• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

gecen yıl yaptım bu diyeti üniversiteye ilk başladığımda 11 kilo aldım sonra baktım bu iş böyle olmayacak bir arkdsmın önerisi üzerine isveç diyetne basldım gercktn çok zorlayıcydı gündzleri okulda bitkn halsiz oluyodum kolumu kıpırdtck halm olmuyodu resmen akşamları da elimden geldğince egzersz yapmaya çalışıyodum sonra bir de kas agrısı cekyodum ama bırakmadm diyeti sabrettm 13 gün sonunda 5 kilo verdm

Tontoncan geçen incelme var mı demiştin, bugün bizim cuma yarışma topiğinde de foto koydum, sana da belki fikir verir diye koyuyorum.Fotoların üstlerinde yazıyor gerçi, hamakta 90 kiloyum, etekli halim 82 civarı, siyahlı halim de bu gece çekildi onda da 80 kiloyum.

Çok bariz fark olmasa da süzülme ve erime söz konusu.

Eki Görüntüle 309858
Eki Görüntüle 309859
Eki Görüntüle 309860

Herkese kolay gelsin, kolaylıkla ve sağlıklı bir şekilde umarım fazla kilolarımıza veda ederiz.

canım tebrik ederim bacaklarından ve bel bölgenden belli kiloların gittiği uzaktan çekildiği için dikkatli bakınca anlaşılıyor umarın benimkilerde gider biran önce

Arkadaşlar ben yarın bu diyete başlamaya karar verdim ve hic cıkmadan devam edicegim..
size 13 gün sonra tekrar yazacagım ne kadar verdigimi..zorda olsa denemem gerekiyor cünkü gercekten ciddi anlamda kilo problemim var..
görüşürüz..

kizlar diyet nasil gidiyor? oykucugum kacinci gundesin tatlim. ya ben 2 gundur internete giremedim, bide aksam misafirlik falan deyince.. gerci sadace aksamlari yedim gunduzleri kahve iciyordum. bugun 8.gunum.
8.gunki menum

8. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme seker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haslanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram), zeytinyaglı ve limonlu yeşil salata

teşekkürler:) umarım dilediğim sonuca ulaşırım.bugunu bitirdim tamda listeye uyarak.aslında zorlanırım sanmıştım ama kolaydı sadece biraz baş ağrım oldu.yarını heycanla bekliyorum:)

nasil gidiyor canim diyet? kacinci gundesin umarim yarim birakmamisindir:) birbirimize destek olalim ve 13 gunu bitirelim.

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben yarın bu diyete başlamaya karar verdim ve hic cıkmadan devam edicegim..
size 13 gün sonra tekrar yazacagım ne kadar verdigimi..zorda olsa denemem gerekiyor cünkü gercekten ciddi anlamda kilo problemim var..
görüşürüz..

Canim 13 gun sonra degil hergun paylas istersen hem motive acisindanda iyi olur. umarim iyi sonuclar alirsan :8::8:

benim ikinci günüm çok aç hissediyorum:5:ama devam etmem lazım.157 boy 77 küsur kilo sekiz aydır diyet spor falan derken 70 in ikinci yarısında takıldım kaldım.hem metabolizmam hızlansın hem de yılbaşında daha ince olayım istiyorum:43:

canim ilk 2 gun biraz bas agrisi oluyor ama sonra alisiyorsun merak etme, 2,5 litre su icmeyide unutma .kolay gelsin

Canim 13 gun sonra degil hergun paylas istersen hem motive acisindanda iyi olur. umarim iyi sonuclar alirsan :8::8:

canim ilk 2 gun biraz bas agrisi oluyor ama sonra alisiyorsun merak etme, 2,5 litre su icmeyide unutma .kolay gelsin

bugün daha iyi hissediyorum tartıyı görünce moral oldu ayrıca.75.3 keşke böyle devam etse su 3 litreden fazla içiyorum normalde de.ayrıca yeşil çay içiyorum:3::7:

kizlar diyet nasil gidiyor? oykucugum kacinci gundesin tatlim. ya ben 2 gundur internete giremedim, bide aksam misafirlik falan deyince.. gerci sadace aksamlari yedim gunduzleri kahve iciyordum. bugun 8.gunum.
8.gunki menum

8. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme seker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haslanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram), zeytinyaglı ve limonlu yeşil salata

selam prenses benimde 2. günüm kaç kilo verdiğini yazabilir misin

nasil gidiyor canim diyet? kacinci gundesin umarim yarim birakmamisindir:) birbirimize destek olalim ve 13 gunu bitirelim.

Bırakmadım 3 kilo vermişim şuana kadar:) ama arada kacamaklarım olmadı degil.çok küçük kaçamaklar.bide ben L-carnitine içip hergün spor yaptıgımdan bel ve göbek bölgemde gözle görülür incelme var.isveç bitincede dukan yapmayı düşünüyorum kitabını aldım o çok daha mantıklı geldi bana.

slm kızlar ben dün başladım isveçe bugün 2. günüm ve dün 99.6ydım bugün 98.3tüm sabah bakalım yarın kaç olacam devam eden var mı

merhaba kızlar isveç diyetinin 2. günündeyim. Yapılması kolay bir diyet bence sabah aç karnına kahve içmek beni öglene kadar tok tutuyor sanırım. Çünkü mide kazıntısı açlık hissi hissetmiyorum. Çay içtiğim zaman tam tersi olurdu. Yemek yememişsem midem bulanmaya ve kazınmaya başlardı. Dünden beri çayda içmiyorum. Masamda 2 litre su var susadıkça su içiyorum. Bakalım 11 gün sonra nasıl görüneceğim :27: Bu diyeti yapabilmek için önce diyet listesini çıkarıp alışverişe gittim. Diyette ne varsa hepsini alıp buzdolabına koydum. Ama malesef ıspanağı bulamadım ıspanak yemiyorum. Yerine başka birşeyde yemiyorum

