Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

hepinize merhabalar 2. günümüde şükür kaçamaksız atlattım inş yarın tartı yüzümü güldürür bakalım bugün ben neler yemişim

sabah:1 kupa şekersiz nescafe
aralarda su
öğlen :1 kase yoğurt evde salma yoktu onu yemedim
aralarda bitki çayı ve su
akşam:1 tabak salata,ve 100 gr yada biraz fazla biftek ben tost makinasında yaptım büftegi tuzsuz filan tadı çok kötüydü
aralarda yine su ve yeşilçay içtim
spora gelince çocuklardan dolayı dışarıda spor yapamıyorum evde bikaç hareket yapıyorum ama işe yararmı yaramazmı yürüyüşün yerini tutarmı bilmem bugünlük böle kızlar sabah görüşmek üzere

Kizlar motivasyonum iyi gibi sabah yarım muz yedim şimdide kahvemi ictim cok İsveç gibi değil ama buna şükür kaç aydır toparlanamiyorum buson olur ins

benimde bugün 2. günüm. dün 2 saat yürüyüş yaptım temizlik de yapınca baya yoruldum aksamda cok başım agrıyınca bir portakal yedim

bugün de kücük bir kivi yedim kahvemi içiyorum :) tek kacamaklarım meyve oluyor yani napıyım ya ben meyvesız yasaymam ki...

slm kızlar tartı bugünde beni sevindirdi 70.5 çıktım sabah tam 1 kilo gitmiş kiloları verdikçe daha bi azim geliyo bana uzun zamandır yani 2 yaşındaki oğluma doğum yaptığımdan beri yetmişli rakamları hiç görmemiştim inş böle devam eder hepinize iyi diyetler

yürüyüşü iyi yapıyosunya o yüzden bişey yapmaz heralde meyve

gerçekten işe yarıyor mu ? tamamlayanlar kaç kilo verdi ortalama.(gerçekten kilolular ama) 2 haftalık bir tatilim var ve kendime gelmek istiyorum artık.

Son düzenleme:

gerçekten işe yarıyor mu ? tamamlayanlar kaç kilo verdi ortalama.(gerçekten kilolular ama) 2 haftalık bir tatilim var ve kendime gelmek istiyorum artık.

kim yapmaya başladıysa veriyomuş güya bende netten araştırmalarım sonucu başladım tabi verdikleri kiloyu geri alıyolarmı bilmiyorum gerçi dikkat etmezsen bütün iyetlerde alıyosun pazartesi başladım bugün 3. günümdü yarın sabah tartılınca yazarım 72 le başladım bu arada

evet gelelim bana diyetim bugünde güzel geçti sıfır kaçamaksız

sabah :kahve
aralarda su ve form çayı
öğlen :2 haşlanmış yumurta ve 2 tane domates
aralarda su ve yeşilçay
akşam:koca bi tabak ıspanak
aralarda su ve yine fom çayı,1 tane portakal toplamdada 2.5 lit suyumu içtim bugünlükte böle kızlar inş yarın tartı yine yüzümü güldürür görüşmek üzere

kizlar ben yillar once yapmistim yani 11 yil kadar once, o zaman 70 kiloydum 63e inmistim 2 haftada. sonrasnda hic dikkat etmedim acikcasi eski yeme duzenime dondum yine de 2 ay boyunca kilo almamistim hatta ben de hayret etmistim cok da mutlu olmustum kilo almiyorum diye sonra yavas yavas almaya basladim tabi ipin ucu kacti.. :26: simdi tekrar yapmak istiyorum ama yogun calisiyorum spor da yapiyorum hicbirine enerjim kalmayacak diye korkuyorum. 6 gun yapabilirim haftaya belki.

seninle aynı başlamışız bende pazartesi başladım ve bugün 4.günüm yarın sabah tartılcam bakalım kaç çıkıcazzz 66.2 çıktım pazartesi sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…