Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Edicem canim hadi bakalim hayirlisi olsun bir an once atlatip bitiri ver su okulu :)) Valla ben bugun biraz gerginim, zaten duzgun uyumadim haftasonu ondanda olmus olabilir, acliktanda

saol cnm ya valla duaya ihtiyacim var heyecan yapiyorum :KK70::KK70:.... papatya cayi ic cnm rahatlarsin ( diyene bak :KK70: ) acliktan bazen ne yalan diyim bende uyuyamiyorum haha :KK70: boyle aklima yemek geliyor seytan durtuyor ama yine gozlerimi yumup uyumaya calisiyorum :KK70::KK70:

yeni geldim yorgunumm cokkk butungun ayaktaydimm...butunn gunnnn!!! ayaklarim sisti .simdi ben nasil spor yapicam nasil zor geliyor nasillll......ayy bugun gaddar hocalar tenefus bilem vermedi nasil vicdansizlar yaaa su bile icemedim off off...sadece de salata yedim. oda 5 dk nereme gitti anlamadim valla :S

Selam Prensescim, vallahi cok mutluyum 3 kg oynadigini gordum ya ben artik katiyen bozmam diyetimi. 16 Temmuzda kayinvalidemler geliyo. Istanbul'a geldigimizde gecen 64 kiloluk halimle epey kilo almissin falan demisti. Simdi onlari bir guzel vericem ona supriz yapicam. Kayinvalide dediysem tatli bir kadindir, iyidir kokostur ,karsiyakalidir diim daha dogrusu :KK31:

Kahvemi iciyim bi guzel hadi sonra gorusuruz :KK68:

canim hafta k yapabiliriz, yada oykunun dedigi diyete baktim dukan diyeti supermis. ilk hafta protein uzerine diyet yapiyorsun, step step, yanliz kitabi varmis onu okumak gerekiyormus, istersen onu bir arastir haftaya baslayalim. ve formumuzu koruyalim. Kayinvaldenmi geliyor ne guzel. Keske benimkide gelse, bende yurtdisinda yasiyorum, gelseler memnun olurum, kayinvaldemi bende cok severim, ee nede olsa egeli:))

bu arada 69,800 gr kilom düz 70 diyelim..artık sıkıldım insanların hamilemisin die sormalarından..hayır diorum kiloluyum:)

bana bebek varmi diye soranlara espri ile bebek degil gobek var diyordum:)) napayim uzulup sikilmaktansa espri yapip herkezin dikkatini baska yone ceviriyordum boylece konu kapanmis oluyordu. dene bak cok hosuna gidecek:))

9 kilo gerçekten süper, ben min. 6 kg vermeyi hedeflerim. 9 kg verirsem heralde muhteşem olur. Rica etsem boyunu ve kilonu söyler misin?

kilosu 70 ustu olanlar cok kilo veriyor, 60 alti olanlar az kilo veriyor.

Hayirli günler herkese :KK3:

Nasil gidiyor diyet ? Sabah tarti yine 94,6 gösterdi :KK14: Iki gündür ayni, düsmüyor. Morelim bozuldu ya. Bugün 5.günümdeyim ve 3 kilo verdim. Seytan birak listeyi ye yiyebildigin kadar diyor amaaa :KK1: Seytana uymamak gerek :KK1:

Bugün 5.günüm dedigim gibi ve öglen icin : Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı) yaziyor. Simdi ben nasil ayarlicam tereyagyi ? Hem ben balik bulamam ki simdi. Kültürde tereyagda kizartilan balik var onu yapsam olur mu ? Zaten cok az yag katiliyor. Bide aksam icin : Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli, yaziyor. Biz burda sadece 2 ögün yiyoruz yani aksama ayriyetten yemek yok. Ben brokoliyi balikla birlikte yesem olur mu ? Aksam da sadece yesil salata yerim ?

Acil cevap bekliyorum yemek yapmam gerek :KK1:

canim ben baligi kizartip yiyorum az yagda, unlayip filota baligi kizartiyorum. tabikide brokoliyi balikla birlikte yiyebilirsin bir sakincasi yok yani. biraz gec cevap oldu ama kusura bakma yeni gordum.

Merhaba Diyetdaşlarım

İnşaallah hepiniz iyisinizdir.

Yazmakta en sona kalıyorum.

Bugün 3. günümdü. Bittiii. Arkadaşımla Burgerciye gittik. Burger menü yemedim. Gerçekten artık irademi kullanıyorum. Akşamdı menümü yiyemedim. Onun yerine Burgerin sadece köftesini yedim. Doyurmadı da ama neyse. Önemli olan benim burgerciye gidip 500-600 kalorilik menüyü yememiş olmam. Orada buzlu çaydan biraz içtim.

