Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

hosgeldinnn cnm aramiza cok sevindim ben....hergun paylasiyoruz neler yaptik ne yedik ne kacamak yaptik diye cok eglenceli oluyor umarim hepimiz istedigimiz kiloya ulasiriz cnm

teşekkür ederim. hoşbulduk 2 yıl evvelde eğlenceli şekilde arkadaşlarla kilo vermiştik. inşaallah kilolarımızın bir bölümünü hep beraber vereceğiz. konunun geçmişine çok bakamadım. Bakacağım. Senin kaçıncı gün?

Son düzenleme:
Öğünler arasında değiş tokuş yapabilirsiniz. Aralarda acıkınca azcık meyve yiyebilirsiniz. Meyve yemek hem sizi kaçamak yapmaktan alıkoyacak hemde kuvvet vererek motivasyonunuzu arttıracaktır.
Kahve yerine çay içebilirsiniz.

EĞER DİYETİ YAPARKEN ZORLUK YAŞARSANIZ GÜÇSÜZ HİSSEDERSENİZ YAPAMIYACAĞINIZI DÜŞÜNÜYORSANIZ DİYETİ BIRAKIN. Herkesin bünyesi, yaşadığı yer, hayat tarzı değişik. Önce sağlığımızı düşünelim.

Benim kısa zamanda kilo vermem lazım en azından 10 kilo vermeliyim. Özel davetlere katılacağım. Giysilerim üzerimde güzel görünmeli. Çocuğumun olmasını istiyorum. Yaşım ilerliyor kilom bari ilerlemesin

Birazdan öğle yemeğimi hazırlayacağım. Ispanak yumurta :87:
Afiyet olsun hepimize

Herkese hayirli günler

Nasil gidiyor diyet ? Bugün 3.günüm ve sabah tarti 94,6 gösterdi Yani 3 günde 3 kilo umarim devami da gelir. Domatesimi yedim. Simdide meyvemi yicem
Hepimize afiyet olsun

Herkese hayirli günler

Nasil gidiyor diyet ? Bugün 3.günüm ve sabah tarti 94,6 gösterdi Yani 3 günde 3 kilo umarim devami da gelir. Domatesimi yedim. Simdide meyvemi yicem
Hepimize afiyet olsun

Hayırlı günler :)

ooo ne güzel gidiyorsun. Bana motivasyon verdi. devam et vermeye

ıspanağımı daha yapamadım.Mutfağa gittim mutfağı topladım ıspanağı yıkadım. Öğünlerden önce Beşi bir yerde bitki çayı içiyorum. Çayı demlemeye bıraktım. Onu içtikten sonra ıspanağı haşlıyacağım.Ve yumurtayıda haşlıyacağım.

3 günde 3 kilomu harika

ve tabiki sporrrr olmadan olmaz. En azından yarım saat hareket edelim. Ben yürüyüş ve pilates yapıyorum.

Afiyet olsun

Insallah devami da gelir. Birbimize destek olalim insallah

Ben ispanak sevmiyorum o yüzden onun yerine meyve yedim Evet sporsuz olmaz yani öyle de veriliyormus okudugum ve duyduguma göre ama böyle daha etkili olur diye düsünüyorum. Suan 45 dakika yürüyüsten geliyorum Umarim yarin tartida görürüm etkisini :18:
Sen kac kilo ve kac yasindasin ?

benim bu 2 ci defa bu diyete baslamam ilkinde yarim kaldi bunun sonunu getiriyim dedim ama kac gndur mmmidem cok kotu lavoboya gidemiyorum yarin full aktivya filan yiyecegim menunun yerine ama tartim da yokki soyliyim kilomu

Merhaba 31 yaşımdayım. Bu sabah 95.8 kiloydum. Sabahları aç karnına tartılmak daha iyi galiba.
Negüzel yürüyüş yapmışsın. Sporda kendini güçsüz hissedersen dinlen ya da sporu kes. Birşeyler ye. Şişmanlatmıyacak şekilde. Çünkü kendimden biliyorum.Güçsüz kaldığımı hissetmiştim kenara oturup dinlenmiştim.
Tabi ki tartıda etkisini göreceksin.

Ispanak yerine semizotu ya da başka bir yeşil sebze yiyebilirsin. Televizyonda ıspanağın zayıflamakta etkili olduğunu söylemişti. Belki de o yüzden ıspanak yiyip duruyoruzdur. Kahve pek içmediğim için sabahları çay içiyorum.

ben bu sabah 94,6 kiloydum ablacim ya. hersey cok güzel ilerliyordu simdiye kadar. dayanamayip dondurma yedim simdi sence cokmu felaket kilo artisi olmustur simdi ablacim ya ? ama arada meyve yiyorum, meyve derken karpuz ve ananas yiyorum karpuz sirf su oldugu icin hic kilo yapmiyor. ananas da yaglari eritiyormus. yani tavsiye ederim ananas alabilirsen mutlaka ye cok iyi geliyor. hem tatli ihtiyacini da gideriyor. semizotu buralarda bulunmuyor ki özledim semiz otu yemeye ama seneye türkiyeye gidince bol bol yerim artik
ben kahveyi hic sevmem hatta kokusundan migdem bulanir. o kadar yani. ama tamamina uymak icin iciyorum iste. kokusuna alistim, 13 gün icinde kendisine de alisicam galiba

benim bu 2 ci defa bu diyete baslamam ilkinde yarim kaldi bunun sonunu getiriyim dedim ama kac gndur mmmidem cok kotu lavoboya gidemiyorum yarin full aktivya filan yiyecegim menunun yerine ama tartim da yokki soyliyim kilomu

