- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #2.921
Ben öğlen 2 saat dolaştım çarşıda bebek old yürüyüş yapamıyorum kapalı alanları geziyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akşamları şekersiz çayy içeceğim benn içen varmı arkadaşlarr
Selam öğlen bir elma 2 yüm yedim
İkindin bir dilim ekmek az peynir
Aksam biftek ins birsey kaçırmadan yatarım kizlar sizde yazinsana yediklerinizi[/
sen isveçin kaçıncı günündesin canım
Ben öğlen 2 saat dolaştım çarşıda bebek old yürüyüş yapamıyorum kapalı alanları geziyoruz
Selam öğlen bir elma 2 yüm yedim
İkindin bir dilim ekmek az peynir
Aksam biftek ins birsey kaçırmadan yatarım kizlar sizde yazinsana yediklerinizi[/
sen isveçin kaçıncı günündesin canım
İlk gunü pek İsveç gibi gelmedi demi sana ancak bu kadar tutabildim kendimi
ne güzel ben onu bile yapamıyorum
benimde bugün 2. günüm. dün 2 saat yürüyüş yaptım temizlik de yapınca baya yoruldum aksamda cok başım agrıyınca bir portakal yedim
bugün de kücük bir kivi yedim kahvemi içiyorum :) tek kacamaklarım meyve oluyor yani napıyım ya ben meyvesız yasaymam ki...
İlk gunü pek İsveç gibi gelmedi demi sana ancak bu kadar tutabildim kendimi
allah emi bende bakıyorum bakıyorum isveçin günlerine öle bi liste bulamadım ama olsun evet buda bi başlangıç canım
akşamları şekersiz çayy içeceğim benn içen varmı arkadaşlarr
allah emi bende bakıyorum bakıyorum isveçin günlerine öle bi liste bulamadım ama olsun evet buda bi başlangıç canım
Belinay nereden haklısın cok zorlanıyorum 3 ayda 13 kilo aldığımı düşünürsen ne kadar sorumsuz bir yemesekline sahip old anlarsın
Sabah. Kahve
Öğlen elma yemek yeme zamanım olmadan çıktım
İkindin bir kurabiye bir börek. Görmeyin
Aksam. 100 gr et
Belinay nereden haklısın cok zorlanıyorum 3 ayda 13 kilo aldığımı düşünürsen ne kadar sorumsuz bir yemesekline sahip old anlarsın
Sabah. Kahve
Öğlen elma yemek yeme zamanım olmadan çıktım
İkindin bir kurabiye bir börek. Görmeyin
Aksam. 100 gr et
evt fazla almışın ben hep hamileliklerimde alıyorum zaten onlarda yapışıp kalıyo gitmek bilmiyo bu arada ben ankaradan kurabiyeyle böreğide görmedinm ok.
gerçekten işe yarıyor mu ? tamamlayanlar kaç kilo verdi ortalama.(gerçekten kilolular ama) 2 haftalık bir tatilim var ve kendime gelmek istiyorum artık.
kim yapmaya başladıysa veriyomuş güya bende netten araştırmalarım sonucu başladım tabi verdikleri kiloyu geri alıyolarmı bilmiyorum gerçi dikkat etmezsen bütün iyetlerde alıyosun pazartesi başladım bugün 3. günümdü yarın sabah tartılınca yazarım 72 le başladım bu arada
kim yapmaya başladıysa veriyomuş güya bende netten araştırmalarım sonucu başladım tabi verdikleri kiloyu geri alıyolarmı bilmiyorum gerçi dikkat etmezsen bütün iyetlerde alıyosun pazartesi başladım bugün 3. günümdü yarın sabah tartılınca yazarım 72 le başladım bu arada