Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

umarim istedigin kiloya ulasirsin ama gobegini gobek hareketleri eritir kendimden biliyorum cnm ayrica bende yuruyus yapiyordum ama gobege etkisi hic yok gibi geliyor bana ne biliyim...yinede azmin guzel aramiza hosgeldinnn bakalim :))

hoşbulduk canım zaten callaneticsde mekik hareketi var.toplamda 400 tane.önceden 2 ay kadar yapmıştım sadece 4cm incelmiştim.çünkü yememe dikkat etmemiştim hiç.ama bu sefer kararlıyım.kasım ayından beri yarını iple çekiyordum.ancak tamir ettirdik koşu bandını.o olmadan şööööyle bi ter atmadanda yaptığım spordan bişey anlamadığım için bekledim.inşallah başarcam.tek korkum 2 gün içinde regl olcam ve ben o zamanlar deli gibi abur cubur yiyorum.nefsime hakim olmak zorundayım ne olursa olsun.o kadar kişiye de söyledim onlarıda ikna etmeye çalıştım ama yapmak istemediler zor geldi.ben de 2 hafta sonra yalvarcaaksınız bana nasıl zayıfladın diye ama sölemicemmmm dedim.o yüzden çoooookk azimliyimm rezil olmamalıyım

Tamam canim yarin 7 .gunden basla. dukani duydum ama hic bakmadim. k special daha once yaptigim ve kilo verdigim icin yapalim demistim , bide bir ogun istegini yemen cok iyi:)
dukan diyetini simdi arastiriyorum.

Hadi bakalim hayirli ugurlu olsun. Ins verirsin istedigin kiloyu. benimde bugun 6.gunum . balli tarcin suyu ise yaradigini dusunuyorum. kolay gelsin.

Selam, Kaçamak yapmak yok artık. O ilk gün alıştırmasıydı ya da atıştırması
Herşeyin fazlası zararlı. Karpuz yiyebilirsin ama çok yememeye çalış. Geçen sene Ahmet Maranki nin karpuz detoksunu yaptım. Bütün gün sadece kapruz yedim. Onların ayın durumuna göre zamanları var. Yine zamanı gelsin yapmak istiyorum. Bir günde bir kilo vermiştim. O zaman daha zayıftım 88-87 kilolardaydım. Negüzel zayıflıyordum. Pastaları yiye yiye kilo aldım.

Türkiyede akrabaların ya da yakınlarının getirme şansı varsa Semizotu gibi orada bulunmayan sebzelerden yiyebilirsin.

oykullua Hem boyun var hem kilon o kadar çok değil. Biraz dikkat ettiğimi ideal kilona ulaşabilirsin.
dukkan diyetini bende duydum ama pek araştırmadım.

Morena Sinameki mümkün olduğunca az kullanın. Arkadaşında yazdığı gibi vucut alışıyor ve bir süre sonra o çay bağımlı olunabiliyormuş. Sinameki içmeden tuvalete gidilemiyormuş. Bağırdak tembelliği olabilir. Dikkat edin. Kuru kayısı lifli gıdalar kuru incir yersen faydası olabilir.

nepertes Hoşgeldin aramıza. Geçen gün 1. dün 2. bugün de 3. günüm. Çabucak geçiyor. Azmini beğendim. Bana da bir azim verdin. Sağol. Sporumuzu da yapalım. Geçen yapışımda ben diyete başladım reglimde başlamıştı. Ama irademe hakim olmuştum.

prenses88 yorumlarını beğendim.

Bütün arkadaşlarıma iyi geceler

slm kizlar hic kacamak yapmadim gr bile 13 gunde 6 kilo verdim ama mutlulugum 3 gun surdu lahana diyeti yaptigim halde hemen geri aldim kizlar kafayi oynattim yaaaaaaaaaaaaaa 13 gunde elime kalan 2 kilo yani 70 kilodan suan 68 kilodayim baska diyet yapayim bari hicde istek yoook

Selam Prensescim, vallahi cok mutluyum 3 kg oynadigini gordum ya ben artik katiyen bozmam diyetimi. 16 Temmuzda kayinvalidemler geliyo. Istanbul'a geldigimizde gecen 64 kiloluk halimle epey kilo almissin falan demisti. Simdi onlari bir guzel vericem ona supriz yapicam. Kayinvalide dediysem tatli bir kadindir, iyidir kokostur ,karsiyakalidir diim daha dogrusu

