- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #2.261
Bende anlayamadım niye böyle oldu, bi de sabah kalkınca su içtim, mideme taş gibi oturdu, hareket edemedim resmen
18 yaşındayım, acaba ağır mı geldi?...
merhaba ben de dün başladım diyete dün 63tüm bugün 61.5 gösteriyor
yaa bugun gunum cok kotuydu telefonum calindi magzada sinir oldum ya aslinda bende suc ama yinede cok kaliteli magzaydi ordaki kadin yapti kesin biliyorum ama kanit olmayinca neye yarar o sinnirle geldim eve yarim patatesli ekmek ve domates zeytin ekmek arasi yapip yedimm sinirden(( telefon gitsin sorun diil ama o benim sevgilimin sevgililer gunu hediyesiydi diyetimde son gunleri hep sinirlerim bole oluyor yiyorum offf offfffffffffffffffffff Allahlarindan bulsunlar...nefret ediyorum su lanet vicdansiz ukraynalilardan insanlik namina hic bisileri yok:84::84::84:
ac degilsen icinden gelmez zaten ama eger kirilmasinlar diyorsan az az yeselam arkadaslar bugun 10.gunum. dun meyve yedim biraz.
hersey iyi gidiyor , fakat bugun misafirim gelicek , aksam napicam bilmiyorum...
canim tekrar cok gecmis olsun, ya ulkeyle alakali degil pek, kotu insan heryerde kotu, yardimsever insan heryerde yardimseverdir. dedigin gibi gidicegi varmis telefonun gitmis. Artik sadaka niyetine olsun.
benim diyet iyi gidiyor canim. bugun oglr yumurta yedim 2 tane. aksamda misafirlerle et yemegi yicem. artik ekmeksiz pilavsi yerim bir zarari olmaz ozaman :)
aksine bende canim sikkin olunca birsey yiyesim gelmiyor, birkere esimle kusmustuk, 3 gun hicbir sey yemedim. zayifladinmi diye sorarsan hayir 3 gun icinde kilo vermedim:)) cunki bir sey yemeyince kilo veremiyorsun. Mutlaka yiyerek kilo vermek gerekiyor.
buarada yedigin ekmek kac dilimdi bakalim??? onu eritmek icin egzersiz ve spor yapmalisin gece gece:)
Arkadaşlar,
Ben 7. gün akşam yemeğe gideceğim için öğlen sadece meyve yedim (4 kayısı, 1 muz). Akşam maalesef bozdum. Kuru ekmek bile o kadar lezzetli geldi kiNeyse ertesi gün 7. günü tekrar uyguladım sanki hiç ara vermemişim gibi akşam da hiç birşey yemeden yattım. Sabah kalktığımda kilom eskiye döndü 63.7. O gün bozmasaydım şu anda 62'leri görüyordum kesin. Bugün 8. günü uygulamaya devam ediyorum. En azından diyetin sonunda 60 kiloyu görmek istiyorum ama ikinci hafta az kilo veriliyormuş. ikinci haftasının sonunda olanlar lütfen bilgi verebilir mi? Kilo kaybı nasıl gidiyor?
oykucugum icimden bir his diyeti biraktin diyor dogrumu:18::18::18::18:
Slm Kızlar,
ben de bugün baslamak istiyorum isveç diyetine. Toplamda 13 kilo vermek istiyorum ama tabii bunun 6 kilosunu isvec diyetinden verirsem süper olur. Bugün başlayacak başka kimse varsa diyet kardeşliği yapabiliriz. Böylelikle asayiş berkemal olur :) Herkese bol şans ve taş gibi bedenler diliyorum
Slm Kızlar,
ben de bugün baslamak istiyorum isveç diyetine. Toplamda 13 kilo vermek istiyorum ama tabii bunun 6 kilosunu isvec diyetinden verirsem süper olur. Bugün başlayacak başka kimse varsa diyet kardeşliği yapabiliriz. Böylelikle asayiş berkemal olur :) Herkese bol şans ve taş gibi bedenler diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?