-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #2.121
canım bence isveç diyeti sağlıklı değil bende 98 kiloydum ve amerikan diyetiyle bir ayda 12 kilo verdim şuan 86 yım onu dene hem aç kalmıyorsun hem de kilo veriyosun şuan hala devam ediyorum...
bilmiyorum vallah herkes cok methetti bende basliyim dedim
eger bundan sonuc alamazsam veya memnun kalmazsam amerikan diyetine baslarim. nasil oluyor bahsettigin diyet ?
bu arada bisey sormak istiyorum bu isvec diyetinde aralarda meyve yiyebilirmiyiz ? yani fazla degil mesela 1 kaysi veya 1 elma. veya karpuz, karpuz delisiyim de?
oykuuuuuuuuuuuuuuu prensessssssssssssssss nerdesiniz isvecden sonra elma diyetine baslamistim ama zor geldi ellerim titredi neyse biraktim bi kosu gidip lahana ve malzemelerini aldim ona basladim dun 65 kiloyla bu sabah tartildim 68 kiloagla agla sistim morelim cok bozuk sadece corba su ictim 2 tane mandalina o kadar nasil kilo aldim yaaaaaaaaaaaaaaaa cok kotuyum
Selamlarrr
Bugün basladim Isvec diyetine. Sabah kahvemi ictim. Suan karnim acikmaya basladiAma 1 saat daha disimi SIKIP öyle yicem. Var mi bu diyeti yapan ? Bugün veya kisa süre önce baslayan. Ne kadar kilo verdiniz ? Ben 97 kiloyla basliyorum. Umarim kilolarimdan kurtulurum.
Oykucum, 5. gunum 61.6 kg ciktim. 4 gunde 2.4 kg vermisim pek mutluyummm
arkadaşlar diyetisyene giden ve sağlıklı bir yaşam biçimi için mücadele eden biri olarak size şunu söyleyebilirim.isveç diyeti diye başlamış olduğunuz bu diyetle belki kilo verirsiniz ama inanın hızlı bir şekilde ve fazlasıyla geri alırsınız.birde bu diyeti yapıp verdiği kiloları katıyla geri alanların hikayelerini okuyun bence.sabah 1 kahve bir kesme şeker diyor ne kadar sağlıklı bu sizi nasıl tok tutabilir ara öğün olmayan bir diyet ne kadar başarılı olur ve siz bu diyeti nasıl yaşam biçiminiz haline getirebilirsiniz ??? bu diyet 13 gün yapılıyor o günü sonunda ne olacak ben size diyim hüsran lütfen kendinize bunu yapmayın.
cnmm aslında çok haklısın ama biz gözümüzü karartıp denemeye karar verdik.. en azından kendi adıma konşym ztn sporla birlikte götürüyorum, isveçe başlamadn önce spor ve diet yapıyordum, isveç bittikten snra da spor ve dietime devm edicem.. inş bu hazin sonla karşılaşmam, karşılaşmayız.. büyük bi emek veriyorzz çnküü
Eveeeeeet dün baslamistim bu diyete. Dün 97,1 kilo gösteren tarti suan 95,7 gösteriyor
Ben bayildim bu diyete
Hayirli Cumalar herkese
oglen biraz rendelenmis havuc, 50 gr kadar et yedim, fakat dayanamadim 10 tane kadar mcdonald patatesi yedimaksam kendimi acliktan oldurmeyi dusunuyorum
Herkese merhaba,
32 yaşındayım, 1,70 boyum, şu anda ki kilom 65,7 kg, evliyim, neredeyse 16 aylık bir kızım var.
Şu anda aslında doğumdan önceki kiloma ulaştım ama hedefim 58 kg olmak. Genç kızlığımdaki formda halime ulaşmak istiyorum. Eşim çok şekilci ve hamileliğimden yakın geçmişe kadar başımın etini yedi kilolarım yüzünden.Doğurduğumda 84 kg civarındaydım! Son kalan 7 kiloyu vermek için dün İsveç diyetine başladım. Bugün 2. günüm.Aslında çok zorlanmıyorum ama bugün gittiğim bir diyetisyenin yorumu canımı sıktı. Bu kadar az kalori miktarına alışan metabolizmam yavaşlarmış. 13 günde metabolizmamın yavaşlamasını beklemiyorum ama yine de eşim bu rejimi sağlıksız bulduğundan bırakmam için ısrar ediyor.Ben yine de devam edeceğim. İsveç diyeti ile minimum 6 kg vermeyi başarırsam benim için mükemmel olacak. Alışverişe gidip beğendiğim kıyafetlerin olmaması, yada bel kenarlarımdan etlerimin fırtlaması beni sinir ediyor. Etiketini dahi çıkarmadığım bir sürü yeni küçük beden kıyafetim var :) Burayada birazcık benim gibi olan insanlardan psikolojik motivasyon bulmak için yazıyorum. Sevgiler...
size kötü bir haber vereyim bu kaybettiğiz su kaybıdır yani geri dönüşü hızlı olan suyu kaybetmişsiniz.diyette amaç yağı ve suyu dengeli vermektir.mantıklı bakarsanız bir günde 2 kilo vermenin yağ olmayacağını sizde anlarsınız.
Merhaba
31 yaşımdayım En son tartıldığımda 96 kiloydum. Sabah aç karnına tartılıp kilomu bildireceğim.
16 sene evvel ve 2 sene evvel İsveç diyetini yapan tecrübeli olan ben tartıda 96 kiloyu görünce yeniden acaba İsveç diyetimi dedim. Bir zararını görmedim. İlk üç günde zorluk yaşamıştım.
16 sene evvel 6 kilo, 2 sene evvel 5 kilo verdim iki hafta.
Hemen uyuyayım. Cumartesi yani bu sabah başlıyorum.
Bu diyet ile başlayıp daha sonra sağlıklı bir şekilde kilo vermeye devam edeceğim.Motivasyon istiyorum.
Anı anına günü güne her öğün paylaşıp yazıp birbirlerimize motivasyon verelim.
Beni de aranıza katın.
Hepimize sağlıklı, mutlu, fazla kilosuz günler.
Başarılar. Teşekkürler
SAĞLIK SORUNU OLANLARIN VE ERGENLİK DÖNEMİNDE OLANLARIN, ÇOCUKLARIN, HAMİLELERİN YAPMASI SAKINCALIDIR.
ŞOK DİYETTİR.