Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Ciktim sabah tartiya, vermemisim ama almamisimda Neyse dün dünde kaldi bi daha kacamak yapmak yok
Evet korkumdan tüm forumlari aradim eger günde 4-5 kilo karpuz yenilirse kilo yaparmis Ben günde yarim karpuz yiyorum, ama bundan sonra azaltacagim insallah.
Ben Almanyadayim burda semiz otu bulunmuyor. Olsa bile - ki hic görmedim, duymadim - dondurulmus olur, o da yenilmez ya.
Ben suan 4.günümdeyim. Bir fincan kahve, bir kesme seker birde kizarmis ekmek var listemde. Ekmegi yedim kahvemi de iciyorum

vayyy basimaa gelenlerrr aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! olmek istiyorumm ben olmekkkkk olmekkkkkkkkkk cok uzgunum cokkkkkk aglicam yaaa ne old bir bilseniz kizlar tarti buldum bir sevindim anlatamam size boyle sevincten ne yapcami sasirdim sonraaaaa bir ciktim tartiya birden o sevincim yarida kaldi :84::84:77 kiloyuummm ve boyumda 1.77 ne bu yaaaaa off offfffffff 10 kilo nasil vercem benn offf sporumu yaptim yine napimmm((84::84:

ayrica ben hic 77 kilo olmamistim birden cok koydu bu bana yaaa....eyy gidi bu ulkeye gelirken 58 kiloydumm ne hale gelmissim selulitim bilem yoktu.....ayy delircemm

Son düzenleme:

Ay canim yaaa boyun supermis :))) kafaya takma zaten diyete baslandiginda benim bildigim 15 gun bisey vermesen normal vucut direniyo falan filan. sakin uzulme tamam mi gercekten gerek yok. bende isvicreye geldigimden beri 1,5 sene icinde 58den 64 e ciktim (( bugun 7. gunumve aksam yemek yokk(

yaa sinirlerim bozuluyor bende kieve geliorum kilo aliyorum vucudum sisiyor turkiyeye gidiyorum yemek yememe ragmen turkiyede kilo veriyorum ona canim sikiliyorum.. boyum iyi ama gormedin mi resimde yanimdan fiskirio et ona gicik ooluyorum dana gibiyim bee off.... dusundumde dukan diyetimi yapsamm o 1 kkilo versen bile 2-3 kilo verilio gb gosteriyormus offf. gercekten moralim bozuldu...valla senide anliyorum ulke degistirince iklimden midir nedir bu hale geliyoruz...valla allah kolaylik versin bugun sen full su ic yada meyve ye bugunun menusu gercekten cok kotu....isvicre harika yermmis yaaa keske bende is ile gelebilsem herkes cok begeniyor orayi... sanslisinn cnm

evet guzel canim is icin burdayiz esim amerikan sirketinde yonetici bende baska bir amerikan sirketinde calisiyorum. birde kilo versem baska bisey istememmmmmm benim en nefret ettgim fermuar kapaniyo ama duzgun durmuyo(( Offff offf sarapta cok kilo aldirdi bana burda (

Dukan yapma su isveci bir bitir ondan ona ziplama haftaya dukana baslariz olmadii

yaptimda ne oldu yaptimda kaldim cnm ya valla moralim bozuldu ama napim anca gobek hareketleri yapiom bugun aktivya cok yedim yine yicem simdi kendimi iyi hisediom ...ya lavoboya gidemiyordum ondanda sismistim bugun bole oldu ama napimm

sinameke iciyorum ben haftada 2,3 gun getirdim bir poset buraya baska turlu mumkun degill wcye cikmam

ya superr guzelmis bir ara bana anlatirmisin nasil muracat ediliyor o tarz sirketlere ben 2 gun sonra mezun olucagimda artik is basvurulari flan yapmak istiyorum rti birde alistim yurt dsina trye donmek hic istemiyorum of off.....ne guzel kapaniyorsa fermuarin gelisme cokkk , azim et az daha gerisi gelir valla. sarabi sorma yaa kilo cok aldirioo kendimden biliom yada bize ters etki ediyor iste

beklicem sizi cnm ole tek basima hareket etmem diyetin sonunu beraber getrir sonra bir diyette karar kilar baslariz ama tuaf yaf off

biz burda basvurmadik caniko istanbul'da yasarken ve calisirken ayni sirketlerde relocation icin teklif aldik kabul ettik geldik. calisma iznini, evi, tasinmayi sirket ayarladi.

biz burda basvurmadik caniko istanbul'da yasarken ve calisirken ayni sirketlerde relocation icin teklif aldik kabul ettik geldik. calisma iznini, evi, tasinmayi sirket ayarladi.

super yaaa ...ins bende en kisa zamanda o tarz isler bulurumda bakarim basimin caresine.. ama harika sansliymissin :)) darisi basima insss

Canim hc bozmadan 3 kilo cok iyi tebrik ediyorum seni . Hollywood diyetini biz oykuyle denedik, hic verim alamadik, bu diyet bitince special k diyetine baslayacagiz biz. o diyetle ben 3 kilo vermistim . ama bu diyetimi yarim birakmak istemiyorum, cunki basladigim is yarim birakinca morelim bozuluyor. 59 kilo olursun merak etme.

