• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

benimde bugun dorduncu gunumdu dort gun ac olunca bugun biraz halsiz dustum aksam yemegini degistirdim ispanakli yumurta yaptim kendime bi tabak ama yarisini yedim yarisi kaldi doydum inanamiyorum kendime dort gundur kendimi taniyamiyorum cok mutluyum insallah bu mutlulugum tartiya ciktiktan sonrada devam eder:)

Bende anlayamadım niye böyle oldu, bi de sabah kalkınca su içtim, mideme taş gibi oturdu, hareket edemedim resmen:50:
18 yaşındayım, acaba ağır mı geldi?...

Her sabah ilik bir bardak suyun hic bir zarari yok, ustelik ibrahim saracoglunu kitabinda oneriyor. bende her sabah kalkinca bir bardak ilik su iciyorum. ya 18 yas cok kucuk degil canim. 3 gun devam et bakalim eger cok ac kalirsan bakarsin baska bir caresine.

merhaba ben de dün başladım diyete dün 63tüm bugün 61.5 gösteriyor :8::21:

hayirlisi olsun diliyorum. Basarilar...

yaa bugun gunum cok kotuydu telefonum calindi magzada sinir oldum ya aslinda bende suc ama yinede cok kaliteli magzaydi ordaki kadin yapti kesin biliyorum ama kanit olmayinca neye yarar o sinnirle geldim eve yarim patatesli ekmek ve domates zeytin ekmek arasi yapip yedimm sinirden :((( telefon gitsin sorun diil ama o benim sevgilimin sevgililer gunu hediyesiydi diyetimde son gunleri hep sinirlerim bole oluyor yiyorum offf offfffffffffffffffffff:47::47::47::47: Allahlarindan bulsunlar...nefret ediyorum su lanet vicdansiz ukraynalilardan insanlik namina hic bisileri yok:84::84::84:

canim yaa cok uzuldum gercekten. telefon calinmasina bende cok sinir oluyorum. benim esim iki kere caldirdi ustelik cok sevdigi telefonlari. ama geri donusu olmadi malesef, acaba magazanin gizli kamerasi falan yokmu ? bir sorsaydin?

selam arkadaslar bugun 10.gunum. dun meyve yedim biraz.

hersey iyi gidiyor , fakat bugun misafirim gelicek , aksam napicam bilmiyorum...

valla o siirle ne dedim ne yaptim valla hatirlamiyorum ... vardir ama yabanciyiz diyede kailede almaz tipleri yok mu verem ediyor beni iyi kide son senem de gidiyorum, ben boyle rezillik gormedim tr olsa alirlar teli koyarlar gelmesini beklerler bu nasil bir ac ulke valla ancak insanlar gorunce anlarsiniz off offf... valla moralim sifir. elden de biside gelmez neyse yola cikicam haftaya basimizin gozumuzun sadakasi diyeyim baska turlu olmuo ...senin diyet ne alemde prensess :) diyetimde sinirlerim yuzunde ekmegi bir hisimla yedimm

canim tekrar cok gecmis olsun, ya ulkeyle alakali degil pek, kotu insan heryerde kotu, yardimsever insan heryerde yardimseverdir. dedigin gibi gidicegi varmis telefonun gitmis. Artik sadaka niyetine olsun.

benim diyet iyi gidiyor canim. bugun oglr yumurta yedim 2 tane. aksamda misafirlerle et yemegi yicem. artik ekmeksiz pilavsi yerim bir zarari olmaz ozaman :)

canim tekrar cok gecmis olsun, ya ulkeyle alakali degil pek, kotu insan heryerde kotu, yardimsever insan heryerde yardimseverdir. dedigin gibi gidicegi varmis telefonun gitmis. Artik sadaka niyetine olsun.

benim diyet iyi gidiyor canim. bugun oglr yumurta yedim 2 tane. aksamda misafirlerle et yemegi yicem. artik ekmeksiz pilavsi yerim bir zarari olmaz ozaman :)

neyse canimiza bisi olmadi ama malda bazen kiymetli oluyormus simdi anladim :))))))

bisicik olmaz bak bana sinirden bir oturusta ekmegi yedim ama hincim hala gecmedi ben stresli olunca moralim bozuk olunca aklima hemen yemek geliyorr off offf

aksine bende canim sikkin olunca birsey yiyesim gelmiyor, birkere esimle kusmustuk, 3 gun hicbir sey yemedim. zayifladinmi diye sorarsan hayir 3 gun icinde kilo vermedim:)) cunki bir sey yemeyince kilo veremiyorsun. Mutlaka yiyerek kilo vermek gerekiyor.

buarada yedigin ekmek kac dilimdi bakalim??? onu eritmek icin egzersiz ve spor yapmalisin gece gece:)

aksine bende canim sikkin olunca birsey yiyesim gelmiyor, birkere esimle kusmustuk, 3 gun hicbir sey yemedim. zayifladinmi diye sorarsan hayir 3 gun icinde kilo vermedim:)) cunki bir sey yemeyince kilo veremiyorsun. Mutlaka yiyerek kilo vermek gerekiyor.

