Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Kolay gelsin canim benim. vallahi gelirsen haber ver haftasonu falan gelki bulusabilelim. Is icin gidince insan hicbirsey anlamiyo yaa sadece yourgunluk baska bisey degil

Kolay gelsin canim benim. vallahi gelirsen haber ver haftasonu falan gelki bulusabilelim. Is icin gidince insan hicbirsey anlamiyo yaa sadece yourgunluk baska bisey degil

:))))) valla bulusmak gorusmek super olurdu hele tam kafa dengisin cok guler eglenirdik hee :))) tamam is buldum da valla kaldiki gezmeye yollamalari ona bile raziyim hehehe :) ama valla ozendim sana cok masallah 41 keere. ne guzel duzenin belli evin yurtdun isin ... bnde sabirsizlaniorum ama bakalim kismet

bu diyeti iki kez yengem ve ablam yaptı oldukca zor ve dayanılması güç bir diyet arkadaslar yaparken dikkat edın kesinlikle bırakacaksanızda sıze soylenen donemde bırakın uyarıları dıkkate alın kesınlık ve ayrıca ust uste hemen yapılması asla tavsıye edılmeyen bır dıyet yaş sınırlaması olan bır dıyet bılgınızeeeee aman dıkkatttt ..

¨

valla canim herkesin bir derdi var. Benimde 2,5 yildir bebegim olmuyo. Allah kimseye boyle bir dert vermesin............Gecen cuma gecesi aglayarak uyandim butun arkadaslarim hamile, 2.bile doguranlar var insanlarin ee hadii nezaman bebek die aptal aptal sormalarindan biktim.

Hosgeldin canim. Isvec diyetini yarim birakmana uzuldum. ama 2 kilo verdin 10 gune kadar buda guzel. sehirdisina cikinca yapamiyor insan. Haftada 5 kg diyet nasil?

bende bugun patates diyetine basladim. bir haftada 3-4 kilo gidiyormus .

buarada bebek icinde hic uzulme,zamani vardir mutlaka, soranlarada aldiris etme, herkez kendine bakmaz, insanlari uzmek icin ozellikle bebek varmi diye sorarlar

onlaar patavatsiz yaa takma cnm kafana cok stres yapiorsundur. kilonu ver guzelcene dr git Allaha dua et ...kiloda problem oluyormus bazi durumlar icin.. ama bozma moralini allah herseyin en hayirlisini nasip eder.elbet seninde olcak cnm... senin bebeginde senin gb gulec olur hep guler :))) herkesin kendine gore derdi buyuk iste off off... bak bende okulum bitti herseyim 3 yil emek verdigim insanla ayrilma noktasindayiz sanirimda ayrildik bilmiom daha bende 3 aydir gozumden yas dusmuyor ikimizinde son senesiydi ama askerlik ve gelecek kaygisindan iliski bitirdik.benimde icim yaniyor ama ne fayda bu persembede donucem daha hic gorusemicez ona bakarsan off (

oyku nasilsin/?

ben basladim patates diyetine . sen turkiye hangi gun donuyorsun?

ne guzel ya ben sabah 9da su ictim ciktim disariya diplomalarimin tercumesi bilet alma derken 3 te bir daha su ictim ama icim yaniyormus megerse buirde hava sicak ama kosusturmacadan anlamadim bile. sonra enerji iccecegi ictim eve geldim 3 tane cikolatali kucuk kurabiye yedim ustune uzuldum agladim bavul yerlestirdim yemek yemek hic istemiyorum .... su ulkeden cikis islemleri oldurdu beni yarinda kosustrmaca derken off off... persembe gunu saat 10:59 da ucagim var istanbula vaariss 13:00 sonra istanbuldan tekrar 17:45 ucagiyla trabzona 19:25 ordan babam karsilicak beni ve rizeye eve gelis sen nasilsinn ben sanirrim haftaya pazartessi baslarim yeni diyetle

Son düzenleme:

prs gunu ne guzel ailen heycanla bekliyordur:)

senin adina sevindim, ama uzulme yaa niye agliyorsun , dua et bence.

prs gunu ne guzel ailen heycanla bekliyordur:)

senin adina sevindim, ama uzulme yaa niye agliyorsun , dua et bence.
saol cnm bnde hem seviniyorum hem uzuluyorum bir hayati geride birakiyorum 0dan baslicam ayrica sevgilmsiz....ediyorum dua ama barismak icin cunki baska sansim yok burdan gidince daha konusamicaz yuz yuze o ank otuuyo/.... dert biri gidiyor biri gelio bu yasimda yoruldum cokk off of...

