ama tavuk dıılde bol salata yemeyı dusunuyorum bugun.... ayrıca slım ın 6 ya da aksam yapıcam o hareketler cok ıyı ve guzel.... sen kacıncı gundesın bakıyımm :)))

anlastıkk valla herrgun rapor verrırıımmm :)) bende senın gıbı yapıyorum dıyetten once bol bol yerım gozumde karnımda ıyıce doysun dıyee:D valla sabah kahveyı sevmedıgıgm ıcı sekersız actıve cay ıcıyorum ve yummurta yedım sımdı ıse kalan dıger yumurtayı yedım ıspanagım yoktu bende yesıl bıberle bırlıkte omlet gb yaptımm :) aksam salata ve tavuk var ama tavuk dıılde bol salata yemeyı dusunuyorum bugun.... ayrıca slım ın 6 ya da aksam yapıcam o hareketler cok ıyı ve guzel.... sen kacıncı gundesın bakıyımm :)))

ben 5. gunumdeyim.bence sen tavukta ye.cunku sabah sekerli cay oluyor aksamda ac yatiyosan insan sabah ogleyi zor geciriyor ve diyetten bikiyon :s ispanak falan olmayinca o ogunu deyistirme baskasiyla yani fazla deyistirme,o zaman daha hizli kilo veriyo insan.mesela dun evdemeyve suyu yoktu ben hic icmedim.bi baktin anaaaa 3.5 kilo gitmis :p bak cok kolay aslinda dayandinmi dayaniyosun.bide yani 5. gune geldinmi hic birakamiyosun bu kadar eziyetim bosami gitcek diye.sen ne kadar kilo vermeyi dusunuyosun?

ben 5. gunumdeyim.bence sen tavukta ye.cunku sabah sekerli cay oluyor aksamda ac yatiyosan insan sabah ogleyi zor geciriyor ve diyetten bikiyon :s ispanak falan olmayinca o ogunu deyistirme baskasiyla yani fazla deyistirme,o zaman daha hizli kilo veriyo insan.mesela dun evdemeyve suyu yoktu ben hic icmedim.bi baktin anaaaa 3.5 kilo gitmis :p bak cok kolay aslinda dayandinmi dayaniyosun.bide yani 5. gune geldinmi hic birakamiyosun bu kadar eziyetim bosami gitcek diye.sen ne kadar kilo vermeyi dusunuyosun?

valla kılo dıılde ıncelsem yeter. nedendır bılmıyorum ama benım kılom hıc degısmıyor bu dıyetı 3 kere daha yaptım cok ıyı sonuclar aldım ama o zaman okuldaydım tartılmamıstım fakat kotlarım belımden dusuyordu. arada kacamakta yapıyordum ama o zaman okul donemımdı ... ama cvok etkılı dıyet hollywood fılan denemıstım ama hıc bu dıyet kadar etkılı olmamıstı bırde ısvecte karnın doyuyor hıc acıkmıyorsun sadece yanlıs hatırlamıyorsam 7 veya 6 gunde aksam yemek yasak yaa o zaman cok kotu oluyordum:D sen valla yolu yarıladın ha gayret :D bende sımdı slım ın 6 yaptım 24 dk lık gozlerım karardı son dakkalarında ama pes etmedım devam :D....... bırde ben bu yıyeceklerı saatlere boluyorum en son aksam 5 te yıyorum ve hep su ve kür cayları ıcıyorum cok etkılı oluyor hemde acıkmıyorsunn... arada acıksamda 1 bardak lımonlu su ıcıyorum gecıyor... bu arada sana bi su tarıfı verıyım belkı bılıyorsundur ben 3 aydır hep o suyu ıcıyorum ne sıslıgım kaldı nede baska bısı ve metabolızmayı cok hızlı calıstırıyor ve aclık hıssını cok bastırıyorsun tavsıye ederım..

buyuk bır tencereye 1 lımon, 1 elma, 1 kabuk tarcın , 1 tatlı kasıgı karafıl. arada yesıl cayda koyuyorum ben.. bence dene cok faydalı ben cok ıctım bu sudan. :))) bu dıetle spor yapmasan bıle cok verıyorsun ama ıns agzımı bu sefer tutabuılırımmmmm:D

Back