buarada yedigin ekmek kac dilimdi bakalim??? onu eritmek icin egzersiz ve spor yapmalisin gece gece:)

bazen bende oyle oluyorum ama bugun sinriimde yiyesim tuuttu... haklisin yiyerek zayiflaniyor :D bir bende ise yaramiyor sanirim :D \

valla kac dilim degilde ne kadar yedin demek daha dogru olur...boyle yarmdan az daha az dusun oyle bir ekmek icine domates krem peynir zeytin koydum:D valla nereme gitti ne yedim anlamadim elimde az kalmisti ki aklim basima geldi napiyorum ben dedim koydum yemedim ama ustumu bile degismeden o sinirle yaptim... valla hic spor havamda degilim bugun yapmadim :( napalim artik gidene kadarda icimden gelmez sanirim cok tuaf icim kendmi hic iyi hisetmiyorum acaba burdan ayriliyorum diyemi sevgilimden ayriliyorum diyemi cok dengesizlestim offff bu kadar ust uste seyler yasamak beni cok yoruyor

Arkadaşlar,

Ben 7. gün akşam yemeğe gideceğim için öğlen sadece meyve yedim (4 kayısı, 1 muz). Akşam maalesef bozdum. Kuru ekmek bile o kadar lezzetli geldi ki :( Neyse ertesi gün 7. günü tekrar uyguladım sanki hiç ara vermemişim gibi akşam da hiç birşey yemeden yattım. Sabah kalktığımda kilom eskiye döndü 63.7. O gün bozmasaydım şu anda 62'leri görüyordum kesin. Bugün 8. günü uygulamaya devam ediyorum. En azından diyetin sonunda 60 kiloyu görmek istiyorum ama ikinci hafta az kilo veriliyormuş. ikinci haftasının sonunda olanlar lütfen bilgi verebilir mi? Kilo kaybı nasıl gidiyor?

Arkadaşlar,

Ben 7. gün akşam yemeğe gideceğim için öğlen sadece meyve yedim (4 kayısı, 1 muz). Akşam maalesef bozdum. Kuru ekmek bile o kadar lezzetli geldi ki :( Neyse ertesi gün 7. günü tekrar uyguladım sanki hiç ara vermemişim gibi akşam da hiç birşey yemeden yattım. Sabah kalktığımda kilom eskiye döndü 63.7. O gün bozmasaydım şu anda 62'leri görüyordum kesin. Bugün 8. günü uygulamaya devam ediyorum. En azından diyetin sonunda 60 kiloyu görmek istiyorum ama ikinci hafta az kilo veriliyormuş. ikinci haftasının sonunda olanlar lütfen bilgi verebilir mi? Kilo kaybı nasıl gidiyor?

canim ben ilk isvec diyetimde, birinci haftayla hemen hemen ayni vermistim. yaklasik 3 kilo verdim toplam isvec diyetinden. eger bozmassan bence 2.haftada 1.hafadaki kadar cabuk verebilirsin. Buarada 7.gun bozuldu diye diyeti birakmadigina sevindim, azimlisin zayiflayacagim diye.:64::64::64:

oykucugum icimden bir his diyeti biraktin diyor dogrumu:18::18::18::18:

yok cnm diyeti birakmadim o gun oyle yedim dahada agzima lokma koyamadim bugun hele hicyiyemedim ya su ictim suekli icimden hic yemek gelmiyor birde bu ara diploma verilisleri islemleri yurt cikisti filan tercume derken birde sevgilimle ayrilma konusu filan ben kendimi iyi hisetmiyorum yiyemedim hic bisi. canimda istemedi zaten gitmiyr bogazimdan. belki bu carsaba tr ye donerim onunda verdigi stres filan anlamadim bende yaa ama birakmadimm :(((( sen nasilssin nasil gidiyor

kızlar bu sabah tarıldığımda toplamda 2400 gr gitmişti.bu arada bu 4.günün sonundaydı.yalnız diyetten beri tuvalete çıkamıyorum.ilaç içtiğim halde kanrevan içinde çıkabildim :84: düzenli tuvalet ihtiyacımı gidersem daha çok gider.o kadar da su içiyorum.salatalara zeytinyağı koyuyorum ama genetik miras işte :68:

Slm Kızlar,
ben de bugün baslamak istiyorum isveç diyetine. Toplamda 13 kilo vermek istiyorum ama tabii bunun 6 kilosunu isvec diyetinden verirsem süper olur. Bugün başlayacak başka kimse varsa diyet kardeşliği yapabiliriz. Böylelikle asayiş berkemal olur :) Herkese bol şans ve taş gibi bedenler diliyorum :37:

Slm Kızlar,
ben de bugün baslamak istiyorum isveç diyetine. Toplamda 13 kilo vermek istiyorum ama tabii bunun 6 kilosunu isvec diyetinden verirsem süper olur. Bugün başlayacak başka kimse varsa diyet kardeşliği yapabiliriz. Böylelikle asayiş berkemal olur :) Herkese bol şans ve taş gibi bedenler diliyorum :37:

aramiza hosgeldinnn... kesinlikle verirsin arada kacamak yapmaz harfi harfine uygularsan kesinlikle istedigine ulasirsin. valla biz bitirdik sayilir.baska diyete gecicegiz ama yapan arklar cokk ..amin dilekkklerin umarim olur:DD:D

Merhaba diyetdaşlarım,
İşlerden dolayı pek yazamadım. 7. gündeyim. Ama arada kaçamak oldu. 2 kilo verdim. Olsun bu da güzel. Biraz daha uzattacağım diyeti bu yüzden. Çokça su içip, 30 dak. en azından spor yapabilirsiniz.
İyi günler ;)

Son düzenleme:
Slm Kızlar,

Hoşgeldin aramıza :)

Back