Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

oykuuuuuuuuuuuuuuu prensessssssssssssssss nerdesiniz isvecden sonra elma diyetine baslamistim ama zor geldi ellerim titredi neyse biraktim bi kosu gidip lahana ve malzemelerini aldim ona basladim dun 65 kiloyla bu sabah tartildim 68 kilo agla agla sistim morelim cok bozuk sadece corba su ictim 2 tane mandalina o kadar nasil kilo aldim yaaaaaaaaaaaaaaaa cok kotuyum

kızlar listenize benide eklermisinizz bugün 6.günüm ve 63 kg lık bir combayım.

Olabilir sudur biseydir kafana takma uzme tatli canini sakin. Hergunde tartilma bence 2 gunde 1 tartil ki motivasyonun dusmesin canim

merhaba arkadaslar

isvec diyetini 13 gün yapacakdim ama malesef 5. gün birakmak zorunda kaldim... cok kötü hastalandim cumadan beri hastayim.. daha yeni toparlaniyorum ne güzel 3 kilo vermistim. simdi yine baslamak istiyorum ama 3 ay mola vermek gerektigi yaziyordu
tartilmaya korkuyorum.. kesin yine o 3 kiloyu almisimdir (((

cnmm bi günde o kdr yemeğle 3 kilo alman imkansz.. çok yesen bile 3 kilo alman imkansz.. regli dönemine mi giriyosn acaba? yada stres varsa o yüzdn de şişmş olabilrsin.. bi yarını bekleyelim bakalım ama bnce o kilo olması çok imkansz.. yrn tartıl bakalım bize de haber ver..

kızlarr bugünn 6. günüm 75.200 oldum.. yine hatırlatıym 78 ile başlamıştm.. siz dee nasıl gidiyo durumlar??

Valla canim ben 1 gunde 0.5 vermisim gibi ama yalan tabi bu rakamlar. 3 bardak su icsem 0.5 kg zaten fark eder. Asil 1 hafta sonra belli olur verip vvermedigimiz

Bugun cok aciktim valla ne yalan soyliiim. oglen 1 elma yedim meyve vardi bide domates, ispanak yemedim. eve gitsemde guzelceeee salatami yesem

nedne caniko ya susuz olur mu Allah muhafaza bayilirsin

o kadar cok kosturdum ki valla 1 tane enerji icecegi ictim o kadarcik valla birde topuklu giymistim ayaklarimi hissetmiyorum artik ... boyle basinca sizliyorlar diyettekileride yapmadim bugun sinir oldum ama ac kaldim desem yeridir of offf simdi br dus alsam uyusam benden iysi yok valla sizin diyet nasil gidioo

kizlar acayip sistim bu lahana ne kadar sisirdi beni sabah 70 olmusum biraktim bugun esim o lezzetli corbami cope dokmus sabahleyin dana oldun tekrar diyor neyse bitki caylari iceyim bugun gece sancidan uyayamadim lahana bana gore degil hic degil hemde :kustum ona bir daha yapmamevet reg donemindeydim oda kesildi 3 oldum ondan sonra yok onunda etkisi var sanirsam neyse gaz patlamasi olmadan bitki caylari iceyim bari

kizlar suyu bol bol icin bende icmezdim aklima bile gelmezdi gecen yil banyoda bir ciglik attim sag tarafima birsey oldu diye zor cikardilar apar topar dr kostuk neyse kisa yazayim sag bobregim susuzlukdan kaybediyordum nerdeyse cok aci cektim ama 20 gun cokda igne serum yedim bidami asla susuz yasam yok diyorum

cnm regl donemindesin ve kendini ondan siskin hiseediyorsundur ve siskinsindir/ en az 2 gun sora kendne donersin cnm. yaa gel su diyeti yapp... lahana benide mahvetmisti /// su 1-2 gun istersen bitki caylari ic sicak corbalar ic midemi rahatlat ondan sonra baslarsin bizmle cnm... zorlama kendini ve metobolizman artik sasti kis bir lahana bir elma

aynen cnm bende senin gibi olmustummm ama dun hic aklima su gelmedi... simdi zorlan 3litre iciyorum ben elimden eksik olmuyor dun cok tuaf bir gundur

dün 2. kaçamağımdan dolayı mıdır nedir sadece 100 gr verebilmişim( bugün 7.günüm 78 den 75.100'e indimm.. bilginizee.. kızlar sizde hbr verin eğer benm gibi hergn tartılıyosanzz..

oykucum sagolasin inan 2 haftam bosa gitti diye uzuluyorum 70 kiloyu tartida gorunce senin yazdiklarini gorunce morel oluyor yarin basliyorum yeniden

Selamlarrr

Bugün basladim Isvec diyetine. Sabah kahvemi ictim. Suan karnim acikmaya basladi Ama 1 saat daha disimi SIKIP öyle yicem. Var mi bu diyeti yapan ? Bugün veya kisa süre önce baslayan. Ne kadar kilo verdiniz ? Ben 97 kiloyla basliyorum. Umarim kilolarimdan kurtulurum.

canım bence isveç diyeti sağlıklı değil bende 98 kiloydum ve amerikan diyetiyle bir ayda 12 kilo verdim şuan 86 yım onu dene hem aç kalmıyorsun hem de kilo veriyosun şuan hala devam ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…