- 11 Mayıs 2009
- 423
- 0
-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #2.081
olddu mu :S
bilmiyorum ki canim bende yarin ekliycem aklimda bir fotografim var gostericem onu size koca kollarimi gorun.. Ne bizim bi kol yaa sinir oluyorum erkek kollari gibi kollarim sirtim buyudu kilo alinca puff
oldu oldu hahaha ayyy bayildim fotona cok komiksin :))) yarina kadar bekleyemiycem dur bende ekliycem
D sanki karikaturlerden cikma gibiyim oramda sis buramda bisiler orantisiz bir kizim ben... aama ben niye boyle oldum biliom zayiflama hapi ictim ondan sora kendimi kontrol edemedim .. normalde ben kilolu degildim ....
senin icin bekliyorumyarin ehliyetimi almaya gidicem ins verirseler of off ne cileli basim varmisss merak ettim senide bekliyorum merakla cnm
Bende lida falan bile kullandim 56 kiloya indim 1 haftada 4 kilo verdim sonra oluyordum kalp carpintisindan biraktim.. bu arada ben nasil foto eklicem?
canim yaa Allah isini rast getirsin nasil eklicem yaa ?mail atiyim istersen hirs yaptim
aynen bilirim o ilaclardan sonra bu hal olduk zate ////benim fotonun altinda link gb bisi var ona tikla ordan fotoyu yukle altinda linkler var onlari kopyala yapistir buraya bir tanesini ama ImageShack® - Online Photo and Video Hosting ( umarim yanlis bir hareket yapipta banlanmam )
kis allah iyilini versin senin hemii bende karsima bisi cikcak zannettimgayet normal cok tatli sirin mi sirin bir kissinn... hicte fazlaliklain varmis gb durmuyor kolunda gayet normalll sen diyeti yarin bozz
yoookk aslaa suratimin guldugune bakma icim kan agliyo. fotograf yuzdende o yuzden, sisman manken misali... hadi cok tuttum seni yarin konusuruz optummm
ben yarin bitane boydan gondereyim de ikna ol :) yandan pirtlamis yaglari gorunce hahah
aaa cildircam bendeavuc ici kadar dereotlu cips yedim 1 tane kivi yedim simdi kalktim sporumu yaptim :)))))))))))))) pismanmiyim karar veremiyorum bu arada harbiden nutella adami huylandiriyor boyle yedikce yiyesin geliyor sonu gelmiyor ne zaman dibi gelir nutellanin o zaman rahat bir nefes cekilir yarin ola hayrola bakalimm bu arada kiss PRENSES88 sen hic mi kacamak yapmadin azmine hayran kaldim yafff... bir biz irademize sahib cikamiyoruz heralde
28/06/2011
KISILER========GUN SAYILARI=========KILOLARI
oykullua ====== 3 =========(tartisi yok ama baseni 107 gobegi 94)
prenses88 ====== 3 ========= ?
Morena ====== 2 ======= ?
summer5 ====== 5 ========= 75.600