Haftada 5 gun diyeti soyle iste, 1 gun sadece patates, 1 gun sadece sebze, 1 gun sadece meyve..
Zaten bugun hic yapamadim ne guzel motive olmustum salak gibi bozdum ( bide adet goremiyorum oda yardimci olmuyor tabii. Ustelik su cocuk olayini taktigim zaman tamamen moralim bitiyor depreston halleri... Neyse insallah yarin yeni guzel bir gun olur ve su modumdan kurtulurum... Birazdan foto ekliycem size.. Gobegimdeki yaglari gorun ama nolur kizlar hadi beni gaza getirin tombik olugumu itiraf edin... Geliyo foto az sonraaaaa

Sacmalama oykuuuu derdi ayol!! Dur daha is hayatina basla sen, orda ne fistiklar bulursun :) Soyle boylu poslu, sportif yakisiklilar!! Allahhh :))

Ben universiteden mezun oldugumda 50 kg idim. (yalniz bu sey gibi oldu yasli kadinlar evlendiginde nedense hep 40 kgdur evlendiklerinde :))Sevgilim yoktu,saclarim upuzundu minicik etekler giyer gezerdim, herkesle flort halindeydim ne guzeldi yaaaaa simdi dana gibiyim, arti evliyim bide ustune kisirim (

allah iyilini versin kis bekliom fotoyu dun cok yorgundum ciktimm... fotolarini sabirsizlikla bekliom

ben fistik istemem benim sevgilim zaten yakisikli sevimti bebe suratt... ya sonucta burda evligb yasiyorduk. mutluyduk neyse.. ayat bu illa canimi aciticak .... haha bende buraya geldigimde 50 kiloydum simdi bavul tartmak icin arkdan aldi sevgilim tartildim yine 77 kiloyum ne asa ne yukari sabitlendim yaa dana gb diilsinn ben sana bayildim o gun seker haline boyle yanaklarini sikasim geldi evlisin allah daha mutlu etsin de cok stres ediyorsun cnm yaa takma kafana bir rahat birak unutmaya bak kendiliginden suprizz diye gelir...

Ya dun foto ekleyemedim bayilmis uyumusum bir ara :) Neyse aksama kaldi artik..
Anliyorum kuzu. Peki orda is baksana? Calisma izni alamaz misin? Once hemen bulabilecegin bir ise gir basit birsey sonra degistirirsin nasilsa..

Ya dun foto ekleyemedim bayilmis uyumusum bir ara :) Neyse aksama kaldi artik..
Anliyorum kuzu. Peki orda is baksana? Calisma izni alamaz misin? Once hemen bulabilecegin bir ise gir basit birsey sonra degistirirsin nasilsa..

valla burda kotu anilarim var ama burda cok yabancilari itip kakiyorlar artik ayriliyorum yeni ulke daha cazip geliyor burda anilar cok :)))) calisma iznini zaten calistiin ise girdigin yerden aliyorsun yani burda ole ama ise girmekte mesele ya varya rusca bilmeyen eleman bile tercuman olmus bugun onuda gordum ya bu memlekette olmekk istiyorum ama ne is olursa calisicam .....

selam kizlar nasilsinizz?? ya ben diyetie devam ama dun tatli kacamagim oldu:)

bugun tartildim dunkiyle ayni.

Morena canim fotolarini bekliyoruz sekerim

Oyku gitme moduna girmisin iyice, Sevgilinden ayrilmayacaksin bence sen. Eger seni cok seviyorsa bir erkek kesinlikle birakamaz, okadar mantikli davranip dusunemez. Gorursun bak turkiye git hemen arar sorar ozler seni ve yanina gelir demedi deme , birgun prenses soylemisti dersin arkadasim:97::97:

ahh ahhhh o gunu iple cekiyorummm iplee... benim sevgilim tek yaf hic bir ise duygusal yaklasmaz ama ins dedigin olur canimmmm dua et :) gurbettekilerin duasi cok cabuk kabul olurmus gitme moduna girdim sayilir ama kendimi tuaf hisediyorum boyle sanki ben degilim ruyadaymissim gb gelio...valla kacamaksiz diyet olmuyor yaff ama afiyet olsun ben artik haftaya yada gidince sizinle tekrar baslarim diyete

7.günün sonunda 58.3den 54.5a düşmüştüm.ama 8.günde 55.2yi gördüm.neden böyle oldu anlamadım hatta yarında o civarlarda olacak galiba.reglim yeni bitti şişkinliğim yok 1.haftada verdiklerimi 2.haftada gerimi alıcam ne ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…