Burdayim canim yogunluktan giremedim, yalniz 6 gun sonunda 61 kg ciktimmmmm hic bozmuyorum. Aksam arkadaslarlaydik asla bozmadim sadece su ictim. Esim bile 'galiba bu sefer vereceksin' dedi ay cok mutluyum irademe sahip ciktigim icin. neyse 6 gunde 3 kg verdim. haftaya diyetim bitince bi 59 olsam yeter. sonra hollywood diyeti caktim mi bu is tamamdir 54 olsam yeter:))
Canim hc bozmadan 3 kilo cok iyi tebrik ediyorum seni . Hollywood diyetini biz oykuyle denedik, hic verim alamadik, bu diyet bitince special k diyetine baslayacagiz biz. o diyetle ben 3 kilo vermistim . ama bu diyetimi yarim birakmak istemiyorum, cunki basladigim is yarim birakinca morelim bozuluyor. 59 kilo olursun merak etme.
valla sanirim midem yada bagirsaklarim da sorun var anlamadim gitti.... kac gndur bir tuafim valla hic kizmam cunki iyi anliyorum seni
.... benimde 8 ci gunumde olmam gerekiyordu ama hic anlamadim kendimden bisi disarda kosusturmaca olunca anlamiyorsun yaffff... yemedim ffazla bisi bazen ac kaldim ama anlamadim yinede ....bugun sanirim full aktivya ve yesilsalata yemeyi dusunuyorum cunki karnim sisti lavboya gidemedim off off... ayrica 2 gun sporda yapamadim bugun evdeyim de 1 saat biyunca hirpalicam kendimi
olmasa bende senin gb 5 gunden devam ederim
nasilsa ayni gidiyoruz
Canim bugun 6.gunum. listede ne varsa ayni onu uyguluyorum. bozmuyorum. yanliz tatilden geldigim icin dun diyette cok basim agridi, tatilde cok yemedim ama genede midem alismis yemek yemege:)) bugun diyet uygulamayacaksan yarin benimle birlikte 7.gunden basla. bak gecen defada yarim biraktin, bu sefer birakma lutfen
ne guzel spor yapiyordun neoldu ???
vayyy basimaa gelenlerrr aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! olmek istiyorumm ben olmekkkkk olmekkkkkkkkkk cok uzgunum cokkkkkk aglicam yaaa ne old bir bilseniz kizlar tarti buldum bir sevindim anlatamam size boyle sevincten ne yapcami sasirdim sonraaaaa bir ciktim tartiya birden o sevincim yarida kaldi
:84::84:77 kiloyuummm ve boyumda 1.77 ne bu yaaaaa off offfffffff 10 kilo nasil vercem benn offf sporumu yaptim yine napimmm
((
84::84:
ayrica ben hic 77 kilo olmamistim birden cok koydu bu bana yaaa....eyy gidi bu ulkeye gelirken 58 kiloydumm ne hale gelmissim selulitim bilem yoktu.....ayy delircemm
Ya canim cok uzuldummm, nasil olur yaa. Nasil kilo veremezsin anlamadim.
Isvec diyetinden vermemis gozukuyorsun oylemi? acaban bu diyete baslamadan once kac kiloydun??
hemen yarin 7.gunden baslayip hic bozmadan devam ediyorsun sekerim oky. suan siskinlik oldugu icin birkac kilo fazla cikiyor, takma. lavobaya cikmak icin, ben senna cayi aliyorum. burda senna poset cay var, aksam yatmadan once iciyorsun, sabah mutlaka tuvalete cikartiyor seni . turkce ismi sinemeki cayi oky. arastir onu marketlerde vardir. onu kullan. eger bulamassan, kuru incir kuru erik ye sabah 3-4 tane,uzerine sicak 2 bardak su ic, bir kac saate tuvalete cikartiyor seni .
sinameke iciyorum ben haftada 2,3 gun getirdim bir poset buraya baska turlu mumkun degill wcye cikmam
canim bende o cayi kullaniyorum, yurtdisinda ingilizce adi senna cayi. poset cay olarak aliyorum. Yanliz haftada bir icmen yeterli , cunki bagirsaklari tembellestiriyormus, ben ayda 2 kere falan iciyorum mecbur kalinca, 3-4 gun cikamamassam lavobaya ozaman iciyorum. tatilden donuste, kuru incir ve kurukayisi yedim sabah ac karnina o cok iyi geldi.