Hani bu hafta belki 3 kg veremem cok umitlenmek istemiyorum acikcasi. 2 bile versem yeter. peki sonraki hafta k ya mi basliyoruz simdi? nasil koruyacagiz verdiklerimizi :26:

Kahvemi iciyim bi guzel hadi sonra gorusuruz

Morena; gunaydinn cnm diyet nasil gidiyorr :))))
prensesss: kiss tamamm senle ayni gidiyorum gun olarak bugun bozmucamm dun ama aktivya iyi geldi valla kendime geldim :92: ya bende olesine arastirdim o dukani ark soyledi de sizede diyim dedim bakarsiniz sizde :)

bugun yuksek lisansin anlatimi var prova yarin gercek anlatim var bana dua edin aksama gorusuruz opuldunuz kizlarr

Arkadaşlar,
Bu diyette su kaybediyorsun diyenlere itirazım var. Evimdeki tartı yağda ölçüyor, ayrıca spor salonunda belli aralıklarla Tanita denen detaylı tartıda tartılıyorum. Yağdan veriyorum İsveç diyetiyle. Diyete dayanamayanlara tavsiyem sabah ve öğle arası, öğle ve akşam yemeği arasında ara öğünler eklemesidir. Ancak burada kilo aldırmıyor diye deli gibi meyve yenmemeli. Meyvelerdeki fruktoz (yani şeker) direk kana karışıp kilo aldırıyor. Bu yüzden bir yeşil veya kırmızı elma, 4-5 taze kayısı, 10 adeti geçmeyecek çilek gibi hafif meyveler yenmeli... Sanıldığı gibi karpuz kilo yapmayan bir meyve değil (çok şeker var.) Bu arada dondurmanında çok kalorili olduğu eklemek istiyorum. Barsak problemleri yaşayanlara (benim gibi ) tavsiyem semiz otu, haşlanmış ıspanak yerine semiz otu yiyorum. Ayrıca rezene tohumlarını demleyip sıcak suda suyunu içiyorum. İşe yaradığını söyleyebilirim. Başlıkta da dediğim gibi 4 gün sonunda 2,5 kilo verdim, bugün 5. günüm. haftasonunu bozmadan atlatmam büyük başarı benim için, hafta içinde diyete uymak bana daha kolay geliyor. Önemli olan beynini şartlandırıp kesin karar vermek ve uygulamak. Herkese tavsiyem 13 günün sonunda da kiloları verdim artık herşeyi yiyebilirim diye 5 insanın yediği yemeği yememeniz. Diyet bittikten sonra aşırı kilo alınmasının sebebi bu bence, kendini tutuyorsun tutuyorsun sonra ipi kopmuş bir hayvan gibi (kusura bakmayın ama en doğru benzetme bence) herşeyi yiyorsan bu çok büyük bir hata. Sonra bu diyet iki kat kilo aldırtıyor demek çok saçma, kiloyu aldıran diyet değil sizin beyniniz. Ayrıca spor kısmına deyinmek istiyorum. Evet spor çok gerekli ama dikkat edin, İsveç diyeti çok düşük kalorili bir diyet üzerine spor yaparak kendinizi kesinlikle zorlamayın. Kas kaybediyorum diye kas yapmaya çalışanlara; tam tersi az kalori alırken spor yaparsanız kaslarınızı eritebilirsiniz. Çünkü spor yapanlar kendilerini proteinle pompalarlar... Benim planım fazla kilolarımı verdikten sonra ideal kiloma gelince düzenli ama orta seviyede bir spor programı uygulamak kendime. Şu anda haftada bir gün masaj yaptırıyorum. Kan dolaşımının hızlanması selülit ve sıkılaşma içinde iyi geliyor. Herkese kolay gelsin.

yıllar önce bu diyeti tamı tamına uygulayarak 9 kilo vermiştim..evlendikten sonra 9 kilo aldım 1.5 yılda malum yemek davetleri abur cuburlar..uzun zamndır niyetleniodum ama başlıamıodum ama yumurta artık kapıda çünkü 2 hafta sonra tatile gideceğiz ve 2 hafta tamda isveç diyeti uygulamak için uygun bir zaman .bugün başlayanlar varsa hadi birbirimize destek olalım verelim kiloları..

