• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Kizlar selam,

8.gunum. tartilmadim dun aksam ama tahminimce 61 de saymaya devam ediyorum cunku insan 1 kg bile verse hissediyor. bende oyle birsey yok suanda... Neyse napalim 61 olduguda iyi...

dun biraz diyetin disina ciktim. 5 tane falan bogurtlen yedim aksam, kan sekerim dusmustu cunku bayilacak gibiydim insallah bisey olmaz. Sonra 9 gibi uyudum zaten, gidasiz kalinca insanin hicbirseye hali olmuyor.

Durumlar boyle simdilik. Bu hafta Pazar son gunum isvec diyetinde sonrasina karar veririz artik. Bisey diycem bu arada ben Cumartesiye kadar internete giremeyecegim haberiniz olsun :78:

sakin birakma cnm bak ac kalmissin o kadar yuzmus yuzmuss kuyruguna gelmissin sakin deneme birakmayi... bende gecen sefer oyle oldu cok pisman oldumm... arada oyle kacamaklar bizdede var :D gecen sefer mcdonals geldi onume dayanamadim yedim ondan bozmustum. ama simdi mcdonalsa gidiyorum mis gb koku icinde ben sadece salata yiyorum ahh ahhh o kokunun icinde :D zaten ilk iki gun zordur ondan sonrasi gelir cnmm birakma sakin bak bizle devam et//////:92::92::92:

Neden bilmiyorum bana ilk günler zor gelmedi. Dün ve bugün ama dayanıcam bırakmayacağım...

HEYOOO MEZZUNN OLDUMMM MEZUNNNN :92::92::92::92::92::92::D bugunde baktim gobek 2 cm incelmis mutluyummm mutluyummmm :D:D ayy icim icime sigmiyor...

kis MONERA niye yoksun yaa... :((( diyete devammmm..haftaya yesinine baslicazz unutma:D
PRENSES cnmmm nerdesinnn:D nasil gidio diyett:D yaa ben heyecananmidir nedir 2 gundur zate bisiler yiyemiyordum ama diyetin disina cikmadim ama tek ogun oldu :D:D salata yiyorum kahve ole kaliyordu:92::92::92:

Mezun olduguna cok coook sevindim canim:nazar::64::64::64::64::64::64::64:

Canim bende incelmisim dun olculdum, gogsum 90 olmus, belim 70 cok sevindim. bacaklarimda incelmis . dun 2 aydir gormedigim bir arkadasi gordum, sen zayiflamisin dedi :) bende evet sicaklardan dedim:) diyet yaptigimi kimseye soylemiyorumda. devam diyete incelmeyede devamm:8::8::8:

kot pantolon larimin hic biri olmuyor, napicam ben:17::17: kemer takmayida sevmiyorum.

7. gün gerçekten çok zor, nasıl başracağım bilmiyorum, çay, ısgara et ve bir meyve akşam hiçbirşey yememek :S 6. günün sonunda da benim tansiyonum düşmeye başladı. Soda içerek toparlamaya çalışıyorum ama çok işe yaradığı söylenemez. Ayrıca aşırı halsiz oluyorum ve kızım benimle oynamak istiyor :( Kocama söylemiyorum bunları kesin diyeti bırak diye başımın etini yer. Bende biraz kaçırdım dün akşam çilek, iki parça bitter çikolata ve bir dilim karpuz. Buna rağmen 200 gr vermişim. Bu haftayı bir geçirebilsem kesin istediğim kiloya ulaşacağım ama çok zor görünüyor. Motivasyona ihtiyacım var

benim dun 7.gundu. sabah cay ictim. oglen meyve yedim, aksamda izgara tavuk yedim. yaninda cacik yedim. Yani aksam hicbirsey yerine oglen hicbirsey yemedim. cunku menudeki ogunleri degistirebiliyorsun.

bugun sabah kahvaltida kahve vardi, oglen yemeginde 2 yumurta ispanak domates, ben sabah bir adet yumurta yedim, oglende bir yumurta ispanak yicem. yani paylastiriyorum ac kalmamak icin.

sanırım herşeye rağmen bnde yapacam cnm bakalım sonuç ne olcak .inşallah bende de işe yarar:61:

hangi diyet saglikli ki? oyuzden bir yerlerden baslamak gerekiyor, bence isvec diyeti yeni diyete baslamak isteyenler icin super bir menu. Ac kalmadan zayifliyor ve inceliyorsun. Diyet yapmak istemeyenelerin en buyuk soyledigi sey, ben listedeki seylere uyamiyorum. ee ozaman nasil zayiflamak istiyorsun diye sormazlarmi adama:) gulu seviyorsak dikeninede katlancaz bence. biraz disimizi sikip diyet yapip istedigimiz kiloya ulasacagiz. sonra formumuzu koruyacagiz, ama kalici kilo vermek icin mutlaka spor sart....

