Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Neden bilmiyorum bana ilk günler zor gelmedi. Dün ve bugün ama dayanıcam bırakmayacağım...

Mezun olduguna cok coook sevindim canim

Canim bende incelmisim dun olculdum, gogsum 90 olmus, belim 70 cok sevindim. bacaklarimda incelmis . dun 2 aydir gormedigim bir arkadasi gordum, sen zayiflamisin dedi :) bende evet sicaklardan dedim:) diyet yaptigimi kimseye soylemiyorumda. devam diyete incelmeyede devamm

kot pantolon larimin hic biri olmuyor, napicam ben kemer takmayida sevmiyorum.

benim dun 7.gundu. sabah cay ictim. oglen meyve yedim, aksamda izgara tavuk yedim. yaninda cacik yedim. Yani aksam hicbirsey yerine oglen hicbirsey yemedim. cunku menudeki ogunleri degistirebiliyorsun.

bugun sabah kahvaltida kahve vardi, oglen yemeginde 2 yumurta ispanak domates, ben sabah bir adet yumurta yedim, oglende bir yumurta ispanak yicem. yani paylastiriyorum ac kalmamak icin.

sanırım herşeye rağmen bnde yapacam cnm bakalım sonuç ne olcak .inşallah bende de işe yarar

hangi diyet saglikli ki? oyuzden bir yerlerden baslamak gerekiyor, bence isvec diyeti yeni diyete baslamak isteyenler icin super bir menu. Ac kalmadan zayifliyor ve inceliyorsun. Diyet yapmak istemeyenelerin en buyuk soyledigi sey, ben listedeki seylere uyamiyorum. ee ozaman nasil zayiflamak istiyorsun diye sormazlarmi adama:) gulu seviyorsak dikeninede katlancaz bence. biraz disimizi sikip diyet yapip istedigimiz kiloya ulasacagiz. sonra formumuzu koruyacagiz, ama kalici kilo vermek icin mutlaka spor sart....

bence bir basla , ilk 2 gun zor gectigi yonunde bazi yorumlar var, fakat benim zor gecmedi, bunyeden bunyeye degisiyor

Morena sen niye yoksun sekerim 4-5 gun? misafirin gelecegi icinmi? sakin diyeti bozma takip ediyoruz seni ona gore seker

dun arkadasima misafirlige gittim, oglen birseyler yapicakti, yapma tokum ben dedim, halbuki sabah bir cay ve meyveyle duruyordum:)) ama bozmadim, biraz kuruyemis yedim. ve aksamda kestane sekeri kacamagim oldu.

yarin aksam yemeginde misafirim var . bakalim nasil olcak !!

Son düzenleme:
prensesss tsk ederim cokkk sevincim cokkk haha ...... nasilsa toplandik yapalimm sohhbet valla bende diyetteyim demiyorum zaten hava sicak dite suyu dayiyorum kendime bende senin aksine kemersiz asla pantolon kulanamam nasil gecti bugununnn

öyküüü prenses neler yapıyorsunuz nasıl gittiniz ya =) Ben yapamadım bu diyeti, bi gün kb kesince başım döndü aman kalsın dedim valla bu kadar zayıf olduğumu bilmiodum ya da siz çok güçlüsünüz şimdi anladım bunu helal olsun ne diyeyim Nasıl sonuçlar? Sen tartılabildin mi öykü

valla iyi gidiyor fazla acikma yok bende tartilmak derken gecenlerde 77 diydim moralim 0 di ama daha tartilamadim okuldan sonra gittim o yere ama kadin yoktu malum tartisida yoktu ins gelir onumuzdeki gunlerde ama incelmissim ona seviniyoorumm yaa ilk gunler ben acliktan uyuyamiyordum acim diye formda dolanip duruyordum haha

bbende simdi ananas yedim... ama yag yakici ozelligi varmis onun icin gonul rahatligiyla yedim hahah bu sefer vicdan azabi cekmedim niyeyse

prensesss tsk ederim cokkk sevincim cokkk haha ...... nasilsa toplandik yapalimm sohhbet valla bende diyetteyim demiyorum zaten hava sicak dite suyu dayiyorum kendime bende senin aksine kemersiz asla pantolon kulanamam nasil gecti bugununnn

