- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #2.881
Tontoncan geçen incelme var mı demiştin, bugün bizim cuma yarışma topiğinde de foto koydum, sana da belki fikir verir diye koyuyorum.Fotoların üstlerinde yazıyor gerçi, hamakta 90 kiloyum, etekli halim 82 civarı, siyahlı halim de bu gece çekildi onda da 80 kiloyum.
Çok bariz fark olmasa da süzülme ve erime söz konusu.
Eki Görüntüle 309858
Eki Görüntüle 309859
Eki Görüntüle 309860
Herkese kolay gelsin, kolaylıkla ve sağlıklı bir şekilde umarım fazla kilolarımıza veda ederiz.
teşekkürler:) umarım dilediğim sonuca ulaşırım.bugunu bitirdim tamda listeye uyarak.aslında zorlanırım sanmıştım ama kolaydı sadece biraz baş ağrım oldu.yarını heycanla bekliyorum:)
Arkadaşlar ben yarın bu diyete başlamaya karar verdim ve hic cıkmadan devam edicegim..
size 13 gün sonra tekrar yazacagım ne kadar verdigimi..zorda olsa denemem gerekiyor cünkü gercekten ciddi anlamda kilo problemim var..
görüşürüz..
benim ikinci günüm çok aç hissediyorumama devam etmem lazım.157 boy 77 küsur kilo sekiz aydır diyet spor falan derken 70 in ikinci yarısında takıldım kaldım.hem metabolizmam hızlansın hem de yılbaşında daha ince olayım istiyorum
Canim 13 gun sonra degil hergun paylas istersen hem motive acisindanda iyi olur. umarim iyi sonuclar alirsan
canim ilk 2 gun biraz bas agrisi oluyor ama sonra alisiyorsun merak etme, 2,5 litre su icmeyide unutma .kolay gelsin
kizlar diyet nasil gidiyor? oykucugum kacinci gundesin tatlim. ya ben 2 gundur internete giremedim, bide aksam misafirlik falan deyince.. gerci sadace aksamlari yedim gunduzleri kahve iciyordum. bugun 8.gunum.
8.gunki menum
8. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme seker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haslanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram), zeytinyaglı ve limonlu yeşil salata
nasil gidiyor canim diyet? kacinci gundesin umarim yarim birakmamisindir:) birbirimize destek olalim ve 13 gunu bitirelim.
selam canım bugün benimde ilk günüm kilom 99.5 bakalım kaç kilo vereceğizkızlar bende isveç diyetindeyim.bugün üçüncü günüm..
sıkıştığımda en çok yaptığım diyet bu..
hamilelikte 35 kilo aldım..
110 kilodan 87 ye düştüm.hedef 65..
şu an yapanlar birbirimize destek olalım..
daha önce bu diyetle iyi kilolar verdim.
6 gün de 5 kilo verdiğimde oldu..
ama ozaman günde 1 saat step aerobiğe gitmiştim..
bugün 3.günüm ve 1 kilo verdim..
yani isveç diyetine 88 le başladım..
başlangıç 24.12.2011
hepimize kolay gelsin..
bu arada bugün lahana kürüne başladım..
bakalım etkisi olacakmı
ilk gün zor oluyor biraz tontoncan bugün acıkmadım bile ben..bu arada kilo çizelgemizde değişikliği nasıl yapıyoruz..?yapamadım bir türlü..
bu çizelge bayadır böyle duruyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?