- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #2.221
Kizlar selam,
8.gunum. tartilmadim dun aksam ama tahminimce 61 de saymaya devam ediyorum cunku insan 1 kg bile verse hissediyor. bende oyle birsey yok suanda... Neyse napalim 61 olduguda iyi...
dun biraz diyetin disina ciktim. 5 tane falan bogurtlen yedim aksam, kan sekerim dusmustu cunku bayilacak gibiydim insallah bisey olmaz. Sonra 9 gibi uyudum zaten, gidasiz kalinca insanin hicbirseye hali olmuyor.
Durumlar boyle simdilik. Bu hafta Pazar son gunum isvec diyetinde sonrasina karar veririz artik. Bisey diycem bu arada ben Cumartesiye kadar internete giremeyecegim haberiniz olsun :78:
sakin birakma cnm bak ac kalmissin o kadar yuzmus yuzmuss kuyruguna gelmissin sakin deneme birakmayi... bende gecen sefer oyle oldu cok pisman oldumm... arada oyle kacamaklar bizdede vargecen sefer mcdonals geldi onume dayanamadim yedim ondan bozmustum. ama simdi mcdonalsa gidiyorum mis gb koku icinde ben sadece salata yiyorum ahh ahhh o kokunun icinde zaten ilk iki gun zordur ondan sonrasi gelir cnmm birakma sakin bak bizle devam et//////:92::92::92:
HEYOOO MEZZUNN OLDUMMM MEZUNNNN :92::92::92::92::92::92:bugunde baktim gobek 2 cm incelmis mutluyummm mutluyummmm ayy icim icime sigmiyor...
kis MONERA niye yoksun yaa...(( diyete devammmm..haftaya yesinine baslicazz unutma
PRENSES cnmmm nerdesinnnnasil gidio diyett yaa ben heyecananmidir nedir 2 gundur zate bisiler yiyemiyordum ama diyetin disina cikmadim ama tek ogun oldu salata yiyorum kahve ole kaliyordu:92::92::92:
7. gün gerçekten çok zor, nasıl başracağım bilmiyorum, çay, ısgara et ve bir meyve akşam hiçbirşey yememek :S 6. günün sonunda da benim tansiyonum düşmeye başladı. Soda içerek toparlamaya çalışıyorum ama çok işe yaradığı söylenemez. Ayrıca aşırı halsiz oluyorum ve kızım benimle oynamak istiyorKocama söylemiyorum bunları kesin diyeti bırak diye başımın etini yer. Bende biraz kaçırdım dün akşam çilek, iki parça bitter çikolata ve bir dilim karpuz. Buna rağmen 200 gr vermişim. Bu haftayı bir geçirebilsem kesin istediğim kiloya ulaşacağım ama çok zor görünüyor. Motivasyona ihtiyacım var
sanırım herşeye rağmen bnde yapacam cnm bakalım sonuç ne olcak .inşallah bende de işe yarar
öyküüü prenses neler yapıyorsunuz nasıl gittiniz ya =) Ben yapamadım bu diyeti, bi gün kb kesince başım döndü aman kalsın dedim valla bu kadar zayıf olduğumu bilmiodum ya da siz çok güçlüsünüz şimdi anladım bunu helal olsun ne diyeyimNasıl sonuçlar? Sen tartılabildin mi öykü
Morena sen niye yoksun sekerim 4-5 gun? misafirin gelecegi icinmi? sakin diyeti bozma takip ediyoruz seni ona gore seker
dun arkadasima misafirlige gittim, oglen birseyler yapicakti, yapma tokum ben dedim, halbuki sabah bir cay ve meyveyle duruyordum:)) ama bozmadim, biraz kuruyemis yedim. ve aksamda kestane sekeri kacamagim oldu.
yarin aksam yemeginde misafirim var . bakalim nasil olcak !!
