- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #2.301
Kolay gelsin canim benim. vallahi gelirsen haber ver haftasonu falan gelki bulusabilelim. Is icin gidince insan hicbirsey anlamiyo yaa sadece yourgunluk baska bisey degil
¨:))))) valla bulusmak gorusmek super olurdu hele tam kafa dengisin cok guler eglenirdik hee :))) tamam is buldum da valla kaldiki gezmeye yollamalari ona bile raziyim hehehe :) ama valla ozendim sana cok masallah 41 keere. ne guzel duzenin belli evin yurtdun isin ... bnde sabirsizlaniorum ama bakalim kismet
Sekerlerrrr epeydir yoktum piyasada geri geldim.
Ayy 3-4 gunlugune Italya'daydik tabii benim Isvec diyeti patladi(( 10.gunun sonunda. Bu sabah 62 kg idim. Yediklerimin acisi insallah bukadarla kalir. Bu arada yeni fotograflarim var gonderecegim. Gittikce genisliyorum Bugun haftada 5 kg diyetine basladim. Sadece havuc yiyecegim nappim
¨
valla canim herkesin bir derdi var. Benimde 2,5 yildir bebegim olmuyo. Allah kimseye boyle bir dert vermesin............Gecen cuma gecesi aglayarak uyandim butun arkadaslarim hamile, 2.bile doguranlar var insanlarin ee hadii nezaman bebek die aptal aptal sormalarindan biktim.
¨
valla canim herkesin bir derdi var. Benimde 2,5 yildir bebegim olmuyo. Allah kimseye boyle bir dert vermesin............Gecen cuma gecesi aglayarak uyandim butun arkadaslarim hamile, 2.bile doguranlar var insanlarin ee hadii nezaman bebek die aptal aptal sormalarindan biktim.
oyku nasilsin/?
ben basladim patates diyetine . sen turkiye hangi gun donuyorsun?
ne guzel ya ben sabah 9da su ictim ciktim disariya diplomalarimin tercumesi bilet alma derken 3 te bir daha su ictim ama icim yaniyormus megerse buirde hava sicak ama kosusturmacadan anlamadim bile. sonra enerji iccecegi ictim eve geldim 3 tane cikolatali kucuk kurabiye yedim ustune uzuldum agladim bavul yerlestirdim yemek yemek hic istemiyorum .... su ulkeden cikis islemleri oldurdu beni yarinda kosustrmaca derken off off... persembe gunu saat 10:59 da ucagim var istanbula vaariss 13:00 sonra istanbuldan tekrar 17:45 ucagiyla trabzona 19:25 ordan babam karsilicak beni ve rizeye eve gelissen nasilsinn ben sanirrim haftaya pazartessi baslarim yeni diyetle
saol cnm bnde hem seviniyorum hem uzuluyorum bir hayati geride birakiyorum 0dan baslicam ayrica sevgilmsiz....ediyorum dua ama barismak icin cunki baska sansim yok burdan gidince daha konusamicaz yuz yuze o ank otuuyo/.... dert biri gidiyor biri gelio bu yasimda yoruldum cokk off of...prs gunu ne guzel ailen heycanla bekliyordur:)
senin adina sevindim, ama uzulme yaa niye agliyorsun , dua et bence.
saol cnm bnde hem seviniyorum hem uzuluyorum bir hayati geride birakiyorum 0dan baslicam ayrica sevgilmsiz....ediyorum dua ama barismak icin cunki baska sansim yok burdan gidince daha konusamicaz yuz yuze o ank otuuyo/.... dert biri gidiyor biri gelio bu yasimda yoruldum cokk off of...
Haftada 5 gun diyeti soyle iste, 1 gun sadece patates, 1 gun sadece sebze, 1 gun sadece meyve..
Zaten bugun hic yapamadim ne guzel motive olmustum salak gibi bozdum( bide adet goremiyorum oda yardimci olmuyor tabii. Ustelik su cocuk olayini taktigim zaman tamamen moralim bitiyor depreston halleri... Neyse insallah yarin yeni guzel bir gun olur ve su modumdan kurtulurum... Birazdan foto ekliycem size.. Gobegimdeki yaglari gorun ama nolur kizlar hadi beni gaza getirin tombik olugumu itiraf edin... Geliyo foto az sonraaaaa
Sacmalama oykuuuu derdi ayol!! Dur daha is hayatina basla sen, orda ne fistiklar bulursun :) Soyle boylu poslu, sportif yakisiklilar!! Allahhh :))
Ben universiteden mezun oldugumda 50 kg idim. (yalniz bu sey gibi oldu yasli kadinlar evlendiginde nedense hep 40 kgdur evlendiklerinde :))Sevgilim yoktu,saclarim upuzundu minicik etekler giyer gezerdim, herkesle flort halindeydim ne guzeldi yaaaaa simdi dana gibiyim, arti evliyim bide ustune kisirim(
allah iyilini versin kis bekliom fotoyu dun cok yorgundum ciktimm... fotolarini sabirsizlikla bekliom
ben fistik istemem benim sevgilim zaten yakisikli sevimti bebe suratt... ya sonucta burda evligb yasiyorduk. mutluyduk neyse.. ayat bu illa canimi aciticak .... haha bende buraya geldigimde 50 kiloydum simdi bavul tartmak icin arkdan aldi sevgilim tartildim yine 77 kiloyum ne asa ne yukari sabitlendimyaa dana gb diilsinn ben sana bayildim o gun seker haline boyle yanaklarini sikasim geldi evlisin allah daha mutlu etsin de cok stres ediyorsun cnm yaa takma kafana bir rahat birak unutmaya bak kendiliginden suprizz diye gelir...
Ya dun foto ekleyemedim bayilmis uyumusum bir ara :) Neyse aksama kaldi artik..
Anliyorum kuzu. Peki orda is baksana? Calisma izni alamaz misin? Once hemen bulabilecegin bir ise gir basit birsey sonra degistirirsin nasilsa..
selam kizlar nasilsinizz?? ya ben diyetie devam ama dun tatli kacamagim oldu:)
bugun tartildim dunkiyle ayni.
Morena canim fotolarini bekliyoruz sekerim
Oyku gitme moduna girmisin iyice, Sevgilinden ayrilmayacaksin bence sen. Eger seni cok seviyorsa bir erkek kesinlikle birakamaz, okadar mantikli davranip dusunemez. Gorursun bak turkiye git hemen arar sorar ozler seni ve yanina gelirdemedi deme , birgun prenses soylemisti dersin arkadasim:97::97:
kızlar isvec diyeti yaparken kabızlık cektniz mi bu benm icin cok önemli ltfen yapan arkadslarr cwp yazınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?