- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #2.281
kızlar bende başlıycam inşşş. ama pazartesi haftasonu için kızım var yanımda haftasonu yatılı yaz kursuna gidecek 2 hafta yok o gelene kadar bende yapmak istiyorum bakalım
yok cnm diyeti birakmadim o gun oyle yedim dahada agzima lokma koyamadim bugun hele hicyiyemedim ya su ictim suekli icimden hic yemek gelmiyor birde bu ara diploma verilisleri islemleri yurt cikisti filan tercume derken birde sevgilimle ayrilma konusu filan ben kendimi iyi hisetmiyorum yiyemedim hic bisi. canimda istemedi zaten gitmiyr bogazimdan. belki bu carsaba tr ye donerim onunda verdigi stres filan anlamadim bende yaa ama birakmadimm((( sen nasilssin nasil gidiyor
Slm Kızlar,
ben de bugün baslamak istiyorum isveç diyetine. Toplamda 13 kilo vermek istiyorum ama tabii bunun 6 kilosunu isvec diyetinden verirsem süper olur. Bugün başlayacak başka kimse varsa diyet kardeşliği yapabiliriz. Böylelikle asayiş berkemal olur :) Herkese bol şans ve taş gibi bedenler diliyorum
kızlar bende başlıycam inşşş. ama pazartesi haftasonu için kızım var yanımda haftasonu yatılı yaz kursuna gidecek 2 hafta yok o gelene kadar bende yapmak istiyorum bakalım
Canim anliyorum seni tam stresli gunlerin. Allah yardimcin olsun. Erkek arkadasinin okulu nezaman bitiyor? turkiyeye gelirse gorusuruz tekrar, uzulme canim ya:26::26::26:
benimde diyete devam fakat arada meyve ve dondurma yiyorum. yarin diyet son gunu bakalim. yeni diyet yapicakmiyiz?
ikimizinde son ama ikimiz ayri sehirlerdeyiz ama ayrilcagiz buyuk ihtimal donusu yok ayri bir zamanda anlatirimm ... valla dua et ins ayrilmayiz...yarin son gunumuz bende onu dicektim k speciala geccekmiyiz yoksa napicaz monerada yok ortalardayada 1 gun ara mi versek ne yapsak
daha çok yazmalıyım buraya beni unutuyorsunuz hıııımmm
bu aralar işler falan oldu.o yüzden az yazabildim. Ve dışarıda olduğumdan azcık kaçamaklar oldu. Ona rağmen 2 kilo verdim. Yüzümden ve üst kısımlarımdan anlıyorum. Askılı bluz almıştım dar geliyordu şimdi üzerime iyi oldu.
Diyette 1 haftayı bitirdim. Ama kaçamak olduğu için biraz uzatacağım.
İyi geceler
canim hayirlisi olsun. eger ayrilmak istemiyorsun iliskinde, senin elinde, uzaktanda devam edebilirsiniz yani. biraz zor olur ama ileriyi dusunuyorsan evlilik gibi devam et sans ver iliskine.
ben biraz diyetlere baktim, patates diyetiyle cogu kisi kilo vermis. haftafa 3-4 kilo veriliyormus. 7 gun suruyor. sanirim pzt bu diyete baslamayi dusunuyorum. birde sen bak bakalim ? patates severim ben zorlancagimi sanmiyorum, zaten midemizde kucukdu:)
Ne kadar daha uzatacaksın istediğin kiloya gelene kadar mı.Ben tam uyamıyorum mesele 5.gün havuç var ama bulamadım pazarda yaşadığım İlçe küçük başka manavda yok bulamam yani ve balıkta yok tabi.Onun yerine domates salatalık,tavuk gibi seyler yiyecem tam anlamıyla isveç diyeti yapmıyorum aslında.5.günüm olmasına rağmen 2 kilodan fazla gitti.Gerçi sabahın dördü ve açlıktan uyuyamadım bugün baklava yemem için oldukça ısrar ettiler bir ısırık bile almadım el yapımıydı tatlıyı çok severim üstelikkkkkk.
Selam, ooo istediğim kiloya gelene kadar uzatamam. 30 kilo fazlalığım var. Yeni baştan başladım. Zaten 8. gün yine baştan başlıyor menü. bu diyetle 5 - 6 kilo verebiliyor. Bende senin gibi yapıyorum. Et olarak tavuk yiyorum. Kırmızı eti çiğnemekte zorlanıyorum. Alternatifleri deneyebilirsin.
Kaç kilosun? Çok acıkırsan ve ara öğün olarak şişmanlatmıyacak şekilde meyve vb. yiyebilirsin.
Baklavaya hayır baklavaya hayır
Ben neden kilo aldım tatlılardan dolayı marketlerde dolaşırken hayır yemem diyorum
Başaracağız başaracağız başaracağız
daha çok yazmalıyım buraya beni unutuyorsunuz hıııımmm
bu aralar işler falan oldu.o yüzden az yazabildim. Ve dışarıda olduğumdan azcık kaçamaklar oldu. Ona rağmen 2 kilo verdim. Yüzümden ve üst kısımlarımdan anlıyorum. Askılı bluz almıştım dar geliyordu şimdi üzerime iyi oldu.
Diyette 1 haftayı bitirdim. Ama kaçamak olduğu için biraz uzatacağım.
İyi geceler
keske benim elimde olasaydi ben herseye zaten varim ama o ise suanda yeni mezunuz ve geleceggimi bilmedigim bir yere seni surukleyemem diye bazi nedenlerden bitiricez offf cok kotu durumm uzaktanda istemiyor yapamaz ama ben orda is bulurum klay ya bilmiyorum artik kismet...
baktim bende patatesi severim ama patates kilo aldiriyor diye biliyorum arti 3 gun full patatestek tip beslenicez fark yaapmaz benim icin sorun degil onuda yapabiliz....
evet canim 3 gun sadece patates yiyorsun ama doyasiya, yani ac kalmiyorsun, 4 gunden sonra tavuk falan yemege basliyorsun. yani bilmiyorum arastirdim en uygun bunu bulabildim. Special K ya baslamak istiyorum ama onu agustos ayin basinda baslicam.
eger sende kesin kararli bir sekilde yapacaksan yarin patates diyetine baslayalim ?? patates diyeti topigi varmi acaba:)))
isveç diyeti yapan varmı aranızda arkadaşlar bu başlık daha önceden vardı ama ben başlamayaı düşünüyorumda 13günlük tavsiye edermisiniz?
evet canim 3 gun sadece patates yiyorsun ama doyasiya, yani ac kalmiyorsun, 4 gunden sonra tavuk falan yemege basliyorsun. yani bilmiyorum arastirdim en uygun bunu bulabildim. Special K ya baslamak istiyorum ama onu agustos ayin basinda baslicam.
eger sende kesin kararli bir sekilde yapacaksan yarin patates diyetine baslayalim ?? patates diyeti topigi varmi acaba:)))
Sekerlerrrr epeydir yoktum piyasada geri geldim.
Ayy 3-4 gunlugune Italya'daydik tabii benim Isvec diyeti patladi(( 10.gunun sonunda. Bu sabah 62 kg idim. Yediklerimin acisi insallah bukadarla kalir. Bu arada yeni fotograflarim var gonderecegim. Gittikce genisliyorum Bugun haftada 5 kg diyetine basladim. Sadece havuc yiyecegim nappim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?