Bende cok sevindim canim. dur olculerimi yazayim:))2 ay oncesi gogus 92 bel 72 basen 104 bacak 60 gobek 87

dun gogus 90 bel 70 basen 103 bacak 57 gobek 84

senin olculerin nasil:))

canim bizim diyet iyi gidiyor,oykuyle ayni gundeyiz. artik cok acikmiyorum, midem kucukdugu icin hemen doyuyorum. yemem gerekenleri saatlere bolup yiyiorum, aciktigim zaman kacamak larim oluyor, meyve dondurma gibi... dun burclara gore diyete baktim, aslan burcu diyet icin cok azimli ve sabirliymis , yemegi seven bir burcmus falan filan. yani diyet yapmak tam bana gore dedim okudugum zaman
sen special k diyeti uygulasana, ocok kolay bir diyet.

oykucugum dukan diyeti ni napicaz canim??? ya az kaldi diyetimizin bitmesine. bu diyet bitince hemen baska diyete baslamak isitoyrum. BEnde kitabi yok, online baktim burdan internetten satin almak icin ama burdada yok.

kızlar bugün 2. günümdü.1. günün sonunda 1100 gr vermişim.üstelik reglimin ilk günüydü.bakalım yarın sabah kaç gr vermiş olcam.kendimi gayet dinç hissediyorum hiç zorlanmadım.sabah tartıda o rakamı görünce çok şaşırdım.aksine daha fazla çıkarım diye düşünüyordum reglimden dolayı..ödül olarak bi çay kaşığı fıstık ezmesi yedim yalnız bende taşikardi var.dün sporumu yaparken azcık koşayım dedim.daha yarım dk olmadan nabzım 160a fırladı.sonra yürüdüm ama spor bitene kadar 160-165 arasıydım.bugünde 5km hızla yürüdüm 120ydi.demekki hiç koşmamam lazım.zayıflayacam derken öbür tarafı boylamıyım

benimde yaklasik 1 ay onceki olculerim gecen ay almstim. gogusume bakmadim su bel kismimdan gobeek deliginden olctum onceki 96 simdi ki 93 basenim 107 simdi 106 basen fazla gitmio ama toparliyor.... birde spor yapiyoruz ama bilmem ki

evet ananas in oyle bir ozelligi varmis. bende kiraz bluebery ve cilek kacamaklarim oluyor:) .
meyvesiz olmuyor dondurmasizda bende dayanamiyorum napalim ama ananasi seviyorumm guzel oluyor icim rahat rahat yiyorum.. cilekde cok severim haftada 1 yerim onu

oykucugum dukan diyeti ni napicaz canim??? ya az kaldi diyetimizin bitmesine. bu diyet bitince hemen baska diyete baslamak isitoyrum. BEnde kitabi yok, online baktim burdan internetten satin almak icin ama burdada yok. .
bende ara vermek istemiyorum direk baslayalim diyecektim bende. valla bende baktim netten de onlinede indirilmiyor kitap napsakk ki formdaki kizlardan mi istesek yardim zaten su ulkede turkce kitap bile yok .... 17-18 gb donucem tr ye alir paylasirdim sizle ama oda gec sayilir gun olarak. napsak bende bilemedim ama ara vermiyelim dukanin kitapini arastirayim az daha belki pc ye indirip okuruz

evet hatırladım tartın yoktu olsun zaten doktorlarda tartıda çıkan sonuca göre ölçtüğümüzü daha uygun buluyorlar. Tabi insan kaç kilo olduğunu merak ediyor

valla ben su yerde 1 tane tartici gordum oda bugunlerde yokyine.... ya birde annemin tartisi ne guzel elektronik gram gram olcuyor cok hosuma gidiyordu. ahh annem ahhh nasil ozledigimi bir bilse :92: doktor tartisi nasil bisi ki . aradaki fark ne:S

bugün 3. günüm sabah tartıldım 500 gr gitmiş oldumu 2 günde 1.5 kilo şimdi merakla bekliorum aceba hedefime ulaşabilecekmiyim????böle gitmye devam ederse,9 kilo gider gibi tabi aynı şekilde 2 günde 1.5 kilo olarak...2. hafta kilo verme yavaşlıyormuydu kızlar??????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…