bence bir basla , ilk 2 gun zor gectigi yonunde bazi yorumlar var, fakat benim zor gecmedi, bunyeden bunyeye degisiyor:40::40:

Morena sen niye yoksun sekerim 4-5 gun? misafirin gelecegi icinmi? sakin diyeti bozma takip ediyoruz seni ona gore seker:16::16::16::16:

dun arkadasima misafirlige gittim, oglen birseyler yapicakti, yapma tokum ben dedim, halbuki sabah bir cay ve meyveyle duruyordum:)) ama bozmadim, biraz kuruyemis yedim. ve aksamda kestane sekeri kacamagim oldu.

yarin aksam yemeginde misafirim var . bakalim nasil olcak !!

Son düzenleme:
prensesss tsk ederim cokkk sevincim cokkk :Dhaha :D...... nasilsa toplandik yapalimm sohhbet valla bende diyetteyim demiyorum zaten hava sicak dite suyu dayiyorum kendime :D bende senin aksine kemersiz asla pantolon kulanamam :D:D nasil gecti bugununnn :D

öyküüü prenses neler yapıyorsunuz nasıl gittiniz ya =) Ben yapamadım bu diyeti, bi gün kb kesince başım döndü aman kalsın dedim valla bu kadar zayıf olduğumu bilmiodum ya da siz çok güçlüsünüz şimdi anladım bunu helal olsun ne diyeyim :1: Nasıl sonuçlar? Sen tartılabildin mi öykü:61:

öyküüü prenses neler yapıyorsunuz nasıl gittiniz ya =) Ben yapamadım bu diyeti, bi gün kb kesince başım döndü aman kalsın dedim valla bu kadar zayıf olduğumu bilmiodum ya da siz çok güçlüsünüz şimdi anladım bunu helal olsun ne diyeyim :1: Nasıl sonuçlar? Sen tartılabildin mi öykü:61:

valla iyi gidiyor fazla acikma yok bende tartilmak derken gecenlerde 77 diydim moralim 0 di ama daha tartilamadim okuldan sonra gittim o yere ama kadin yoktu malum tartisida yoktu:D ins gelir onumuzdeki gunlerde ama incelmissim ona seviniyoorumm:D yaa ilk gunler ben acliktan uyuyamiyordum acim diye formda dolanip duruyordum haha

Morena sen niye yoksun sekerim 4-5 gun? misafirin gelecegi icinmi? sakin diyeti bozma takip ediyoruz seni ona gore seker:16::16::16::16:

dun arkadasima misafirlige gittim, oglen birseyler yapicakti, yapma tokum ben dedim, halbuki sabah bir cay ve meyveyle duruyordum:)) ama bozmadim, biraz kuruyemis yedim. ve aksamda kestane sekeri kacamagim oldu.

yarin aksam yemeginde misafirim var . bakalim nasil olcak !!

bbende simdi ananas yedim... ama yag yakici ozelligi varmis onun icin gonul rahatligiyla yedim hahah :D bu sefer vicdan azabi cekmedim niyeyse:D

prensesss tsk ederim cokkk sevincim cokkk :Dhaha :D...... nasilsa toplandik yapalimm sohhbet valla bende diyetteyim demiyorum zaten hava sicak dite suyu dayiyorum kendime :D bende senin aksine kemersiz asla pantolon kulanamam :D:D nasil gecti bugununnn :D

Bende cok sevindim canim. dur olculerimi yazayim:))2 ay oncesi gogus 92 bel 72 basen 104 bacak 60 gobek 87

dun gogus 90 bel 70 basen 103 bacak 57 gobek 84 :nazar:

senin olculerin nasil:))

canim bizim diyet iyi gidiyor,oykuyle ayni gundeyiz. artik cok acikmiyorum, midem kucukdugu icin hemen doyuyorum. yemem gerekenleri saatlere bolup yiyiorum, aciktigim zaman kacamak larim oluyor, meyve dondurma gibi... dun burclara gore diyete baktim, aslan burcu diyet icin cok azimli ve sabirliymis , yemegi seven bir burcmus falan filan. yani diyet yapmak tam bana gore dedim okudugum zaman :1::1::1:
sen special k diyeti uygulasana, ocok kolay bir diyet.

oykucugum dukan diyeti ni napicaz canim??? ya az kaldi diyetimizin bitmesine. bu diyet bitince hemen baska diyete baslamak isitoyrum. BEnde kitabi yok, online baktim burdan internetten satin almak icin ama burdada yok.

