- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #2.321
benim ablam ve yengem yaptı onlarda kabızlık olduuuuuuuu ..
ben de daha önce yapmıstım kilo wermstm ama yaptıgım günlerde kabız olmustum bende yapmayı cok istiorum ama korkuoru cnkü bende hemoroid war
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim ablam ve yengem yaptı onlarda kabızlık olduuuuuuuu ..
ne yazıkki bendede oldu.kanamalarla çıkabildim
ne kadar kilo werdn canmm..diyeti yaparken form plus yesil cay flan da icsek kabızlık sorunu ortadan kalkar mı acaba
ne kadar kilo werdn canmm..diyeti yaparken form plus yesil cay flan da icsek kabızlık sorunu ortadan kalkar mı acaba
morena prensess ben geldimm nerelerdesiniz siz... ben tr ye dondum sonunda napiyorsunuzzz bakimmmm sizler.. morena zaten hic ortalarda yok:S
iyiyim canim. Hadi gozun aydin:))
ya ben diyeti bozdum. Bugun elma diyetine basladim ins bozmassam
zaten hic diyet yapamam ,isvec diyetini ne guzel bozmadan yapmistim
saol canim benim. elmaya mi gectin bende baslamak istiyorum tekrardan diyete ama sanirim isvec yaparim yine hazir evdeyim ve tartimda var valla 10 dk da bir tartilip soylerim artik haha ya en guzelde bu isvec diyeti yariyor anlamadim bende diger diyetleri yapamiyorum bu isveci ilk defa guzelcene yapmistim sende tekrar donersen bu kez yapariz yine
ya dun arkadasim geldi, elma diyetinide daha ilk gunden bozmus oldum bugun gene basladim.
Isvec diyetine ni bilmiyorum eger baslarsam 3 kez 2 ayda tekrar etmis olcam, oda zararlidir yani. sende elma diyeti yapsan beraber devam etsek??
sen nasilsin canim ? kilon kacmis baktinmi evde? bide olculerin degismis mi?
sevgilinden ayrildin mi?
slm kızlarr bende zayıflamaya çalışıyorum uzun zamandır isveç dikkatimi çekti siz yaptınız herhalde
kaç defa yaptınız tam uydunuzmu.???
bide her defasında kaç kilo verdiniz.??
acil cevap bekliyorum yarın bi diyete başlıycam karar veremedim ya isveç yada 14 gün nesfit yapıcamm hangisini tavsiye edersiniz??
Oykucugum , tamam sen basla isvec diyetini bende arkadan yapayim, yatili misafirim var , onlar olunca yapamiyorum. prs yada cuma baslayabilirim. Zaten ikinci diyetim isvec diyeti gibi olmamisti cok kacamak yaptim:)
elma diyeti yapamiyorum, daha dogrusu hic bir diyet yapamiyorum, isvvec diyeti haric:) isvec diyetinde ac kalmiyordum alismisti bunyem.
bugun tartiya ciktim 55,6 cikti. bir kilo almisim,eger onlemini almassam verdigim kilolari geri alicam.
prs gunu baslayinca gec olmaz dimi seker? sen 4.gunde olacaksin ben basladigimda.
Sevgilini o aramadan arama bence. seni ozlesin biraz.. ve o arasin. e ilk adimi o atsin. Gene soyluyorum siz ayrilamassiniz bukadar cok seviyorken birbirinizi
valla bugun basliyordum teyzem geldi benim icin bisiler yapmis valla zorla yedirdi yeni geldim ya milet habire yediriyor :))) verdigimide alicam herkezde zayiflamissin az popon kaldi diyorlar bu arada ank is teklifi aldim kismetse gidicem bakicam mulakata heyecanliyim
diyetim bozuldu ama istersen seni bekliyim persembeye kadar persembe kati diyete baslariz kacamaksiz bugunluk gecti benden cunki :)
umarim ayrilmayiz geldigimden beri 30 tane kariyerden is basvurusu yaptum bugun aradi 1 yer konusalim diyor daha tatilimi bile yapmadim sirf yakinda olalim hersey duzene girsin diye cok seviyorum onu cokk.. ins ayrilmayiz dua et cok ihtiyacim var :)
dedim gb sen misafirlerini yola birlikte basliyalim diyete :)