Geçmiş olsun. Sadece yoğurt olmazki.Evet bence ara vermelisin.Miden düzelsin o şekilde düşünürsün.Kilonu giysilerden fark edebilirsin.

benden de itiraf bende bir kasenin yarısına gelmiyecek kadar dondurma yedim. Kaçamak yaptık. O kadarcıktan birşey olmaz.
felaket olmamıştır merak etme. Ben geçen yapışımda ilk gün yine kaçamak yapmıştım kek ve kandil simidi yemiştim. Sporumu da yaptığım için 5 kilo verdim.
oooo ananası severim. Evet kilo vermeye etkisi varmış. Aralarda meyve yiyebiliriz. Ama karpuzu çok kaçırma su ama yinede şişmanlattığı söyleniyor.
Neredesin? Anlıyorum o zaman sevdiğin bir sebze yemeğini yiyebilirsin.
Kahveyi bende pek sevmiyorum genelde az içerim. Hele sabah sabah kahve hiç içmedim içmiyorum da.

Selam arkadaslar ben geldim

topige yeni baslayan arkadaslar olmus ne guzel.

Oykucugum nasilsin? nasil gidiyor diyet? kacinci gundesin.

Bana kizma ama 4 gun tatilde diyet yapamadim.

diyetin 5.gunu devam ettim bugun. yani 4 gun diyet yapmadim. normalde diyetin 8.gunde falan olmam gerekiyordu fakat devam edemedigim icin, bugun 5.gunum diyette

kis morena kayiplara karistin diyet ne alemmde

Burdayim canim yogunluktan giremedim, yalniz 6 gun sonunda 61 kg ciktimmmmm hic bozmuyorum. Aksam arkadaslarlaydik asla bozmadim sadece su ictim. Esim bile 'galiba bu sefer vereceksin' dedi ay cok mutluyum irademe sahip ciktigim icin. neyse 6 gunde 3 kg verdim. haftaya diyetim bitince bi 59 olsam yeter. sonra hollywood diyeti caktim mi bu is tamamdir 54 olsam yeter:))

Hosgeldiniz yeni gelen Sekerler. Oyku yavrus, listeyi update edebilirmisin? Yarin yeni fotolarimi ekliycem boydan ama bu sfer

valla sanirim midem yada bagirsaklarim da sorun var anlamadim gitti.... kac gndur bir tuafim valla hic kizmam cunki iyi anliyorum seni .... benimde 8 ci gunumde olmam gerekiyordu ama hic anlamadim kendimden bisi disarda kosusturmaca olunca anlamiyorsun yaffff... yemedim ffazla bisi bazen ac kaldim ama anlamadim yinede ....bugun sanirim full aktivya ve yesilsalata yemeyi dusunuyorum cunki karnim sisti lavboya gidemedim off off... ayrica 2 gun sporda yapamadim bugun evdeyim de 1 saat biyunca hirpalicam kendimi olmasa bende senin gb 5 gunden devam ederim nasilsa ayni gidiyoruz

supermissss yaaa harikasin devammm... anaaa sen evlimisin citi piti bir kissin sen resimlerde hic evli gb durmuyorsun kis sasirdim/ bende arkadaslar arasi olunca bozmuyorum artik kendi bildigimi okuyorum yaa biz gecen de prensesle o hollywood diyetine gectik ama inan hic bir ise yaramamisti yani bir tuaf olmustuk yinede en guzeli bu diyet bildigimizden sasmiyalim dedik:92:

Evliyim canim 2,5 senelik.Hatta cocuk olmuyodu ameliyat oldum gecen hafta bakalim olacak iinsallah kisa zamanda neyse iste bendehamile kalmadan once kilo vereyim diye kasiyorom.64 kg ile kalsam 85-90 olurum maazallah :S boy zaten 1.58 pigme

Simdi ben bu diyetten sonra ne yapayim peki? detox falan mi :S

cok gecmis olsun cnm... ins bebisinnn en kisa zamanda olur sana benzer ins gulusu filan cok sekersin cunki:))) haha 90 olurmusun kis ama aserirsen nutellalari 3er 5er yersen bilemem valla du k special diyeti var 2 ogun k special yiyorsun 1 ogun istedigini o mantikli gelmisti bana onu yapabilirim ben istersen sende yap kiloda veriyorsun ayrica hollywood deneeme be o ne bicim diyet olee.... ben hic begenmedim tekrar isvece dondumm yinede sen bilinn cnm...hele sunun sonu bir gelsin de kararlasitiririz o topike geceriz beraber haha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…