- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #2.241
Bugün başladım sabah kahve yerine çay.öğlen ıspanak yerine marul ve akşamda et yerine tavuk yiyecem böyle değişiklikler fark eder mi?
yok cnm o kadar fark etmez,sonuçta benzer şeyler yiyorsun
kolay gelsin ilk defamı yapıosun bu diyeti?
Evet suan basım ağrıyo 6 olmadı ama ben dayanamadım aksam yemeğini yedim.Bi iki kaşıkta bulgur pilavı yedim yarın daha dikkatli olcam.5 kilo vermek istiyorum bakalım deniyecem insallah bozmam.
kızlar bugün 2. günümdü.1. günün sonunda 1100 gr vermişim.üstelik reglimin ilk günüydü.bakalım yarın sabah kaç gr vermiş olcam.kendimi gayet dinç hissediyorum hiç zorlanmadım.sabah tartıda o rakamı görünce çok şaşırdım.aksine daha fazla çıkarım diye düşünüyordum reglimden dolayı..ödül olarak bi çay kaşığı fıstık ezmesi yedimyalnız bende taşikardi var.dün sporumu yaparken azcık koşayım dedim.daha yarım dk olmadan nabzım 160a fırladı.sonra yürüdüm ama spor bitene kadar 160-165 arasıydım.bugünde 5km hızla yürüdüm 120ydi.demekki hiç koşmamam lazım.zayıflayacam derken öbür tarafı boylamıyım
bu arada benim gibi gün gün tartılan yok heralde içinizde...yanlışmı yapıom ki..ama tartılmazsam çatlarım ki ben...
Diyette bugün ikinci günümdü ama okuldan arkadaşım evlerine davet etti beni. Sabah kahvaltısını yemedim, oraya gidince 2 tane kurabiye, ufak bi dilim mantarlı börek yedim. Ayıp olmasın, bişey yememiş gibi gözükmemek içinde bol bol meyve suyu, limonata falan içtim. Ama akşama doğru ölüyorum zannettim, sanki midem çatlıyordu. Ve akşam tartılınca(bugün yediklerime rağmen) 2 kilo vermiş olduğumu farkettim. Bu durumda size sormak istediğim bi kaç şey var;
1-Migreni olanları diyette fazla zorlandı mı, yani ağrılarınız nasıldı?
2-İlk günden midemin bu kadar küçülmesi mümkün müü?
bu arada benim gibi gün gün tartılan yok heralde içinizde...yanlışmı yapıom ki..ama tartılmazsam çatlarım ki ben...
Oykucugum dukan diyeti kitap okumayinca zor olur... ben int baktim satin alacagim bir yer yok burda. Napalim diye dusuyorum special k diyetinden baska aklima bir diyet gelmiyor??? pazartesi diyetimiz bitiyor. sali yeni diyete baslamak lazim. Ramazan gelmeden yapalim. Ramazanda da diyete devam etmeyi dusunuyorum ben.
kizlar daha onceden deneyip basarili oldugunuz bir diyet varmi ? varsa bize yardimci olursaniz sevinirim. Hollywood diyeti haric.
erken yemen daha iyi ben eşimi bekliom mecburen 7 gibi yiyorum,erken olmuo ne yazııki aman ha erken yiyince acıkıp daha sonra bişleer yeme:)çok acıkırsan birazcık beyaz leblebi ye tok tutar üzerinede bol su..ben dayanamadığım zaman atıom bi avuç ağzıma üzerine su ohhh mis...şunun şurasında kaç günki sıkacaz dişimizi,oruç tutuomuşsun gibi düşün..sonra kilo verince giyeceklerini düşün kaç kilosun bu arada 5 kilo dediğine göre çok yok?
asdfastf77, 1 gunde 2 kilo vermek mumkunmu hic duymadim ?? sorularina gelince, ilk gunde midenin bukadar kuculdugunu zannetmiyorum. birde yasini merak ettim?
ben bugün kilo vermemişim((((((dün azıcık kaçamak yaptım ondanmı yoksa regli olacam acaip şişim ondamı???kaçamaklarmın sorumlusu tamamen reglim yaklaşması çıldırıom yaaa tatlı krizleri gelio: hala 68.3000 bugün 3. günü tekrar yapacam
merhaba ben de dün başladım diyete dün 63tüm bugün 61.5 gösteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?