Canim bugun 6.gunum. listede ne varsa ayni onu uyguluyorum. bozmuyorum. yanliz tatilden geldigim icin dun diyette cok basim agridi, tatilde cok yemedim ama genede midem alismis yemek yemege:)) bugun diyet uygulamayacaksan yarin benimle birlikte 7.gunden basla. bak gecen defada yarim biraktin, bu sefer birakma lutfen ne guzel spor yapiyordun neoldu ???

Ya canim cok uzuldummm, nasil olur yaa. Nasil kilo veremezsin anlamadim.Isvec diyetinden vermemis gozukuyorsun oylemi? acaban bu diyete baslamadan once kac kiloydun??
hemen yarin 7.gunden baslayip hic bozmadan devam ediyorsun sekerim oky. suan siskinlik oldugu icin birkac kilo fazla cikiyor, takma. lavobaya cikmak icin, ben senna cayi aliyorum. burda senna poset cay var, aksam yatmadan once iciyorsun, sabah mutlaka tuvalete cikartiyor seni . turkce ismi sinemeki cayi oky. arastir onu marketlerde vardir. onu kullan. eger bulamassan, kuru incir kuru erik ye sabah 3-4 tane,uzerine sicak 2 bardak su ic, bir kac saate tuvalete cikartiyor seni .

sinameke iciyorum ben haftada 2,3 gun getirdim bir poset buraya baska turlu mumkun degill wcye cikmam

canim bende o cayi kullaniyorum, yurtdisinda ingilizce adi senna cayi. poset cay olarak aliyorum. Yanliz haftada bir icmen yeterli , cunki bagirsaklari tembellestiriyormus, ben ayda 2 kere falan iciyorum mecbur kalinca, 3-4 gun cikamamassam lavobaya ozaman iciyorum. tatilden donuste, kuru incir ve kurukayisi yedim sabah ac karnina o cok iyi geldi.

kizlar nerdesiniz?? hic online olarak goremiyorum sizi??
oykucugum ayrica mideni ac birakiyorsun sen acaba oyuzdenmi kilo veremiyorsun? bazen ac gezdigin oluyor, metobolizman yavasliyor ozaman. Diyeti tam uygula ne diyorsa onu ye. tabi et yerine tavuk yiyebilirsin. aciktigin zmaanda meyve ye. mideni hic ac birakma, ozaman kilo verirsin ins. Sporada devam et. bak ben dun cok yorgun olmama ragmen yaptim sporu..

annemle birlikte yapmıstık asırı etkili ama asırı zor bir diyet ve baya bi süre kilo almıyosunuz

evet bende bu diyet bitince kilo almiyorsun diye okumustum tum yorumlarda. Fakat verdigin kilolori korumak sartiyla:) yoksa her diyette oldugu gibi dikkat etmessek aliriz. kac kiloydun canim ? kac kilo oldunuz annenle?

ben online oluyorum ama senide goremiyorum cnm... ya gecende oyle tartida gorunce bir moralim bozuldu ki.. acaba vermis kilom mu yada normal mi bilmiyorum ki orasida ayri konu :)))) ya bugun full aktiva yedim yarin sende 7 den devam ederimm birakmayi dusunmuyorum ama ne bilim moralimde bozuluyor ama szi dusunup motive oluom valla ama devamm etcek bisi yok kis bu arada dukani arastirdimda 1 kilo versen bile 2-3 kilo vermis gb gorunuyormussun sende bir baksana bundan sora netsek kspeciala mi geecelim yoksa dukanami yaa birde bazen haklisin cok ac geziyorum ama is yogunlugundan sonrada unutuyorum aciktigimi oylece kaliyor spora devam ediyorumm onu birakirsam ben kendime hakim olamam zaten daha cok yerim spor beni kesiyor :))) seninde iyi gidiyor allahtan / sonunu getirelim diyetin az kaldi zaten :))

kızlar uzun araştırmalar sonuncu ve koşu bandımın tamir olmasıyla yarın ben de isveç diyetine başlıyorum.kullandığım ilaçlardan ve hipotiroitten dolayı 5 kilo aldım.normalde kilolu sayılmam ama kocaman bi göbeğim var.şimdi amacım 8 kilo verip 50ye düşmek.ben diyetin yanısıra 30 dk kardiyo 30 dk callanetics egzersizi yapıcam.ayrıca sabah aç karnına ve gece yatmadan önce ballı tarçın içecem.ve tabiki en az 2,5 lt su...13 gündeki hedefim 4-5 kilo vermek.hipotiroitten dolayı çok fazla veremem herhalde.ama sonra sporumu hiç aksatmayacam yediklerime de dikkat ederek geri kalanları veririm inşallah.yarını sabırsızlıkla bekliyorum

umarim istedigin kiloya ulasirsin ama gobegini gobek hareketleri eritir kendimden biliyorum cnm ayrica bende yuruyus yapiyordum ama gobege etkisi hic yok gibi geliyor bana ne biliyim...yinede azmin guzel aramiza hosgeldinnn bakalim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…