Sabah:

1 Dilim hatta daha az esmer ekmek
Azcık beyaz peynir ( ekmek kuru kuru yenirmi yahuu )

Öğlen:
Köfte
Semizotu salatası

Akşam: (evde yoktum yukarıda da yazdığım gibi)
burger köftesi -
4-5 Dilim salam

Ara: Kiraz

yedim.

iyi geceler

bugün 2. günüm arkadaşlar az önce kahvemi içtim,ama akşam kaçamak yaptım 1 kaç tane patates kızartması yedim.eee zor oluo eşin diyet yapmayınca aynı sofrada oturup yavan yavan ızgara yemek.bide şu diyet günlerinde ne var eşim dışarda yesede bende ona yemek yapmayı düşünmesem.yapması bişe diil onun yediği herşeyi cnm çekio,resmen irademi sınıom sanki ben orucumda o değil gibi..neyse bozmadan devam etmeliyim.zaten arada kaçamak olmadan yaparsam bu diyeti kendimi biliom en fazla 3. günde elvada isveçe çünkü yiyemedikçe srtes olurum.bu arada çok su içtim yaklaşık 3.5 itre falan ve bugün tartıldım 1 kilo gitmiş bile..ama vucudum acaip şiş.regl dönemindeyim vucut suda topluo sanırım bakalım 13 günü sonunda tatile gidebilecek kadar kendimi mutlu hissedebilecekmiyim çünkü evlenirken aldığım yepyeni kıyafetlerimin hiç biri üzerime olmuo herşey dolapta basılı ve ben inatla yeni bişeler alıp rahatlamak istemiom:KK43:daha önce bol gelen bol kesim pantolanlarımı streç olarak giyip idare ediyorum:)tatile kadar zayıflayıp mini eteklerimi elbiselerimi giyebilmek istiyorum en önemliside mayomu:)bikini diyemiom çünkü eşim kıskanıo:) hepinize kolya gelsin....yola devam

1. gün kilo 69.800
2. gün kilo 68.800
hedefffffff 60.000 işallahhhhhhhh Allahımmmmmmmmmmmmm

canim hafta k yapabiliriz, yada oykunun dedigi diyete baktim dukan diyeti supermis. ilk hafta protein uzerine diyet yapiyorsun, step step, yanliz kitabi varmis onu okumak gerekiyormus, istersen onu bir arastir haftaya baslayalim. ve formumuzu koruyalim. Kayinvaldenmi geliyor ne guzel. Keske benimkide gelse, bende yurtdisinda yasiyorum, gelseler memnun olurum, kayinvaldemi bende cok severim, ee nede olsa egeli:))

Kesinlikle katiliyorum canim. Zaten Egeli olmayanlar Egelileri anlayamazlar. :)

Kizlar selam,

8.gunum. tartilmadim dun aksam ama tahminimce 61 de saymaya devam ediyorum cunku insan 1 kg bile verse hissediyor. bende oyle birsey yok suanda... Neyse napalim 61 olduguda iyi...

dun biraz diyetin disina ciktim. 5 tane falan bogurtlen yedim aksam, kan sekerim dusmustu cunku bayilacak gibiydim insallah bisey olmaz. Sonra 9 gibi uyudum zaten, gidasiz kalinca insanin hicbirseye hali olmuyor.

Durumlar boyle simdilik. Bu hafta Pazar son gunum isvec diyetinde sonrasina karar veririz artik. Bisey diycem bu arada ben Cumartesiye kadar internete giremeyecegim haberiniz olsun :78:

HEYOOO MEZZUNN OLDUMMM MEZUNNNN :92::92::92::92::92::92::KK70: bugunde baktim gobek 2 cm incelmis mutluyummm mutluyummmm :KK70::KK70: ayy icim icime sigmiyor...

kis MONERA niye yoksun yaa... :KK43:(( diyete devammmm..haftaya yesinine baslicazz unutma:KK70:
PRENSES cnmmm nerdesinnn:KK70: nasil gidio diyett:KK70: yaa ben heyecananmidir nedir 2 gundur zate bisiler yiyemiyordum ama diyetin disina cikmadim ama tek ogun oldu :KK70::KK70: salata yiyorum kahve ole kaliyordu:92::92::92:

HEYOOO MEZZUNN OLDUMMM MEZUNNNN :92::92::92::92::92::92::KK70: bugunde baktim gobek 2 cm incelmis mutluyummm mutluyummmm :KK70::KK70: ayy icim icime sigmiyor...

