Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Burdaki yorumları okudukça bende başlamak istiyorumm
devam eden varmı yarınn bende kahveyle diyetimi başlatmak istiyorumm kızlarr

basla basla yanin sira spor da yapabiliyorsan vücüdünü sikilastirsin ben mekik cekiyorum ve baya güzel sonuc oldu cok memnunum hadi hic bisey olmadi adamin istahini kesiyor

slm kizlar.... bende 5 günde 2-3 kilo verdim. gecen sene dahami iyi kilo vermistim ne 7 günde 4 kilom gitmisti bu isvicre diyetiyle.ama ozmanlar bol bol da su iciyordum.ama bu sefer aslinda diyet uymaya calistim ama olmadi. tutamadigim oruclari tutmaya calisiyorum ´bi yandanda diyete destekte olur diyorum ama hic su icmiyorum... dedigim gibi gecen sende uygulamstim daha cok kilo vermistim, acaba simdi su icmedigimden olabilir miki ((

diyette 7. gündeyim 62 kiloya indim. Arada bozduğum kaçamak yaptığım zamanlar oldu. Kaçamak dediysem öyle ekmek, çikolata vb değil. Sadece günde 1 tane çay içtim tek şekerle. Dün akşam yemeğinde yumurta ve havuç vardı. Ama ben onu yumurta ve peynir olarak değiştirdim malum havucun kalorisi daha fazla peynir daha iyi olur diye düşündüm. 13 günden daha fazla yapmayı planlıyorum 7 ocağa kadar devam edeceğim. İnceldiğimi hissediyorum.

tebrik ederim zuzu
Daha önce yapmışş biri olarak bende 6 kilo vermiştim bu diyetlee
Bugünn başladım nasıl mutluyumm
87 ile başladım akşam dayanadım tartıldım 500 gramı gitmişş bileee
ama benim sorunum 2 yada 3ncü gün bozmak ama bu sefer bozmak istemiyorumm
1 saat yürüyüşte yaptımm

kızlar bende cumartesi günü başlamıştım isveç diyetine..
bi türlü fırsat bulup yazamadım..
88 le başladım..bu sabah 85 tim..
6 ünde 3 kilo..
ama esas yarın belli olacak..
yarın tam 1 hafta..
birebir uydum..
kesinlikle dışına çıkmadım..
sadece spor yapamadım..
çalışıyorum..bide 11.5 aylık bebeğim var..
fırsatım olmadı spora..
bu diyetle daha önce 6 günde 5 kilo vermiştim..
şimdi neden az anlayamadım..
bu arada ben bide lahana kürü yapıyorum 1 haftadır..
sabah ve akşam aç karna lahana suyu içiyorum..
yarın tekrar yazarım kaç kilo verdiğimi..
hepinize kolay gelsin..

kızlarrr bende yarın başlıyorumm isveçe bakalım yarın sabah tartılcamm bakalım 13 gün sonra nolcakk

bu arada biftek olduğunda onu nasıl yapıyosunuz tek parça deilde kuş başı olsa olmuyomu kii:26:

Kuş başı yada bütün farketmez önemli olan bifteği yemen... Ben kırmızı et sevmediğim için beyaz et yiyorum

slm arkadaşlar bugün bende isveç diyetine başladım kilom 72 boyum 1.60 mış bu sefer kesinlikle çok azimliyim bugünü hiç kaçamak yapmadan atlattım hadi bakalım darısı diğer günlere....

Bende sabah başlıyorum inşallah 86 kıloyum. 5 aylık bebeğim var kilolardan cok mutsuzum boyum 1 60 acil kilo vermem lazım ins iyi sonuclar alırız

slm hepiniz hoşgeldiniz benim bugün 2.günüm 71.5 çıktım tartıda inş bu azimle devam edebilirim şimdilikte iyi gidiyor diyetim hadi bakalım hepinize bol azim ve iyi şanslar diliyorum

Selam öğlen bir elma 2 yüm yedim
İkindin bir dilim ekmek az peynir
Aksam biftek ins birsey kaçırmadan yatarım kizlar sizde yazinsana yediklerinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…