• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Kizlar 2 gündür cok kaçırınca İsveç olmadı bugün yeniden İsveç e başladım kahvemi ictim ins dahavaz kacamaknyaparim hatta yapmam ins

kizlar ben yillar once yapmistim yani 11 yil kadar once, o zaman 70 kiloydum 63e inmistim 2 haftada. sonrasnda hic dikkat etmedim acikcasi eski yeme duzenime dondum yine de 2 ay boyunca kilo almamistim hatta ben de hayret etmistim cok da mutlu olmustum kilo almiyorum diye :1: sonra yavas yavas almaya basladim tabi ipin ucu kacti.. :26: simdi tekrar yapmak istiyorum ama yogun calisiyorum spor da yapiyorum hicbirine enerjim kalmayacak diye korkuyorum. 6 gun yapabilirim haftaya belki.

70 den 63 düşmek ne güzel ayy darısı başıma olsun inş.evt şubi kesin isveç insanda hiç enerji bırakmıyo

slm kızlar evt tartı bugünde yüzümü güldürdü 70 mişi gördüm bugün şükür isveç beni çok zorluyo ama kilo verme konusundada harika giden kiloları görüncede daha bi azimleniyorum inş bugünüde tam kurallarına uygun yapabilirim hepinize iyi diyetler

iyi akşamlar kızlar bugünüde atlattım şükür ama ne yalan söyleyim sersem gibiyim cumartesiye kadar dayanacam 6 günden önce bırakmak istemiyorum eger böle devam edersemde cumartesi isveç diyetini bırakacam ama kilo verdiriyomu bu diyet bence hergün en az 500-1 kilo arası veriyosun gelelim bugün yediklerime

sabah:kahve aslında 1 dilim ekmeğim vardı ben onun yerine elma yemeyi tercih ettim
aralarda su ve form çayı
öğlen :1 tane havuç 1tane yumurta 25 gr kadar beyaz peynir
aralarda su ve yeşilçay
akşam:1 kase yoğurt 2portakalın suyu var ama ben onun yerine belki ilerleyen saatlerde elma yerim acıkırsam
toplamda 2.5 lt suyumu içtim ehh işte ufaktanda olsa spor yapmaya çalıştım bugünlükte böle kızlar görüşmek üzere

günaydın günaydın uzun zamandır göremediğim 69 u bugün gördüm çok şükür evet pazartesi 72 le başlamıştım buyola bugün 5. günümve 3 kilo vermişim çok mutluyum:16::16:
darısı sizlerin başına kızlar hadi bakalım durmak yok yola devammm:16::16:

hiç tartılmadınmı 4 gün içinde ayy ben saat başı çıkıyorum heralde tartıya

günaydın günaydın uzun zamandır göremediğim 69 u bugün gördüm çok şükür evet pazartesi 72 le başlamıştım buyola bugün 5. günümve 3 kilo vermişim çok mutluyum:16::16:
darısı sizlerin başına kızlar hadi bakalım durmak yok yola devammm:16::16:

tebrik ederim canım çok iyi gidiyosun bende 63,4 çıktım dün
ama kendimi okadar kısıtlamıyorumm

merhaba kızlar bende bugün başladım devam edenler her akşam neler yediklerini yazsınlar bence herkes birbirini uyarır daha iyi olur ben saabah ve yatmadan tarçınlı ballı su içiyorum yaağ yakımını hızlandırıyor diye 100.5 kiloyla başladım bugün en az 6 gün devam edecem hergün yazacam görüşürüz

slm kızlar isveç diyeti bırakıyorum dün 69 dum tartıda evt ama 5 gündür ilk defa kaçamak yaptım eşimin aldığı sıcak ekmege dayanamadım ve biraz yedim ama bitki çayları felan içtim sbah tartıda 71 görünce şok oldum hemen 2 kilomu aldım ya eşimin aldığı ekmeğe baktım dedim yarabbim ben farkında olmadan 1 ekmekmi yedim acaba arkadaşımda vardı dün onu aradım dedim böle böle 2 kilo almışım oda şaşırdı ne yedinde sanki ben yanındaydım dedi şuan şoktayım yani 5 gündür aç gez gez hemen bi kaçamkta 3 kiloya yakın al üstelik dünki yiyeceklerin hiçbirinide yememiştim yani durumböle kızlar moralimsıfır ben yine en iyisi normal diyetimi yapıyım yarın sabah yinebi tartılıp sizi bilgilendiririm acaba şişlik falanmı diye kendinize ii bakın görüşürüz:43::43:

yarın buyuk gun kızlar bende baslıyorum hayırlısıyla 13 gun bunu yapıp sonra 55 kiloya dusene kadar muzaffer kushan diyetini yapıcam ve sonra yeme duzenimi tamamen degistiricem sizde varmi bilmiyorum ama bende cikolata bagimliliği vardı biraktim cok zor oldu ama biraktim diyetler bitdikden sonra fast food abur cubur gerektiginden fazla hamur isi yemiycem ve ev yemekleriyle doyucam yani insan gibi beslenicem arada cok cikolata istercem bitter cikolata yerim zaten benim favorimdir bitter cikolata umarım guzelce kilolari veririm buarada kahve yerine yesil cay icicem ben bi problem olucagini dusunmuyorum boyum:1.59 kilom:72 :43::43::43::43::43::43::43:

Back