Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

ne kadar kilo werdn canmm..diyeti yaparken form plus yesil cay flan da icsek kabızlık sorunu ortadan kalkar mı acaba

10.günümdeyim.7.gün sonunda 3800 gr vermiştim ama 2 gündür 700 gr fazla çıkıyorum.bunda kabızlığında etkisi var herhalde.valla ben çok etkili bi ilaç kullanarak zar zor çıkabildim.o yüzden onların bi yararı olacağını sanmıyorum.ayrıca salatalara bol hakiki zeytin yağı kullanıyorum ama maalesef

bende 170 boyunda 88 kilodayim bende bugun basladim isvec diyetine bakalim kac kilo verecegim sizede yazacagim acaba icvec diyetiyle 13 gunde kac kilo veriliyor bilgisi olanlar yazablirlermi? umarim hepimizin ideal kilolarimiza kavusuruz

ne kadar kilo werdn canmm..diyeti yaparken form plus yesil cay flan da icsek kabızlık sorunu ortadan kalkar mı acaba

yagmur,sabah kalktiginda ac karnina kuru erik,kuru kayisi ,kuru incir 3 tane yiyip uzerine 500ml ilik su icersen kabizlik yasamiyorsun. bende 2 kere isvec diyeti yaptim, 2 gunde bir bu yontemi yaptim. ayrica hergun ilik su iciyorum sabah kalktigimda. emin ol ozmaan kabizlik sorunu yasamazsin.

morena prensess ben geldimm nerelerdesiniz siz... ben tr ye dondum sonunda napiyorsunuzzz bakimmmm sizler.. morena zaten hic ortalarda yok:S

morena prensess ben geldimm nerelerdesiniz siz... ben tr ye dondum sonunda napiyorsunuzzz bakimmmm sizler.. morena zaten hic ortalarda yok:S

iyiyim canim. Hadi gozun aydin:))

ya ben diyeti bozdum. Bugun elma diyetine basladim ins bozmassam

zaten hic diyet yapamam ,isvec diyetini ne guzel bozmadan yapmistim

iyiyim canim. Hadi gozun aydin:))

ya ben diyeti bozdum. Bugun elma diyetine basladim ins bozmassam

zaten hic diyet yapamam ,isvec diyetini ne guzel bozmadan yapmistim

saol canim benim. elmaya mi gectin bende baslamak istiyorum tekrardan diyete ama sanirim isvec yaparim yine hazir evdeyim ve tartimda var valla 10 dk da bir tartilip soylerim artik haha ya en guzelde bu isvec diyeti yariyor anlamadim bende diger diyetleri yapamiyorum bu isveci ilk defa guzelcene yapmistim sende tekrar donersen bu kez yapariz yine

ya dun arkadasim geldi, elma diyetinide daha ilk gunden bozmus oldum bugun gene basladim.

Isvec diyetine ni bilmiyorum eger baslarsam 3 kez 2 ayda tekrar etmis olcam, oda zararlidir yani. sende elma diyeti yapsan beraber devam etsek??

sen nasilsin canim ? kilon kacmis baktinmi evde? bide olculerin degismis mi?

sevgilinden ayrildin mi?

:)))) elma cok yiyince benim midem bir tuaf oluyor zaten pek sevmem elmayi :))) ama yinede bilmem ki :) menuye bakiyim eger full elma yoksa olabilir
ben iyi sayilirim boyle boslukta gibiyim :) 77.400 kilomm:) en azindan tam gormek hosuma gitti tarti ne kadarda onemli birseymis olculerimi baktim belim incelmis hisediyorum ama kilom degismemis ....

sevgilimden ayrilmadim sanirim yani kesin bisi belirlemedik. taksiye bindirirken cok agladim tamam kuzum aglama sakinles arasalim dedi cok uzuldum icim cok aciyor. bugun inanki kariyerden 30 tane ankara basvuru ilani yaptim 8 i mail yolamis oluumlu olursa donuceklermis filan. sevgilimde bugun trye dondu ama aramadim daha azcik kafasini dinlesin cok stresliydi bunalmisti bende ustune cok gitmek istemiyorum .. ama konusuyoruz normal. donerkende soyledim ben seni bekliyecegim kafani dinle kendini dinle yine konusuruz dedim. artik hayirlisi geldigimden beri dua ediyorum ins hic ayrilmayiz en kisa zamanda is bulmak istiyorum beraber olalim diye.... Allah kimseye ayrilik acisi filan yasatmasin o kadar zor bir durum ki .....

diyet konusunda ben yarin bi diyete baslamk istiyorum ama elmaya bakiyim olmasa isvece devam ederim yine en yararli diyet buydu valla en guzel bu diyette kilo veriyoruzz

slm kızlarr bende zayıflamaya çalışıyorum uzun zamandır isveç dikkatimi çekti siz yaptınız herhalde
kaç defa yaptınız tam uydunuzmu.???
bide her defasında kaç kilo verdiniz.??
acil cevap bekliyorum yarın bi diyete başlıycam karar veremedim ya isveç yada 14 gün nesfit yapıcamm hangisini tavsiye edersiniz??