Mrb arkadaşlar.isveç diyetine dün başladım.bugün 2 .günüm.haftaya kadar tartılmayacam.yada 13. günü bekleyip kaç kilo verdiğimi süpriz olarak görmek istiyorum.dün tartıldığımda 61 kiloydum.hedefim 55 kilo.6 kilo verirsem çok iyi olcak.3-4 kilo versem bile çok sevincem.çünkü son bir yıldır kilo veremedim ve 4-5 kilo aldım.
sabahları türk kahvesi içiyorum tok tutuyor beni.benim için akşamları zor oluyor.çünkü ben en çok akşamları yemek meyve tatlı çerez gibi şeyler yerdim.öğlenleri bu şekilde az yerdim zaten.akşamları dayanırsam bu diyette başarılı olacağıma inanıyorum.herkese başarılar diliyorum.:))

kızlar bende isveç diyetindeyim.bugün üçüncü günüm..
sıkıştığımda en çok yaptığım diyet bu..
hamilelikte 35 kilo aldım..
110 kilodan 87 ye düştüm.hedef 65..
şu an yapanlar birbirimize destek olalım..
daha önce bu diyetle iyi kilolar verdim.
6 gün de 5 kilo verdiğimde oldu..
ama ozaman günde 1 saat step aerobiğe gitmiştim..
bugün 3.günüm ve 1 kilo verdim..
yani isveç diyetine 88 le başladım..
başlangıç 24.12.2011
hepimize kolay gelsin..
bu arada bugün lahana kürüne başladım..
bakalım etkisi olacakmı

kızlar bende isveç diyetindeyim.bugün üçüncü günüm..
sıkıştığımda en çok yaptığım diyet bu..
hamilelikte 35 kilo aldım..
110 kilodan 87 ye düştüm.hedef 65..
şu an yapanlar birbirimize destek olalım..
daha önce bu diyetle iyi kilolar verdim.
6 gün de 5 kilo verdiğimde oldu..
ama ozaman günde 1 saat step aerobiğe gitmiştim..
bugün 3.günüm ve 1 kilo verdim..
yani isveç diyetine 88 le başladım..
başlangıç 24.12.2011
hepimize kolay gelsin..
bu arada bugün lahana kürüne başladım..
bakalım etkisi olacakmı
selam canım bugün benimde ilk günüm kilom 99.5 bakalım kaç kilo vereceğiz

ilk gün zor oluyor biraz tontoncan bugün acıkmadım bile ben..bu arada kilo çizelgemizde değişikliği nasıl yapıyoruz..?yapamadım bir türlü..
bu çizelge bayadır böyle duruyor..

bende 72küsur kiloyum boyum 1.70 int,de baktim 58 vea 59 olmam lazimmis hergün sabah evde 1 saat spor makinasiyla koysuyorum bol su iciorum ekmek hic yemiyorum müsli yiyorum ve oryantel müzikler indirdim oryantel yapmaya calisiyorum bakim beende yarin basliyim bi isvec diyetine ins.hizli verilio geri almayiz sonra hedefim 59 vea 60

ilk gün zor oluyor biraz tontoncan bugün acıkmadım bile ben..bu arada kilo çizelgemizde değişikliği nasıl yapıyoruz..?yapamadım bir türlü..
bu çizelge bayadır böyle duruyor..

canım bi sayada açıklama vardı nasıl değiştirileceğine ilişki püsküüt ün açtığı konularda olması ve bende bugün başlayacam dün olmadı benimki tam isveç olmuyor yurtta kaldığım için ama dikkat edeceğim 4 günüm var sevgilime gideceğim

Merhaba :)

bende bu diyetdeyim sirf o yüzden de üye oldum gecen sene dogumdan sonra kalan kilolar icin girmistim 6 gün dayandim ve cok fark edilir bi 6 kilo vermistim busefer de 5.günümdeyim 2-3 gün ölü gibiydim 2 gündür ama iyiyim baya spor da yapiyorum evde sürekli hareket halindeyim vakit buldukca mekik de cekiyorum aclik hissi artik yok :) migdem küstü galiba

benim aslinda bu diyete girmem biraz da tatlilar yüzünden cunku ben yemek yemem ama oturum 1 kilo cukulatayi rahatca yerim :S gecen sene bu diyetten sonra baya bi cukulata yiyememistim canim istemiyordu simdi yine abarttim hele ki aksamlari film felan izlerken cok yiyorum ama artik canim cekmiyor
ben diyet listesine pek uymuyorum öglen ya brokoli yada yogurt salam yiyorum et sevmedigim icin aksama sadece meyve yada balik yiyorum :)
bugun itibari ile 4.5kilo vermisim ve cok mutluyum hafifleme hissediyorum :) 13 gün boyunca sürdürcem birde muayen günümdeyim :) ama iyi gidiyor hafif bas dönmesi olunca ufacik bisey atiyorum agzima yada kahve iciyorum ee o kadar da olsun diyorum :D

herkese basarilar dilerim
yanliz degilsiniz 3günden sonra inanin gözünüzün önünde olduk olmadik yiyecekler gecmiyor ;)
bu arada boyum 177 kilo 76 di simdi 71.5

Back