kızlar bugün 2. günümdü.1. günün sonunda 1100 gr vermişim.üstelik reglimin ilk günüydü.bakalım yarın sabah kaç gr vermiş olcam.kendimi gayet dinç hissediyorum hiç zorlanmadım.sabah tartıda o rakamı görünce çok şaşırdım.aksine daha fazla çıkarım diye düşünüyordum reglimden dolayı..ödül olarak bi çay kaşığı fıstık ezmesi yedim :9: yalnız bende taşikardi var.dün sporumu yaparken azcık koşayım dedim.daha yarım dk olmadan nabzım 160a fırladı.sonra yürüdüm ama spor bitene kadar 160-165 arasıydım.bugünde 5km hızla yürüdüm 120ydi.demekki hiç koşmamam lazım.zayıflayacam derken öbür tarafı boylamıyım :10:

Bende cok sevindim canim. dur olculerimi yazayim:))2 ay oncesi gogus 92 bel 72 basen 104 bacak 60 gobek 87

dun gogus 90 bel 70 basen 103 bacak 57 gobek 84 :nazar:

senin olculerin nasil:)) .
benimde yaklasik 1 ay onceki olculerim gecen ay almstim. gogusume bakmadim :D su bel kismimdan gobeek deliginden olctum onceki 96 simdi ki 93 basenim 107 simdi 106 basen fazla gitmio ama toparliyor.... birde spor yapiyoruz ama bilmem ki :D

evet ananas in oyle bir ozelligi varmis. bende kiraz bluebery ve cilek kacamaklarim oluyor:) .
meyvesiz olmuyor dondurmasizda:D bende dayanamiyorum napalim :D ama ananasi seviyorumm guzel oluyor icim rahat rahat yiyorum.. cilekde cok severim haftada 1 yerim onu :D

oykucugum dukan diyeti ni napicaz canim??? ya az kaldi diyetimizin bitmesine. bu diyet bitince hemen baska diyete baslamak isitoyrum. BEnde kitabi yok, online baktim burdan internetten satin almak icin ama burdada yok. .
bende ara vermek istemiyorum direk baslayalim diyecektim bende. valla bende baktim netten de onlinede indirilmiyor kitap napsakk ki formdaki kizlardan mi istesek yardim :D zaten su ulkede turkce kitap bile yok .... 17-18 gb donucem tr ye alir paylasirdim sizle ama oda gec sayilir gun olarak. napsak bende bilemedim ama ara vermiyelim dukanin kitapini arastirayim az daha belki pc ye indirip okuruz:D

evet hatırladım tartın yoktu olsun zaten doktorlarda tartıda çıkan sonuca göre ölçtüğümüzü daha uygun buluyorlar. Tabi insan kaç kilo olduğunu merak ediyor :8:

valla ben su yerde 1 tane tartici gordum oda bugunlerde yokyine.... ya birde annemin tartisi ne guzel elektronik gram gram olcuyor cok hosuma gidiyordu. ahh annem ahhh:D nasil ozledigimi bir bilse :92: doktor tartisi nasil bisi ki . aradaki fark ne:S

bugün 2. günüm arkadaşlar az önce kahvemi içtim,ama akşam kaçamak yaptım 1 kaç tane patates kızartması yedim.eee zor oluo eşin diyet yapmayınca aynı sofrada oturup yavan yavan ızgara yemek.bide şu diyet günlerinde ne var eşim dışarda yesede bende ona yemek yapmayı düşünmesem.yapması bişe diil onun yediği herşeyi cnm çekio,resmen irademi sınıom sanki ben orucumda o değil gibi..neyse bozmadan devam etmeliyim.zaten arada kaçamak olmadan yaparsam bu diyeti kendimi biliom en fazla 3. günde elvada isveçe çünkü yiyemedikçe srtes olurum.bu arada çok su içtim yaklaşık 3.5 itre falan ve bugün tartıldım 1 kilo gitmiş bile..ama vucudum acaip şiş.regl dönemindeyim vucut suda topluo sanırım bakalım 13 günü sonunda tatile gidebilecek kadar kendimi mutlu hissedebilecekmiyim çünkü evlenirken aldığım yepyeni kıyafetlerimin hiç biri üzerime olmuo herşey dolapta basılı ve ben inatla yeni bişeler alıp rahatlamak istemiom:(daha önce bol gelen bol kesim pantolanlarımı streç olarak giyip idare ediyorum:)tatile kadar zayıflayıp mini eteklerimi elbiselerimi giyebilmek istiyorum en önemliside mayomu:)bikini diyemiom çünkü eşim kıskanıo:) hepinize kolya gelsin....yola devam

1. gün kilo 69.800
2. gün kilo 68.800
hedefffffff 60.000 işallahhhhhhhh Allahımmmmmmmmmmmmm

bugün 3. günüm sabah tartıldım 500 gr gitmiş oldumu 2 günde 1.5 kilo şimdi merakla bekliorum aceba hedefime ulaşabilecekmiyim????böle gitmye devam ederse,9 kilo gider gibi tabi aynı şekilde 2 günde 1.5 kilo olarak...2. hafta kilo verme yavaşlıyormuydu kızlar??????????

Back