ben onu 2 kere yaptim birincisi yarim olmustu ama hisediyordum zayifladigimi kacamaklara ragmen ama tartim yoktuim tartilmamistim. ikincisinde cok guzel uyguladik arada yyine kacamak oldu incelmisstim ama tartilamadim. simdi bende bugun tekrardan basladim bu diyete cunki evime dondum ve artik tartim var her 1 saate tatrtilip aktaririm artik verenlerde cok guzel kilo verdiler bu diyetle tavsiye ederim sahsen :)

evet bu sabah itibariyle diyetim sona erdi.toplamda tam 4 kg verdim.zaten ilk haftasında 3800 grdı.2.hafta sadece 200 gr verdim ama yine olsa yine de yapardım 2.haftayı.çünkü 1 hafta yapıp bıraksaydım o verdiğim kiloları geri alabilirdim.2.haftayla beraber sanırım verdiğim kiloları sağlamlaştırmışımdır.kalça ve göbekten 3 belden 4 cm inceldim.en zor giden yan yağlar bile eridi gitti.bu arada bu diyette hedefim zaten 4-5 kiloydu.o yüzden beklediğim gibi olduğu için sevinçliyim.şimdi yememe dikkat ederek sporuma ve su içmeye devam edicem üstüne 2 kilo daha verirsem süper olacak.şunu da söyliyim spor çok işe yaradı bundan 2 kilo eksikken sahip olduğum ölçülerdeyim.fazlaca sıkılaştım yani.eğer kilo alma durumum olursa hemen müdahale edip bi diyet daha yapıcam.hangisini yapcama karar verdim bile..

söylemeyi unuttum.2.hafta az vermemin nedeni ne yazıkki çok kaçamak yaptım.baktım ilk haftadan nerdeyse 4 kilo verince şımardım galiba.hele son iki gün hamur işi bile yedim.eminim diyete tam uysaydım 2.hafta enaz 1.5 kilo daha giderdi.kısacası yapmaya çekinen arkadaşlara tavsiye ederim.ilk 2 gün 2 kilo bile verebiliyorsunuz tabiiki vücudunuzdaki fazla su ve ödemi atmış oluyorsunuz.ama ben bunu aylardır atamıyordum sürekli karnım şiş dolanıyordum şimdi hafiflediğimi hissediyorum

Oykucugum , tamam sen basla isvec diyetini bende arkadan yapayim, yatili misafirim var , onlar olunca yapamiyorum. prs yada cuma baslayabilirim. Zaten ikinci diyetim isvec diyeti gibi olmamisti cok kacamak yaptim:)

elma diyeti yapamiyorum, daha dogrusu hic bir diyet yapamiyorum, isvvec diyeti haric:) isvec diyetinde ac kalmiyordum alismisti bunyem.

bugun tartiya ciktim 55,6 cikti. bir kilo almisim,eger onlemini almassam verdigim kilolari geri alicam.

prs gunu baslayinca gec olmaz dimi seker? sen 4.gunde olacaksin ben basladigimda.

Sevgilini o aramadan arama bence. seni ozlesin biraz.. ve o arasin. e ilk adimi o atsin. Gene soyluyorum siz ayrilamassiniz bukadar cok seviyorken birbirinizi

valla bugun basliyordum teyzem geldi benim icin bisiler yapmis valla zorla yedirdi yeni geldim ya milet habire yediriyor :))) verdigimide alicam herkezde zayiflamissin az popon kaldi diyorlar bu arada ank is teklifi aldim kismetse gidicem bakicam mulakata heyecanliyim

diyetim bozuldu ama istersen seni bekliyim persembeye kadar persembe kati diyete baslariz kacamaksiz bugunluk gecti benden cunki :)

umarim ayrilmayiz geldigimden beri 30 tane kariyerden is basvurusu yaptum bugun aradi 1 yer konusalim diyor daha tatilimi bile yapmadim sirf yakinda olalim hersey duzene girsin diye cok seviyorum onu cokk.. ins ayrilmayiz dua et cok ihtiyacim var :)

dedim gb sen misafirlerini yola birlikte basliyalim diyete :)

Tamam canim bana uyar prs yada cuma. hem ozamana kadar sende annenin guzel yemeklerinden yersin:) cok yeme ama.

canim hani cuma takim yarismasi var demistim ya ben 14.cuma takim yarismasi topigine girdim. cumadan cumaya tartilip kilo;ari yaziyoruz, ve birinci seciliyor falan , gunluk mesajlar yaziyorsun yani sohbet ediyorsun, ne yedigini ne ictigini yaziyorsun muhabbet oluyor. bazi kurallar var.mesala gunluk 7 mesaj yazmak zorunlulugu var, eger yazmassan ceza falan var. motive icin cok iyi olur. gruba katilmak istersen sende gel orda sohbet ederiz hem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…