prensesss tsk ederim cokkk sevincim cokkkhaha ...... nasilsa toplandik yapalimm sohhbet valla bende diyetteyim demiyorum zaten hava sicak dite suyu dayiyorum kendime bende senin aksine kemersiz asla pantolon kulanamam nasil gecti bugununnn
öyküüü prenses neler yapıyorsunuz nasıl gittiniz ya =) Ben yapamadım bu diyeti, bi gün kb kesince başım döndü aman kalsın dedim valla bu kadar zayıf olduğumu bilmiodum ya da siz çok güçlüsünüz şimdi anladım bunu helal olsun ne diyeyimNasıl sonuçlar? Sen tartılabildin mi öykü
bbende simdi ananas yedim... ama yag yakici ozelligi varmis onun icin gonul rahatligiyla yedim hahahbu sefer vicdan azabi cekmedim niyeyse
cnm benim tartim yok ancak mezro ile olculuyorum ins 15 gun sonra tartilabilirim evime kavustugumda:92::92:
benimde yaklasik 1 ay onceki olculerim gecen ay almstim. gogusume bakmadimBende cok sevindim canim. dur olculerimi yazayim:))2 ay oncesi gogus 92 bel 72 basen 104 bacak 60 gobek 87
dun gogus 90 bel 70 basen 103 bacak 57 gobek 84
senin olculerin nasil:)) .
meyvesiz olmuyor dondurmasizdaevet ananas in oyle bir ozelligi varmis. bende kiraz bluebery ve cilek kacamaklarim oluyor:) .
bende ara vermek istemiyorum direk baslayalim diyecektim bende. valla bende baktim netten de onlinede indirilmiyor kitap napsakk ki formdaki kizlardan mi istesek yardimoykucugum dukan diyeti ni napicaz canim??? ya az kaldi diyetimizin bitmesine. bu diyet bitince hemen baska diyete baslamak isitoyrum. BEnde kitabi yok, online baktim burdan internetten satin almak icin ama burdada yok. .
evet hatırladım tartın yoktu olsun zaten doktorlarda tartıda çıkan sonuca göre ölçtüğümüzü daha uygun buluyorlar. Tabi insan kaç kilo olduğunu merak ediyor
bugün 2. günüm arkadaşlar az önce kahvemi içtim,ama akşam kaçamak yaptım 1 kaç tane patates kızartması yedim.eee zor oluo eşin diyet yapmayınca aynı sofrada oturup yavan yavan ızgara yemek.bide şu diyet günlerinde ne var eşim dışarda yesede bende ona yemek yapmayı düşünmesem.yapması bişe diil onun yediği herşeyi cnm çekio,resmen irademi sınıom sanki ben orucumda o değil gibi..neyse bozmadan devam etmeliyim.zaten arada kaçamak olmadan yaparsam bu diyeti kendimi biliom en fazla 3. günde elvada isveçe çünkü yiyemedikçe srtes olurum.bu arada çok su içtim yaklaşık 3.5 itre falan ve bugün tartıldım 1 kilo gitmiş bile..ama vucudum acaip şiş.regl dönemindeyim vucut suda topluo sanırım bakalım 13 günü sonunda tatile gidebilecek kadar kendimi mutlu hissedebilecekmiyim çünkü evlenirken aldığım yepyeni kıyafetlerimin hiç biri üzerime olmuo herşey dolapta basılı ve ben inatla yeni bişeler alıp rahatlamak istemiomdaha önce bol gelen bol kesim pantolanlarımı streç olarak giyip idare ediyorum:)tatile kadar zayıflayıp mini eteklerimi elbiselerimi giyebilmek istiyorum en önemliside mayomu:)bikini diyemiom çünkü eşim kıskanıo:) hepinize kolya gelsin....yola devam
1. gün kilo 69.800
2. gün kilo 68.800
hedefffffff 60.000 işallahhhhhhhh Allahımmmmmmmmmmmmm
bu arada benim gibi gün gün tartılan yok heralde içinizde...yanlışmı yapıom ki..ama tartılmazsam çatlarım ki ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?