- 19 Ekim 2009
- 15
- 0
- 86
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #2.941
bugün 3. günüm. baslangıc kılom 59
bu sabah tartlıldım 57.9 simdilik iyi gidiyorr
![KK5 :5: :5:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk5.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar ben yillar once yapmistim yani 11 yil kadar once, o zaman 70 kiloydum 63e inmistim 2 haftada. sonrasnda hic dikkat etmedim acikcasi eski yeme duzenime dondum yine de 2 ay boyunca kilo almamistim hatta ben de hayret etmistim cok da mutlu olmustum kilo almiyorum diyesonra yavas yavas almaya basladim tabi ipin ucu kacti.. :26: simdi tekrar yapmak istiyorum ama yogun calisiyorum spor da yapiyorum hicbirine enerjim kalmayacak diye korkuyorum. 6 gun yapabilirim haftaya belki.
Kizlar 2 gündür cok kaçırınca İsveç olmadı bugün yeniden İsveç e başladım kahvemi ictim ins dahavaz kacamaknyaparim hatta yapmam ins
seninle aynı başlamışız bende pazartesi başladım ve bugün 4.günüm yarın sabah tartılcam bakalım kaç çıkıcazzz 66.2 çıktım pazartesi sabah
bugün 3. günüm. baslangıc kılom 59bu sabah tartlıldım 57.9 simdilik iyi gidiyorr
son sayfadaki verenleri okuyunca gaza geldimm bende başladım yine bugün geçen hafta bozdumm
tebrikler iyi gidiyosun
günaydın günaydın uzun zamandır göremediğim 69 u bugün gördüm çok şükür evet pazartesi 72 le başlamıştım buyola bugün 5. günümve 3 kilo vermişim çok mutluyum
darısı sizlerin başına kızlar hadi bakalım durmak yok yola devammm![]()
hiç tartılmadınmı 4 gün içinde ayy ben saat başı çıkıyorum heralde tartıya
günaydın günaydın uzun zamandır göremediğim 69 u bugün gördüm çok şükür evet pazartesi 72 le başlamıştım buyola bugün 5. günümve 3 kilo vermişim çok mutluyum
darısı sizlerin başına kızlar hadi bakalım durmak yok yola devammm![]()