Edicem canim hadi bakalim hayirlisi olsun bir an once atlatip bitiri ver su okulu :)) Valla ben bugun biraz gerginim, zaten duzgun uyumadim haftasonu ondanda olmus olabilir, acliktanda

9 kilo gerçekten süper, ben min. 6 kg vermeyi hedeflerim. 9 kg verirsem heralde muhteşem olur. Rica etsem boyunu ve kilonu söyler misin?

Hayirli günler herkese

Nasil gidiyor diyet ? Sabah tarti yine 94,6 gösterdi Iki gündür ayni, düsmüyor. Morelim bozuldu ya. Bugün 5.günümdeyim ve 3 kilo verdim. Seytan birak listeyi ye yiyebildigin kadar diyor amaaa Seytana uymamak gerek

Bugün 5.günüm dedigim gibi ve öglen icin : Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı) yaziyor. Simdi ben nasil ayarlicam tereyagyi ? Hem ben balik bulamam ki simdi. Kültürde tereyagda kizartilan balik var onu yapsam olur mu ? Zaten cok az yag katiliyor. Bide aksam icin : Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli, yaziyor. Biz burda sadece 2 ögün yiyoruz yani aksama ayriyetten yemek yok. Ben brokoliyi balikla birlikte yesem olur mu ? Aksam da sadece yesil salata yerim ?

Acil cevap bekliyorum yemek yapmam gerek

Sabırlı davran, diyet listesine gerçekten uyduğuna emin ol! (aralarda kaçamak birşeyler yedin mi mesela)
Bazen durup birden yine veriyormuşsun.
Benimde bugün beşinci günüm, kağıtta levrek yedim. Yemeksepeti.com'dan kendine en yakın balıkçıyı bul sipariş et. Levrek balıkların en hafifidir, ayrıca yağ kağıttan çok az geliyor. Tereyağda kızartmak doğru fikir değil bence.
Akşam sadece salata yemek bence çok riskli, dikkat edersen menüleri birleştirmeyin diyorlar. Diyetin öğünlerinde ne yazıyorsa onu ye, yada bulamıyorsan muadilini bulup yemeye çalış...

Gercekten sabah ayni rakami görünce kendime mükellef bi kahvalti hazirlamayi düsündüm, söyle en yaglisindan. Kendimi zor zaptettim ama basardim. Kacamak yapmiyorum elhamdülillah. Meyve haric. Arada meyve yiyorum misal iki tane kayisi, ceyrek karpuz veya bir iki dilim ananas. Ama dedigim gibi sadece meyveden olusuyor.
Maalesef Türkiyede degilim. Orda olsam zaten sicaklardan kesin verirdim
Benim bahsettigim balik somon baligi. Pakette oluyor disi galeta unu ile kaplanmis kültürde oluyor. Tavada 1 yemek kasigi tereyag ile kizartiliyor. Olmazsa galeta unu olan disini keser gerisini yerim artik
Riskli derken ? Yani daha fazla aldirir mi ? Evet birlestirmiyorum zaten ama maglum aksam yemek yapmadigimiz icin ne biftek ne de brokoli yiyebilirim. O yüzden öglen balik ve brokoli aksama da salata ve biftek yerine meyve veya bir dilim peynir yerim diye düsünmüstüm.
Bu arada muadili ne demek ?

Öncelikle karpuz ve ananas çok kalorili meyveler... Bence elma, kayısı, çilek gibi meyveler ye yiyeceksen
somon bildiğin en kalorili balıktır. Ayılar kış uykusuna yatmadan boşuna yemiyor somonları :) Bence daha hafif bir balık bulmaya çalış, bulamıyorsan tavuk eti ye ama göğüs eti olsun. Kızartma veya galeta unu olmamalı bence.. mümkünse fırında ızgara pişir.
Muadili = birşeyin eş değeri, benzeri, dengi ...
yani ıspanak yerine semiz otu mesela
balık yerine tavuk gibi
elma yerine çilek
süt yerine yoğurt

Ben karpuzun sadece günde 4-5 kilo yenildigi zaman kilo yaptigini okudum. Ananas da kalorili degil aksine yag yakan bi meyve. Hatta Ananas diyeti bile var alman sayfalarinda. Demek ki ayidan farksizim bu durumdan öyle mi
Baligi yedim yaninda brokoliyle. Aksama bisey yemicem diye söz verdim kendime. Cok acikirsam meyve insallah ama baska bisey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…