kis MONERA niye yoksun yaa... :KK43:(( diyete devammmm..haftaya yesinine baslicazz unutma:KK70:
PRENSES cnmmm nerdesinnn:KK70: nasil gidio diyett:KK70: yaa ben heyecananmidir nedir 2 gundur zate bisiler yiyemiyordum ama diyetin disina cikmadim ama tek ogun oldu :KK70::KK70: salata yiyorum kahve ole kaliyordu:92::92::92:

sevindim. toplam kaç kilo verdin? :KK19:

Kizlar selam,

8.gunum. tartilmadim dun aksam ama tahminimce 61 de saymaya devam ediyorum cunku insan 1 kg bile verse hissediyor. bende oyle birsey yok suanda... Neyse napalim 61 olduguda iyi...

dun biraz diyetin disina ciktim. 5 tane falan bogurtlen yedim aksam, kan sekerim dusmustu cunku bayilacak gibiydim insallah bisey olmaz. Sonra 9 gibi uyudum zaten, gidasiz kalinca insanin hicbirseye hali olmuyor.

Durumlar boyle simdilik. Bu hafta Pazar son gunum isvec diyetinde sonrasina karar veririz artik. Bisey diycem bu arada ben Cumartesiye kadar internete giremeyecegim haberiniz olsun :78:

7. gün gerçekten çok zor, nasıl başracağım bilmiyorum, çay, ısgara et ve bir meyve akşam hiçbirşey yememek :S 6. günün sonunda da benim tansiyonum düşmeye başladı. Soda içerek toparlamaya çalışıyorum ama çok işe yaradığı söylenemez. Ayrıca aşırı halsiz oluyorum ve kızım benimle oynamak istiyor :KK43: Kocama söylemiyorum bunları kesin diyeti bırak diye başımın etini yer. Bende biraz kaçırdım dün akşam çilek, iki parça bitter çikolata ve bir dilim karpuz. Buna rağmen 200 gr vermişim. Bu haftayı bir geçirebilsem kesin istediğim kiloya ulaşacağım ama çok zor görünüyor. Motivasyona ihtiyacım var

yaa arkadaşlar ben bu diyetle ilgili diyetisyenler yorumlarını okdumda en tehlikeli diyet gibi yorumları okudum ne diyosunuz
kararsız kaldım yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyom kızlar:KK58:

yaa arkadaşlar ben bu diyetle ilgili diyetisyenler yorumlarını okdumda en tehlikeli diyet gibi yorumları okudum ne diyosunuz
kararsız kaldım yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyom kızlar:KK58:

sagliklimi sagliksizmi her insanin bunyesine gore bence degisir ona bakarsaniz lahana diyeti en agir ve sagliksiz diyet ama milet yapiyor :KK70: valla bu diyet bize yaradi sanirim :KK70:

7. gün gerçekten çok zor, nasıl başracağım bilmiyorum, çay, ısgara et ve bir meyve akşam hiçbirşey yememek :S 6. günün sonunda da benim tansiyonum düşmeye başladı. Soda içerek toparlamaya çalışıyorum ama çok işe yaradığı söylenemez. Ayrıca aşırı halsiz oluyorum ve kızım benimle oynamak istiyor :KK43: Kocama söylemiyorum bunları kesin diyeti bırak diye başımın etini yer. Bende biraz kaçırdım dün akşam çilek, iki parça bitter çikolata ve bir dilim karpuz. Buna rağmen 200 gr vermişim. Bu haftayı bir geçirebilsem kesin istediğim kiloya ulaşacağım ama çok zor görünüyor. Motivasyona ihtiyacım var

sakin birakma cnm bak ac kalmissin o kadar yuzmus yuzmuss kuyruguna gelmissin sakin deneme birakmayi... bende gecen sefer oyle oldu cok pisman oldumm... arada oyle kacamaklar bizdede var :KK70: gecen sefer mcdonals geldi onume dayanamadim yedim ondan bozmustum. ama simdi mcdonalsa gidiyorum mis gb koku icinde ben sadece salata yiyorum ahh ahhh o kokunun icinde :KK70: zaten ilk iki gun zordur ondan sonrasi gelir cnmm birakma sakin bak bizle devam et//////:92::92::92:

sanırım herşeye rağmen bnde yapacam cnm bakalım sonuç ne olcak .inşallah bende de işe yarar:KK61:

valla bende bile kacamaklara ragmen yaradiysa sanada super yarar eminim..... ama artik kacamak yapmiyorum fazla kacmiyorum hic diilse:KK70::KK70:.... ama hepsini harfi harfine uygulasak varya oooo super kilo verirlir bundan eminim :KK70:

X