- 22 Ocak 2010
- 874
- 7
- 118
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #2.341
Tamam canim bana uyar prs yada cuma. hem ozamana kadar sende annenin guzel yemeklerinden yersin:) cok yeme ama.
canim hani cuma takim yarismasi var demistim ya ben 14.cuma takim yarismasi topigine girdim. cumadan cumaya tartilip kilo;ari yaziyoruz, ve birinci seciliyor falan , gunluk mesajlar yaziyorsun yani sohbet ediyorsun, ne yedigini ne ictigini yaziyorsun muhabbet oluyor. bazi kurallar var.mesala gunluk 7 mesaj yazmak zorunlulugu var, eger yazmassan ceza falan var. motive icin cok iyi olur. gruba katilmak istersen sende gel orda sohbet ederiz hem.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/224023-14-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.html
takim bu ,bir bak hosuna giderse katilirsin:)
tamam baslayalim ins tekrar dan diyete . ramaza kadar vermek istiyorum
Oykucugum , tamam sen basla isvec diyetini bende arkadan yapayim, yatili misafirim var , onlar olunca yapamiyorum. prs yada cuma baslayabilirim. Zaten ikinci diyetim isvec diyeti gibi olmamisti cok kacamak yaptim:)
elma diyeti yapamiyorum, daha dogrusu hic bir diyet yapamiyorum, isvvec diyeti haric:) isvec diyetinde ac kalmiyordum alismisti bunyem.
bugun tartiya ciktim 55,6 cikti. bir kilo almisim,eger onlemini almassam verdigim kilolari geri alicam.
prs gunu baslayinca gec olmaz dimi seker? sen 4.gunde olacaksin ben basladigimda.
Sevgilini o aramadan arama bence. seni ozlesin biraz.. ve o arasin. e ilk adimi o atsin. Gene soyluyorum siz ayrilamassiniz bukadar cok seviyorken birbirinizi
kislar persembe gunu baslyoruz dimi diyete.... bak az az yiyorumbu arada monera hosgeldin sende katil biseeeeee :))
Hangisini persembe gunu canim basliyayim valla bende olmadi.
evet cnm bu persembe gunu . cumada olabilir prenseste geldin ya persembe ya cuma gunu. sonuca kaynananlar yesin sen kendin diyetine devam et :) haberlesir yapariz/ bu kez her saat basi tatilip soylicem haha
Tamam caniko cunku ben sizsiz yapamiyorum yaa. Kendime yandas ariyorum mutlaka :) Boyle paylasmak cok guzel yoksa bir anlami olmuyo.
PRENSESS MONERA yarinn basliyormuyzz kesinnnn
Evet hayatim yarin yani persembe gunu basliyoruz!!!
Yaz beni Morena:62 kg 21/07/2011 2 Eylul arkadasin dugun var o zaman 55 hedefim!! Gaza geldim dun gittim spora yazildim
ya kızlar bende sizle başlayım bari yrın siz yine zayıfmısınız bana göre ben 62 olsam keşke 87 kiloyum bu sefer kararlıyım inşllh yaparım şaşmam
gel canim sende katil, hepimizin kilo derdi var bence en normal kilo 52-55 arasi benim boyuma gore. 80 olmusum 62 olmusum fark etmez. fazlaligim var iste
kızlar bugün sizle birlikte başlamış durumdayım yalnız ıspanak bulamadım bende maydonoz ve dereotu yedim inşllh devamını getirebilirim bende zayıff olacammmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?