- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #2.221
Kizlar selam,
8.gunum. tartilmadim dun aksam ama tahminimce 61 de saymaya devam ediyorum cunku insan 1 kg bile verse hissediyor. bende oyle birsey yok suanda... Neyse napalim 61 olduguda iyi...
dun biraz diyetin disina ciktim. 5 tane falan bogurtlen yedim aksam, kan sekerim dusmustu cunku bayilacak gibiydim insallah bisey olmaz. Sonra 9 gibi uyudum zaten, gidasiz kalinca insanin hicbirseye hali olmuyor.
Durumlar boyle simdilik. Bu hafta Pazar son gunum isvec diyetinde sonrasina karar veririz artik. Bisey diycem bu arada ben Cumartesiye kadar internete giremeyecegim haberiniz olsun :78:
sakin birakma cnm bak ac kalmissin o kadar yuzmus yuzmuss kuyruguna gelmissin sakin deneme birakmayi... bende gecen sefer oyle oldu cok pisman oldumm... arada oyle kacamaklar bizdede var gecen sefer mcdonals geldi onume dayanamadim yedim ondan bozmustum. ama simdi mcdonalsa gidiyorum mis gb koku icinde ben sadece salata yiyorum ahh ahhh o kokunun icinde zaten ilk iki gun zordur ondan sonrasi gelir cnmm birakma sakin bak bizle devam et//////:92::92::92:
Neden bilmiyorum bana ilk günler zor gelmedi. Dün ve bugün ama dayanıcam bırakmayacağım...